.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο Αναγνώρισης & Θεραπείας στα Πρότυπα Πόνου | Κέλλυ Δαμίγου

Σεμινάριο Αναγνώρισης & Θεραπείας στα Πρότυπα Πόνου | Κέλλυ Δαμίγου

108 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Σήμερα με μεγάλο σεβασμό σε αυτή τη νέα Γνώση και Συνείδηση που έχει βοηθήσει προσωπικά εμένα, αλλά και αρκετούς θεραπευόμενους μου, σου ανακοινώνω το Σεμινάριο πάνω στα Πρότυπα Πόνου που είχα εσωτερική καθοδήγηση και ώθηση να μοιραστώ μαζί σου.

Αλήθεια όμως τι είναι τα 11 Πρότυπα Πόνου και γιατί είναι σημαντικό να τα αναγνωρίσουμε;

Τα Πρότυπα Πόνου είναι ουσιαστικά τα Υποσυνείδητα Κουμπιά που μας οδηγούν στην ρίζα του αρχικού  βιώματος που μας έκανε να νιώσουμε έντονο Πόνο. Μέσα από αυτό το βίωμα ως παιδιά βγάλαμε ένα συμπέρασμα και μία εγωική συμπεριφορά προστασίας, για να προστατέψουμε τον εαυτό μας στο Μέλλον από παρόμοιο βίωμα.

‘Ετσι μέχρι σήμερα χωρίς καν να το συνειδητοποιούμε, αρκετές φορές αντιδράμε δυσανάλογα και ίσως υπερβολικά σε μερικά ερεθίσματα από εξωτερικές καταστάσεις, ή αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τα αρχικά πέντε Πρότυπα Πόνου δημιουργούνται στην παιδική ηλικία, μέχρι περίπου τα 5 έτη του παιδιού, αντίστοιχα τα επόμενα έξι Πρότυπα Πόνου, δημιουργούνται μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον που βρίσκεται ένα παιδί όσο μεγαλώνει, όπως το σχολείο, οι φίλοι, η σχέση με τα αδέλφια κ.α.

Tα 11 Πρότυπα Πόνου 

Εγκατάλειψης
Συναισθηματικής Στέρησης
Υποδούλωσης
Κακοποίησης
Αναξιότητας για Αγάπη
Εξάρτησης
Κοινωνικού Αποκλεισμού
Καταστροφολογίας
Αποτυχίας
Τελειομανίας
Ναρκισσισμού
Θεραπεία

Τα Τέσσερα Μέρη του Σεμιναρίου:

Α. Μέρος

  • Θα έρθουμε σε επαφή με τον Φύλακα Άγγελο
  • Θα μάθουμε πώς να δημιουργούμε Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας, για να προστατεύουμε τον εαυτό μας από χαμηλές ενέργειες που συναντάμε στην καθημερινότητα μας.

Β. Μέρος

  • Μέσα από ένα Ειδικά Επιστημονικό Τεστ από Ψυχολόγους που θα σας δοθεί να συμπληρώσετε, θα ανακαλύψετε ποια είναι τα τρία κύρια δικά σας υποσυνείδητα πρότυπα που κυριαρχούν την ζωή σας.

Γ. Μέρος

  • Θα μάθετε ποια είναι η Κύρια Πεποίθηση που βγάλατε ως συμπέρασμα και σας κάνει να συντονίζεστε και να  συντηρείτε τον Πόνο στην ζωή σας.
  • Θα μάθετε τον αρχικό τρόπο θεραπείας, που είναι η Νέα Στάση και Συμπεριφορά σε κάθε ένα από αυτά.

Δ. Μέρος

  • Θα γίνει Αγγελική Θεραπεία Στο Ενεργειακό Πεδίο Του Κύριου Πρότυπου Πόνου, μέσα από Αγγελικές Σπείρες AQS κατά mary zapiti, σε κάθε άτομο χωριστά.
  • Θα γίνει Αναγνώριση και Θεραπεία σε συγκεκριμένο τωρινό βίωμα, που σου αναδύει το κυρίαρχο πρότυπο πόνου, μέσα από αγγελικές κβαντικές σπείρες.

Το σεμινάριο αυτό είναι ειλικρινά μία πολύτιμη γνώση εαυτού και πιστεύω ότι θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε και να θεραπεύσετε τον εαυτό σας, σε πολύ βαθύ επίπεδο. Επίσης γίνεται με αυτόν τον μοναδικό συνδυαστικό θεραπευτικό τρόπο αποκλειστικά στον χώρο μας.
Στο Σεμινάριο αυτό, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε χρόνια ψυχανάλυση και να ψάχνετε την ρίζα των προβλημάτων σας, μέσα από ένα ειδικό επιστημονικό τεστ που θα σας δοθεί, θα ανακαλύψετε τα κυρίαρχα υποσυνείδητα πρότυπα πόνου στην ζωή σας, θα πάρετε όλες τις πληροφορίες για το πως κυριαρχούν και λειτουργούν επάνω σας και θα γίνει θεραπεία στο πεδίο σας μέσα από Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες, έτσι ώστε να απολαμβάνετε την ζωή του ενήλικα συνειδητοί και απελευθερωμένοι.
Αν δεν έχετε γίνει ακόμα Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life, απλά συμπληρώστε το mail σας στην αρχή της σελίδας εδώ!

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 | 11:30 – 17:00

Κόστος: 60 ευρώ/εργαστήριο, με την έγκυρη κράτηση και εξόφληση και την εγγραφή σου στο χώρο www.lovetruthlife.gr
Για τα Εγγεγραμμένα μέλη του χώρου Love Truth Life, από 120 στα 70 ευρώ.
(το κόστος είναι χωρίς φπα)

Τόπος Διεξαγωγής:
Love Truth Life
Πρωτέως 38, Κηφισιά

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6946 426298 | lovetruthlife1@gmail.com | www.lovetruthlife.gr | Facebook
Λόγω του περιορισμένου αριθμού Θέσεων, επικοινωνήστε Άμεσα μαζί μας για να δηλώσετε την συμμετοχή σας!


 

PROTON NLP Practitioner reTREAT

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Οκτωβρίου 2018
Ώρα:
11:30 έως 17:00
Κόστος:
60€ – 120€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/protipaponou/

Χώρος Διεξαγωγής

Love Truth Life
Πρωτέως 38
Κηφισιά, Αττικής 14565 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
6946-426298
Website:
www.lovetruthlife.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend