Αρχή Εκδηλώσεις Soul-centric© Branding & Marketing Services για Θεραπευτές και Coaches | Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος
Soul-centric© Branding & Marketing Services για Θεραπευτές και Coaches | Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος

Soul-centric© Branding & Marketing Services για Θεραπευτές και Coaches | Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος

Σκέφτηκες ποτέ ότι τα περιβόητα  Marketing & Branding δε χρειάζεται να είναι τόσο πολύπλοκα ή εξεζητημένα και εσύ δεν χρειάζεται να τα έχεις σπουδάσει για να τα εφαρμόσεις επιτυχημένα στην δραστηριότητά σου ως Θεραπευτής / Coach?

Ως NLP Coach & Marketer αυτό το οποίο έμαθα και με απελευθέρωσε ήταν ότι το Marketing δεν ειναι τίποτα περισσότερο απο τις ίδιες στρατηγικές και δράσεις που αυτόματα χρησιμοποιούμε όλοι μας στη ζωή μας καθημερινά για να επικοινωνήσουμε με τους άλλους ανθρώπους!

Μία δεύτερη συνειδητοποίηση ήταν ότι ειδικά σε επαγγέλματα όπου εργαζόνται με ή για την ψυχή του ανθρώπου το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο Επαγγελματίας είναι να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις και τις ικανότητες που έχει για να χαρτογραφεί την ψυχή για να την κατανοήσει και να της προσφέρει μία υπηρεσία στην οποία δεν θα μπορεί να αντισταθεί!

Η Υπηρεσία Soul-centric©  Branding & Marketing Services για Θεραπευτές και Coaches, απευθύνεται όχι μόνο σε αυτές τις δύο ειδικότητες αλλά και σε επαγγελματιες κάθε χώρου που θέλουν να μάθουν να συνδέονται με το κοινό του ψυχή με ψυχή και με πολύ έντονα αναπτυγμένες την Οικολογία και την Ηθική να τους προσφέρουν υπηρεσίες που θα είναι 100% σχεδιασμένες επάνω στις ανάγκες τους!

Αν είσαι επαγγελματίας και θέλεις να μάθεις πως να διαβάζεις το κοινό σου για να επικοινωνήσεις μαζί του με τέτοιο τρόπο που δεν θα μπορεί να αντισταθεί, κλείσε σήμερα μία δωρεάν συνάντηση 30 λεπτών για να σε ενημερώσω.

Εισηγητής: Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος
NLP Coach – Behavioral Strategist


 

Τόπος Διεξαγωγής: Online μέσω Zoom

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:
Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος | 6948506455 | [email protected]
panagiotisbarbarigos.com | Facebook: NLPCoachPanagiotis

 

Newsletter εγγραφή

 

Ημερομηνία

28 Νοέ 2022

Ετικέτες Εκδηλώσεων

Οnline,
Υπηρεσίες

Τοποθεσία

Online
Κατηγορία
Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος

Διοργανωτής

Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος
Τηλέφωνο
6948506455
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
[email protected]
Ιστοσελίδα
https://panagiotisbarbarigos.com

Εισηγητής

 • Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος
  Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος
  NLP Coach – Behavioral Strategist

  Είμαι ο Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος, NLP Coach – Behavioral Strategist και εραστής της Προσωπικής Ανάπτυξης.

  Ως άνθρωπος είμαι εστιασμένος στην προσωπική ανάπτυξη, έχοντας περάσει από και δοκιμάσει σχεδόν κάθε είδους θεραπείας και προσέγγιση, και αυτό είναι κάτι που το συνεχίζω έως και σήμερα καθώς όσο ο επαγγελματίας αναπτύσσεται, τόσο και οι υπηρεσίες του αναπτύσσονται και εξελίσσονται και ο Coachee λαμβάνει μεγαλύτερη αξία για την επένδυση του.

  Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Παναγιώτη Μπαρμπαρήγου

 
Send this to a friend