.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Sadhana: Relax * Renew * Recharge | Αλεξάνδρα Αργυριάδου

Morning Sadhana

40 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Morning Sadhana (Πρωινή Πρακτική)

O Yogi Bhajan έχει πει για τη σημασία της σάντανα:
«Γιατί όταν σηκωνόμαστε το πρωί κάνουμε sadhana; Γιατί πρέπει να αντιμετωπίσουμε ολόκληρη την ημέρα και δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε αν δεν έχουμε ένα σταθερό επίπεδο ενέργειας». 

 

Στις 23 Ιουνίου 2019, στις 6:30 – 9:30, στο Sankalpa Yoga Center θα γίνει η πρωινή μας σάντανα στο πλαίσιο της πρακτικής που γίνεται κατά τη διάρκεια του Kundalini Yoga Teacher Training Level 1 με Lead Trainer τον Hari Simran Singh Khalsa.

Είναι μια σάντανα στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, ανεξάρτητα αν έχουν κάνει ξανά Κundalini Υοga, με μόνη προϋπόθεση να θέλουν να ακούσουν τη φωνή της καρδιάς τους.

Θα ασκηθούμε σε ένα σετ θέσεων (kriya),
θα δουλέψουμε με την αναπνοή μας,
θα χαλαρώσουμε βαθιά και
θα τραγουδήσουμε μάντρας.

Τίποτε από όλα αυτά δεν είναι δύσκολο αν έρθουμε με τη διάθεση να συνειδητοποιήσουμε ότι «ο αληθινός πλούτος είναι η λαμπερή χαρά της Ύπαρξης και η βαθιά ακλόνητη γαλήνη που τη συνοδεύει».

 

H Κundalini Υoga λέγεται και γιόγκα της επίγνωσης και θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη δύναμη του νευρικού και του ενδοκρινικού συστήματός σας και του χαρακτήρα σας.

 

Φορέστε άνετα ρούχα και φέρτε μαζί μας μια μικρή πετσέτα κι ένα μπουκαλάκι νερό.

 

Εισηγητές: Τη σάντανα θα καθοδηγήσουν οι:
Sat Guru Kaur και Ram Hari Kaur

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 | 06:30 – 09:30

 

Κόστος: Είσοδος Ελεύθερη

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Sankalpa Yoga Center
Αισχύλου 10, 12134 Περιστέρι
Στάση μετρό Περιστέρι

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
sankalpayogacenter@outlook.com | Gian Devta K.  | 6973744578

 


 

Αλέξανδρα Basantpal Αργυριάδου

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε μεγάλη Τράπεζα. Ασκείται πάνω από δέκα πέντε χρόνια στη γιόγκα. Ξεκίνησε με χάθα γιόγκα. Όταν “συνάντησε” την Κουνταλίνι Γιόγκα μαγεύτηκε και από εκεί και μετά άλλαξε τελείως η ζωή της.

Πιστοποιημένη από το ΚRI (Kundalini Research Institute) δασκάλα της Κουνταλίνι Γιόγκα 1ου  & 2ου επιπέδου, διδάσκει τα τελευταία 7 χρόνια στην Αθήνα και την Πάρο, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε  και την ειδικότητα “Το Ταξίδι της Μητέρας” (στήριξη της γυναίκας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη). Είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια του Sat Guru Charan (διαλογιστική πελματική ρεφλεξολογία). Διδάσκει επίσης ανθρώπους της τρίτης ηλικίας αλλά και σε άτομα με κάποιες κινητικές δυσκολίες (άσκηση με τη χρήση καθισμάτων). Παρακολουθεί σεμινάρια στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Την περίοδο αυτή ολοκλήρωσε την ειδικότητα πάνω σε θέματα εξαρτήσεων, άγχους και στρες. Επίσης ολοκληρώνει την εκπαίδευση της ως εκπαιδεύτρια δασκάλων 1ου επιπέδου.

Χρησιμοποιεί την εμπειρία της στην ομαδική δουλειά αλλά και στη διοίκηση, θέτοντάς την στην υπηρεσία της διδασκαλίας. Διοργανώνει Εκπαίδευση Δασκάλων Κουνταλίνι Γιόγκα 1ου & 2ου επιπέδου αλλά και σεμινάρια  σε τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα.

Η μεγάλη της αγάπη για τη σοφία της Κουνταλίνι Γιόγκα την ώθησε να δημιούργησει και να εμπλουτίζει την ιστοσελίδα www.kundaliniyoganet.gr με στόχο την καλύτερη διαδοση των διδασκαλιών στην Ελλάδα. Επίσης συντηρεί και τη σελίδα Kundalini Yoga Sat Nam Greece  στο facebook.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Ευημερώ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Ιουνίου
Ώρα:
06:30 έως 09:30
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/2475196669177243/

Χώρος Διεξαγωγής

Sankalpa Yoga Center
Αισχύλου 10
Περιστέρι, Αθήνα, Αττική 12134 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend