.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο ‘’Πετυχαίνοντας τους Στόχους της Νέας Χρονιάς’’ | My Best Life

Σεμινάριο ‘’Πετυχαίνοντας τους Στόχους της Νέας Χρονιάς’’ | My Best Life

659 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Η χρονιά άλλαξε. Εσύ πόσο συχνά αλλάζεις;

Πόσο συχνά τολμάς να αλλάξεις συνήθειες που σε αρρωσταίνουν, σχέσεις που σε φθείρουν και δρόμους που δεν οδηγούν σε επιτυχία. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς οι περισσότεροι τείνουμε να θέτουμε νέους στόχους, στόχους μη ρεαλιστικούς που συχνά οδηγούν σε αποτυχία, χαμηλή αυτοεκτίμηση και αίσθημα ανεπάρκειας. Και κάθε φορά αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος, τι διαφορετικό θα μπορούσες να είχες κάνει για να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς.

Μήπως θέλεις φέτος να πάρεις ένα καινούριο δρόμο, να ανακαλύψεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου; Θέλεις να είναι αυτή η δική σου χρονιά; Το παρόν σεμινάριο θα σε βοηθήσει. Με ποιόν τρόπο;

Μέσω του NLP Coaching θα μάθουμε πως ένας στόχος γίνεται πραγματοποιήσιμος βήμα – βήμα. Θα μάθουμε ποια είναι τα κατάλληλα βήματα στον τρόπο που σκεφτόμαστε και ενεργούμε για να πετύχουμε τους στόχους της νέας χρονιάς. Θα ελέγξουμε όλα τα πιθανά εμπόδια που ενδέχεται να συναντήσουμε κατά την διάρκεια υλοποίησης των στόχων μας. Άλλωστε μη ξεχνάς πως οι παγίδες επίτευξης των στόχων είναι τόσο αόρατες που κάποιες φορές κρύβονται μέσα μας, κάνοντας εμπόδιο τον ίδιο μας τον εαυτό. Επιπλέον, θα ανακαλύψουμε την αξία του να θέτεις μικρούς και συγκεκριμένους στόχους, που αυτοί οι ίδιοι θα σε οδηγήσουν σε μία μεγάλη αλλαγή.

Για να γίνουν όλα τα παραπάνω, θα χρειαστεί να οπλίσεις την βαλίτσα σου με αυτοπεποίθηση και γνώση εαυτού. Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, στο παρόν σεμινάριο θα έρθεις σε επαφή με κομμάτια του εαυτού σου που δεν γνωρίζεις, με δυνάμεις που έχεις μέσα σου σε χειμερία νάρκη. Τέλος, θα δεις πως πίσω από κάθε στόχο χρειάζεται να κρύβεται ένα σημαντικό κίνητρο με κέντρο τον εαυτό σου. Θα διερευνήσουμε, λοιπόν ποια είναι τα δικά σου κίνητρα που κάνουν δυνατή την επιθυμία σου για έναν συγκεκριμένο στόχο.

Σας προσκαλώ να μελετήσουμε μαζί πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από τις τεχνικές του NLP για να πετύχουμε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Να ανακαλύψουμε τι πραγματικά είναι αυτό που δημιουργεί “φρένο” και περιορίζει τις δυνατότητές μας. Οι τεχνικές του NLP αποτελούν δυναμικά μέσα για να ξεπεράσουμε εμπόδια, αντιστάσεις, παρεμβολές.

Μεγαλύτερος στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου; Να οδηγηθείς στην καλύτερη πλευρά του εαυτού σου. Να πιστέψεις σε εσένα και καθώς προσπαθείς να πετύχεις το στόχο σου, να γίνεις ο άνθρωπος που αξίζεις να είσαι.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 | 18:00 – 21:00

Κόστος: 15 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
My Best Life
Χάλκης 6, Νέα Ιωνία (κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό Πευκάκια)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 2724509, 6981 049090 | info@mybestlife.gr |www.mybestlife.grLife Coaching – I Create My Best Life
Λόγω περιορισμένων θέσεων, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης


Μοσχούλα Μπέστα
Η κ. Μοσχούλα Μπέστα Master NLP Life and Health Coach, είναι η ιδρύτρια και διευθύντρια της εταιρείας παροχής υπηρεσιών Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης My Best Life  www.mybestlife.gr

Μετά από μία 20ετή και πλέον πορεία στο χώρο της υγείας, κι έχοντας ως έμβλημά της την προσφορά αγάπης προς το συνάνθρωπο, στράφηκε τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Συμβουλευτικής όπου μέσα από Σεμινάρια, Ατομικές και Ομαδικές Συνεδρίες εμψυχώνει και κινητοποιεί ανθρώπους και ομάδες.

 


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Ιανουαρίου
Ώρα:
18:00 έως 21:00
Κόστος:
15€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Διοργανωτής

My Best Life
Τηλέφωνο:
210 2724509
Email:
Website:
http://mybestlife.gr/index.php/en/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

My Best Life
Χάλκης 6
Νέα Ιωνία, Αττική 14232 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210-2724509, 6981-049090
Website:
http://www.mybestlife.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend