.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Στη νέα χρονιά, έλκω αγάπη και χαρά! | Νάνσυ Φωτοπούλου

Στη νέα χρονιά, έλκω αγάπη και χαρά! | Νάνσυ Φωτοπούλου

1.004 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Χιλιάδες άνθρωποι, με τον ερχομό μιας νέας χρονιάς ελπίζουν, προγραμματίζουν, σχεδιάζουν, εύχονται, στοχοθετούν.

Υπάρχει όμως ένας νόμος για όλα αυτά, συμπαντικός, απαράβατος, αναλλοίωτος. Διέπει τις ανθρώπινες υποστάσεις, σχέσεις, δράσεις κλπ.

Όποιος τον αναγνωρίσει, τον σεβαστεί και τον εφαρμόσει, έχει γαλήνη, αφθονία και υλοποιήσεις στην ζωή του. Αν όχι, θα αναρωτιέται συνεχώς γιατί δεν του πάνε καλά τα πράγματα, γιατί δεν πετυχαίνει, γιατί δεν απολαμβάνει.

Χωρίς συγκεκριμένη γνώση, δεν μπορεί να υπάρξει εφαρμογή του νόμου της έλξης. Γιατί κάθε νόμος έχει και τα παραθυράκια του και χρειάζεται να γνωρίζουμε πώς συνειδητά ή ασυνείδητα διαφεύγουμε από την εφαρμογή του κάνοντας σαμποτάζ στον ίδιο μας τον εαυτό. Γιατί να μην έχουμε κάτι καλύτερο που μας αξίζει?

Αρχικά να θυμάσαι 3 σημαντικά πράγματα:

  1. Eίσαι ήδη πόλος έλξης για πολλά από τα οποία ήδη βιώνεις. Η εργασία σου ξεκίνησε καιρό πριν και τώρα έχεις τα αποτελέσματα. Αν δεν σου αρέσουν, να ξέρεις πως αλλάζουν αν αλλάξεις τρόπο εργασίας της έλξης σου.
  2. O μαγνήτης είσαι εσύ! Απλά χρειάζεται να μάθεις τις οδηγίες χρήσεως και να γίνεις θετικά ελκτικός. Έχεις μέσα σου όλα τα εφόδια για να γίνεις ο επιθυμητός πόλος έλξης, αρκεί να τα ανακαλύψεις και να τα ενεργοποιήσεις.
  3. Αξίζεις το καλύτερο και υπάρχει πάντα τρόπος να το καταφέρεις!

Εσύ τι έλκεις τώρα? Μήπως έλκεις αυτά που φοβάσαι? Αυτά που δεν θες? Μήπως εκεί που πας να δεις φως, όλα σκοτεινιάζουν πάλι? Τι σε καθοδηγεί, τα πρέπει σου ή η αλήθεια σου? Τι σε σταματάει από το να φτάσεις εκεί που θέλεις?

Αν θες αυτή η νέα χρονιά να είναι για σένα διαφορετική, με θετικό πρόσημο, γλυκιά και χαρούμενη, το εργαστήρι «Στη νέα χρονιά έλκω αγάπη και χαρά!» θα σε μάθει πως όλα είναι εφικτά, για όλα υπάρχουν λύσεις και δρόμοι. Θα ανακαλύψεις τι πραγματικά θέλεις να έλξεις.

Θα μάθεις πώς να δημιουργείς εσύ τις κατάλληλες συνθήκες για να γίνεσαι ένας εσωτερικός δυνατός μαγνήτης χαράς και αγάπης που θα σε φέρνει κάθε μέρα πιο κοντά στα πραγματικά σου όνειρα.

Γιατί θα γίνεσαι εσύ ο υλοποιητής των ονείρων σου.

Χρειάζεται να γνωρίζεις έτσι, πως μόνο με χαρά και αγάπη μπορείς να κατακτήσεις αυτά που επιδιώκεις και να νικήσεις αυτά που σε βασανίζουν. Οι σχέσεις σου, η εργασία σου, οι φιλίες σου, τα οικονομικά σου μπορούν να ανθίσουν και να λάμψουν, αν γίνεις ο σωστός πόλος έλξης.

 Μέσα στο εργαστήρι 6 ωρών θα σου δοθούν με αγάπη όλες οι πληροφορίες, εργαλεία, υποστήριξη, ώθηση και έμπνευση για εμπιστοσύνη σε σένα και το σύμπαν, ούτως ώστε να αξιοποιήσεις την καθημερινότητά σου με τον καλύτερο τρόπο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις γι αυτό, είναι να είσαι αποφασισμένος-η για αλλαγή και να δώσεις αξία στον εαυτό σου και στον χρόνο σου. Αν ναι, ετοιμάσου και ξεκινάμε με κέφι και δημιουργικότητα! Η χαρά και η αγάπη σου αξίζουν σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα!

***Το ίδιο εργαστήρι θα επαναληφθεί τον Ιανουάριο του 2018.

Εισηγήτρια: Νάνσυ Φωτοπούλου
Σύμβουλος Ευζωϊας
Ολιστκές Θεραπείες
Τεχνικές N.L.P
ThetaHealing®


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 20 & Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 | 17:00 – 20:00

Κόστος: 45 ευρώ (και για τις 2 συναντήσεις, χωρίς ΦΠΑ)

Τόπος Διεξαγωγής:
Μέγαρο Θεμιστοκλέους 4
3ος όροφος, γρ. 2, 10678
Ομόνοια – Αθήνα

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Νάνσυ Φωτοπούλου
6936 217246


 

Εγγραφή στις ενημερώσεις της Όμορφης Ζωής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Δεκεμβρίου 2017
Ώρα:
17:00 έως 20:00
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Διοργανωτής

Νάνσυ Φωτοπούλου
Τηλέφωνο:
6980 208547, 6936 217246
Email:
Website:
www.zoi.com.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Ολότητα ΑΜΚΕ
Στοά Θεμιστοκλέους 4
Αθήνα, Αττικής 10678 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Website:
http://www.olotita.gr/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend