.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο Ho’ oponopono | Ο δρόμος της αγάπης και της ελευθερίας | Βιολέττα Ψωφάκη

Σεμινάριο Ho' oponopono | Ο δρόμος της αγάπης και της ελευθερίας

289 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Θυμάστε το παιχνίδι που παίζαμε σαν παιδιά, το «χαλασμένο τηλέφωνο»; Η λέξη που έλεγε το τελευταίο παιδί, λίγη σχέση είχε με την αρχική λέξη… Κάπως έτσι συμβαίνει και με πολλές αρχαίες τεχνικές και πρακτικές που έχουν φτάσει ως εμάς σήμερα. Το Ho’oponopono δεν αποτελεί εξαίρεση. Το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στηρίζεται στην εκπαίδευση του Δόκτορα Ihaleakala Hew Len.

Το Ho’oponopono είναι γνωστό σαν η Χαβανέζικη διαδικασία συγχώρεσης. Στο χαβανέζικο λεξικό ορίζεται σαν νοητικός εξαγνισμός και η λέξη σημαίνει «διορθώνω ένα λάθος». Είναι μία αρχαία πρακτική που την χρησιμοποιούσαν για να καθαρίσουν την ενέργεια και να επαναφέρουν την αρμονία, τόσο στο εσωτερικό ενός ατόμου, όσο και ανάμεσα στα μέλη μίας οικογένειας ή μίας κοινότητας, όταν δημιουργούντο προβλήματα και αδικήματα.

Η ιδέα του να επιλέξουμε την αγάπη μπορεί να ακούγεται απλή, αλλά δεν είναι… Για ν’ ανοίξουμε την καρδιά μας στο πνεύμα της αγάπης χρειάζεται η επιθυμία μας να μάθουμε να αγαπούμε, να είναι ισχυρότερη από την επιθυμία μας να προστατέψουμε τον εαυτό μας από τον πόνο της απόρριψης, της μοναξιάς, της αδυναμίας ή οτιδήποτε άλλο είναι αυτό που φοβόμαστε. Πρέπει ν’ αποφασίσουμε πως η αγάπη είναι πιο σημαντική για μας απ’ οτιδήποτε άλλο.

Όσο κατηγορούμε το παρελθόν, τους άλλους ή το Θεό δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τον πόνο μας. Το Ho’oponopono μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε πως όλα και όλοι όσοι βρίσκονται στο δρόμο μας, έρχονται για να μας δώσουν την ευκαιρία να κοιτάξουμε τι συμβαίνει μέσα μας. Είμαστε τέλειοι, η ατέλεια βρίσκεται στις πληροφορίες, στη Μνήμη….

Ο Δόκτορας Ihaleakala Hew Len είναι γνωστός σαν ο θεραπευτής που θεράπευσε μία ολόκληρη πτέρυγα φρενοβλαβών ασθενών χωρίς να δει ποτέ κανέναν από αυτούς. Όταν τον ρώτησαν πως συνέβη αυτό, απάντησε «Απλά θεράπευα το κομμάτι του εαυτού μου που τους δημιούργησε. Θεραπεία στο Ho’oponopono σημαίνει να αγαπάς τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει “εκεί έξω”, όλα είναι μέσα μας».

Τα οφέλη του Ho’oponopono είναι:
Η διαγραφή υποσυνείδητων προγραμμάτων, η εξάλειψη του πόνου, ο εξαγνισμός μυαλού και σώματος, η αυτό-θεραπεία, η αύξηση της ενέργειας, η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, η εξάλειψη των εθισμών, η βελτίωση όλων των σχέσεων, η επίτευξη εσωτερικής ειρήνης, μεγαλύτερη επίγνωση και διαύγεια, αύξηση της διαίσθησης και της δημιουργικότητας, εξαφάνιση του φόβου, της ενοχής και της κατάθλιψης, πρόσβαση στη θεϊκή νοημοσύνη και έμπνευση, και προσφορά στην ανθρωπότητα.

Στο Σεμινάριο αυτό θα μάθουμε:

  • Τις βασικές αρχές πίσω από το Ho’oponopono
  • Τι είναι το σημείο Zero
  • Τις δηλώσεις του Ho’oponopono
  • Τις 3 καταστάσεις του νου
  • Τον τρόπο που γίνεται το αίτημα (οι δηλώσεις)
  • Τι είναι η Έμπνευση και τι είναι η Μνήμη
  • Τη σύνδεση σώματος και νου
  • Εργαλεία καθαρισμού
  • Πρακτική

ΕισηγήτριαΒιολέττα Ψωφάκη, ACC, CPC, Life & Transformational Coach, NLP Certified Practitioner, Licensed HeartMath Coach, Ho’oponopono Certified Practitioner


Ημερομηνία & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 | 10:30 – 17:00

Κόστος: 60€
50€ (έγκαιρη εγγραφή ως 1 Οκτωβρίου),
40€ (Άνεργοι με επίδειξη βεβαίωσης ανεργίας και ταυτότητας)

Εθνική Τράπεζα/Αρ. Λογαριασμού 668-470093-71
ITEC Εκπαιδευτική ΑΕ (στην Αιτιολογία να γραφεί το Ονοματεπώνυμο και η λέξη Ho’oponopono).
Το Αποδεικτικό να σταλεί στο violeta.psofaki@gmail.com μαζί με ένα τηλ. επικοινωνίας. Iban:GR 3601106680000066847009371.
Τυχόν επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τους συμμετέχοντες.

Τόπος Διεξαγωγής:
Ψυχική Υγεία από την Αρχή
Βασ. Σοφίας 51, Αθήνα
1
ος όροφος

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6973743070 | violeta.psofaki@gmail.com | www.violettapsofaki.coach


 

Εγγραφή στις ενημερώσεις της Όμορφης Ζωής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Οκτωβρίου
Ώρα:
10:30 έως 17:00
Κόστος:
40€ – 60€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
http://www.violettapsofaki.coach/el/the-journey-starts-el/ho-oponopono

Διοργανωτής

Βιολέττα Ψωφάκη
Τηλέφωνο:
6973743070
Email:
Website:
www.violettapsofaki.coach
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Ψυχική Υγεία από την Αρχή
Βασ. Σοφίας 51
Αθήνα, Αττική 10676 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Website:
http://www.apotinarxi.gr/
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend