.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Retreat: Από τα Τραύματα στα Θαύματα! | Μαρία Ζαχαροπούλου

Retreat Ζαχαροπούλου

485 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Σας προσκαλώ να υποδεχτούμε τον Σεπτέμβρη με ένα Retreat που θα αλλάξει την ζωή σας στον υπέροχο χώρο του Sparta Gaia Retreat Pelopponnesse!

“Από τα Τραύματα στα Θαύματα” είναι το θέμα του Retreat και θα γίνει μια μεταμόρφωση σε όλα τα επίπεδά σας : συναισθηματικά, σωματικά, ψυχικά και πνευματικά!

Σκοπός του Retreat είναι να μετουσιώσουμε την ενέργεια των τραυμάτων μας που έχουν αποτυπωθεί στα chakra – ενεργειακά μας κέντρα και να την κάνουμε να λειτουργήσει υπέρ μας θαυματουργά.

Retreat σημαίνει ησυχάζω, ηρεμώ, αποσύρομαι, βρίσκω καταφύγιο, αποκόπτομαι από την ρουτίνα μου, στρέφομαι εντός μου και το Sparta Gaia Retreat Peloponnesse είναι το κατάλληλο μέρος για απόδραση και ελευθερία και αναδόμηση Εαυτού!

 

Το Retreat το καθοδηγεί η Μαρία Ζαχαροπούλου, Ενεργειακή Θεραπεύτρια και εκπαιδευόμενη στην Σωματική Ψυχοθεραπεία με την μέθοδο της Βιοσύνθεσης.
Την Yoga την καθοδηγεί η Μαίρη Αντωνιάδη, Δασκάλα Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Ying Yang Yoga & Nidra Yoga.
Τον Χορό, την Δραματοποίηση και την Εγκοίμηση τα καθοδηγεί η Δήμητρα Καμαρινού, Αρχαιολόγος και Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια με την μέθοδο της Βιοσύνθεσης.

 

Το moto του Retreat μας είναι: Ζωή, Χαρά και Θαύματα!
Σας περιμένουμε με πολύ χαρά σε ένα ταξίδι Άνα Ψυχής!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του retreat εδώ.

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Από Σάββατο 31 Αυγούστου έως Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

 

Κόστος Συμμετοχής:
Τρίκλινο δωμάτιο: 420€. Cottage (3/κλινο με μπάνιο και κουζίνα)
Τετράκλινο δωμάτιο: 390€. Loft Gallery (4/κλινο σε δύο επίπεδα με μπάνιο και γωνιά κουζίνας)
Εξάκλινο δωμάτιο: 350€. Authentic ( 6/κλινο με μπάνιο και κουζίνα, 2 μονά και 2 διπλά κρεβάτια)

 

Στις τιμές περιλαμβάνονται όλες οι Θεραπείες: η Yoga, οι Σωματικές και βιωματικές ασκήσεις, οι Διαλογισμοί -ο Χορός- η Δραματοποίηση, το Βιωματικό εργαστήρι με τα 4 βασικά αρχαία Ελληνικά όργανα, η Μύηση στην τεχνική της Εγκοίμησης που εφαρμοζόταν στα Ασκληπιεία της Αρχαίας Ελλάδας – οι διανυκτερεύσεις, το παραδοσιακό ζαρακίτικο πρωινό για όλες τις μέρες και δύο γεύματα.

Ένα μεσημεριανό γεύμα πικ νικ στο Μαριόρεμα και ένα μεσημεριανό γεύμα πικ νικ στο χωριό Γκιότσαλη. Στις ταβέρνες που θα τρώμε όλοι μαζί, ο μέσος όρος κόστους φαγητού θα είναι τα 10€.

Η μεταφορά από Αθήνα μπορεί να γίνει μέσω συνεννόησης με την Μαρία Ζαχαροπούλου και να γίνει μοίρασμα σε αυτοκίνητα.

 

Κράτηση θέσης:Για κρατήσεις θέσεων χρειάζεται να δοθεί προκαταβολή μέχρι 25 Αυγούστου του μισού ποσού ανάλογα με το δωμάτιο που θα επιλέξετε και εξόφληση του υπόλοιπου ποσού την πρώτη μέρα του Retreat.

 

Χώρος Διεξαγωγής:
Sparta Gaia Retreat Pelopponnesse
Άγιος Δημήτριος, Ζαράκος Λακωνίας

 

Πληροφορίες:
Μαρία Ζαχαροπούλου | 6971769936.

 


 

Μαρία Ζαχαροπούλου

Είναι στον χώρο των Εναλλακτικών Θεραπειών τα τελευταία 10 χρόνια.
Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες Ενεργειακές Προσεγγίσεις, όπως Εσωτέρα Θεραπευτική, Usui Reiki, Εκκρεμές, Ενεργειακούς Κρυστάλλους, Ενεργειακό μασάζ, Indian head Massage, Αγγελικό Reiki και εκπαιδεύεται στην Σωματική Ψυχοθεραπεία με την μέθοδο της Βιοσύνθεσης.
Έχει παρακολουθήσει-βιώσει διήμερα με θέμα το “ΤΡΑΥΜΑ” όπως το προσεγγίζει το Ελληνικό Κέντρο Βιοσύνθεσης μέσω Σωματικής Ψυχοθεραπείας.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται θεραπευτικά με ατομικές θεραπείες, καθοδηγεί θεραπευτικές ομάδες και διαλογισμούς, βιωματικά workhops και κάνει σεμινάρια.

Το βασικό της εργαλείο πέρα από τις εκπαιδεύσεις της είναι η απόφασή της να αλλάξει εξολοκλήρου την ζωή της και από υπάλληλος γραφείου που δούλευε για 12 χρόνια, έκανε στροφή 180 μοιρών και εκπαιδεύτηκε σε Ενεργειακές Θεραπείες και εκπαιδεύεται στην Σωματική Ψυχοθεραπεία.
Με πολύ σεβασμό και ταπεινότητα βοηθά τους ανθρώπους να βρουν την Αλήθεια της Ψυχής τους.

 

Μαίρη Αντωνιάδη

Η Μαίρη Αντωνιάδη είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Από τα 18 της χρόνια είναι στο δρόμο της Yoga αναζητώντας και προσπαθώντας να βρει την ηρεμία της και τη σύνδεση με τον εαυτό της και το σώμα της.

Έχει εκπαιδευτεί στο σύστημα της YOGA εκπαίδευση 200 ωρών στο OM SHANTI YOGA & PILATES ACADEMY από το Δημήτρη Καραγιώργο.

Επίσης έχει εκπαιδευτεί στο ARIMA THERAPY CENTER , όπου έχει λάβει την εκπαίδευση YOGA NIDRA LEVEL 1 και YOGA NIDRA LEVEL 2 από τον Σπύρο Καπνιά.

Η αγάπη της για τη YOGA και την ιδιαίτερη φιλοσοφία της που βασίζεται στο πως να μάθουμε να είμαστε επικεντρωμένοι στο παρόν νοητικά, σωματικά και πνευματικά με πλήρη επίγνωση και τα αποτελέσματα που η ίδια έχει βιώσει από την εμπειρία της, την έκαναν να εκπαιδευτεί ώστε να μεταφέρει στον κόσμο τα οφέλη της YOGA.

Κάνει ατομικά και ομαδικά μαθήματα YOGA & YOGA NIDRA.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου

Λεπτομέρειες

Αρχή:
31 Αυγούστου
Τέλος:
6 Σεπτεμβρίου
Κόστος:
350€ – 420€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/327192491562598/

Διοργανωτής

Μαρία Ζαχαροπούλου – Ενεργειακές Θεραπείες, Ενεργειακή Ψυχολογία
Τηλέφωνο:
697 1769936
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Sparta Gaia Retreat Pelopponnesse
Άγιος Δημήτριος
Ζαράκος, Λακωνίας 230 52 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
697 835 2293
Website:
https://sparta-gaia-rooms.business.site/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend