.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού & Ενεργειακή Κάθαρση | Κ. Δαμίγου – Ν. Μύτικας

Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού & Ενεργειακή Κάθαρση | Κ. Δαμίγου - Ν. Μύτικας

129 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Η Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα είναι μέσο έκφρασης και αντικατοπτρίζει την αιώνια πράξη της Δημιουργίας. Συμβαίνει συνεχώς, σε όλους τους οργανισμούς και φυσικά στον άνθρωπο. Στις ημέρες μας, ένα πρόβλημα στη γονιμότητα των ζευγαριών που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί, είναι η ανεξήγητη αδυναμία να κυοφορήσουν, ενώ βιολογικά είναι υγιή. Όλο και συχνότερα εμφανίζονται μεγάλα και μακροχρόνια εμπόδια γονιμοποίησης που οφείλονται σε Ψυχολογικούς, Ψυχοσωματικούς, Ενεργειακούς  ή και Βιολογικούς λόγους.

Ενεργειακά έχει παρατηρηθεί, ότι μερικά βασικά ΕΜΠΟΔΙΑ που επιλέγει να μην έρχεται μία ψυχή στην ύλη είναι τα εξής:

1.Παρελθοντική Ανεπιτυχής Κύηση/Έκτρωση, που υποσυνείδητα συντηρεί Πόνο, Θλίψη ή Ενοχή

2.Συναισθηματική Διαταραχή έστω και σε έναν από το ζευγάρι ( Άγχος, Φόβος, Ανασφάλεια)

3.Περιοριστικές Πεποιθήσεις Ηλικίας, ή Αρνητικές Σκεπτομορφές για Οικονομικά/Επαγγελματικά/Πρακτικά θέματα

4.ΜΗ Συμβατότητα στην Πολικότητα και στη Λειτουργικότητα των Ενεργειακών Κέντρων του ζευγαριού

5.Προγονικές/Καρμικές Ενέργειες που επηρεάζουν το σήμερα, όπως Κατάρα, Όρκος, Υπόσχεση κα.

6.Σωματικό Σύμπτωμα ή δυσλειτουργία

Όλα τα παραπάνω μπορεί να συμβάλουν έτσι ώστε να δημιουργείται στο ζευγάρι  μία ιδιαίτερα αγχώδης εμπειρία, που διαταράσσει τη ζωή του καθενός ξεχωριστά, αλλά και του ζευγαριού, σε Προσωπικό και Κοινωνικό επίπεδο.

Η «Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού & Ενεργειακή Κάθαρση» ξεκινάει με Ενεργειακή και Πνευματική Έρευνα, εφόσον έχουμε στη διάθεση μας τα αποτελέσματα των Κλασσικών Ιατρικών Εξετάσεων Γονιμότητας. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε Εξ΄ Αποστάσεως Εναλλακτική Θεραπευτική Διαδικασία μέσω Ραδιαισθησίας. Για τα Μέρη της Θεραπείας, καθώς και για τι είναι η Θεραπευτική Ραδιαισθησία, μπορείς να διαβάσεις παρακάτω αναλυτικά.

 

Α Μέρος – Λειτουργικότητα των Τσάκρας και Ενεργειακή Κάθαρση

Συγκεκριμένα η διαδικασία ξεκινάει με έρευνα πάνω σε χάρτες, για το ζευγάρι που θέλει να κάνει παιδί. Μέσα από τους χάρτες αυτούς ανιχνεύουμε τις ενέργειες – δυνάμεις που μπορεί να έχουν μολύνει ενεργειακά τα δύο άτομα ξεχωριστά σε Σώμα, Νου & Ψυχή. Η ΄Ερευνα και θεραπεία γίνεται πάνω στις Ενεργειακές Μολύνσεις του Ατομικού Πεδίου (όπως Τραύμα στο Εσωτερικό Παιδί, Μειωμένη Βιοζωτικότητα, Κατάρα, Όρκος, Μαγεία, Συναισθηματική Διαταραχή, Αρνητικές Σκεπτομορφές κ.α.) και στη Λειτουργικότητα και τα μπλοκαρίσματα των Τσάκρας, καθώς και την ενδυνάμωση του Ιερού Τσάκρα.

Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία και εφόσον σας έχουμε ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Α Μέρους, θα ζητήσουμε ένα σύντομο εξειδικευμένο ιστορικό ιατρικών πληροφοριών και ενδεχόμενα θέματα κληρονομικότητας. Κατόπιν, θα προχωρήσουμε στο δεύτερο μέρος της διαδικασίας που αναλυτικά περιλαμβάνει έλεγχο και θεραπεία στις 6 παρακάτω παραμέτρους.

 

Β Μέρος – Ενεργοποίηση Συμβατότητας Γονιμότητας Ζευγαριού 

1. Συντονισμός Πολικότητας Για τους Άντρες και τις Γυναίκες που θέλουν να φέρουν ζωή στην Ύλη, είναι απαραίτητο το ζευγάρι να έχει τα ενεργειακά τους κέντρα (chakras) σε αντίθετους πόλους. Έτσι οι δύο αντίθετες ενέργειες να συνενωθούν αρμονικά, να γίνουν ένα και να φέρουν ζωή.

2.Σπονδυλική Στήλη, Νευρικό Σύστημα & Γονιμότητα Ελέγχονται οι περιοχές που βρίσκονται σε ανισορροπία και ένταση όπως τυχόν ανικανότητα, θέματα στην περίοδο, αποβολές, προστάτη κ.α. και γίνεται ρύθμιση ανα σπόνδυλο

3.Θεραπεία Αρνητικών Συναισθημάτων  Όπως θλίψη, κατάθλιψη, οργή, ενοχή, άρνηση, άγχος & αυστηρή κριτική.

4.Ενεργειακός Έλεγχος Προστάτη Μετά τον Έλεγχο αποστέλλονται θεραπευτικές δονήσεις στον συγκεκριμένο αδένα.

5.Γενετικοί Διακόπτες Όταν πρόκειται για την αναπαραγωγική γονιμότητα, ο συγχρονισμός είναι το παν. Ιατρικοί Ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι ένα σύμπλεγμα πρωτεινών, που ονομάζεται PRC1 για τους άνδρες και ΟRG2 για τις γυναίκες, ενεργοποιούν τα γονίδια της βλαστικής γραμμής και την παραγωγή υγιούς σπέρματος και ωαρίων τη σωστή συγχρονική στιγμή. Στόχος μας είναι να ενεργοποιηθούν οι Διακόπτες αυτοί!

6.Θυροειδής & Γονιμότητα Και σ΄αυτό το σημείο πραγματοποιείται έλεγχος και εξ΄ αποστάσεως θεραπεία.

Διάβασε Εδώ Αναλυτικά: https://lovetruthlife.gr/babyonboard/

 

Πως γίνεται η εξ΄ Αποστάσεως Θεραπεία;

Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Στα χέρια των πιστοποιημένων ειδικών, με ευθύνη και σεβασμό, μπορούν να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο βιοπεδίο του ατόμου και στα κύτταρα του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Στόχος της διαδικασίας είναι να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν νέες δονήσεις συμβατότητας/γονιμότητας στο ζευγάρι. Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα ζώο είναι σωματίδια σε δόνησηενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το ανθρώπινο σώμα.

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι για το ζευγάρι πάρα πολύ απλή. Θα χρειαστεί απλά να μας δώσεις τηλεφωνικώς το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης του κάθε ενός απο εσάς και σε δεύτερο χρόνο ένα σύντομο Ιατρικό Ιστορικό Κληρονομικότητας και Γονιμότητας.

Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση.
Κέλλυ Δαμίγου – Νίκος Μύτικας


Κόστος: Η Οικονομική Συνεισφορά είναι 100 Ευρώ / κατ΄ άτομο (πλέον φπα)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6946 426298 | [email protected] | www.lovetruthlife.gr | Facebook

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
23 Ιουλίου
Τέλος:
22 Οκτωβρίου
Κόστος:
100€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/babyonboard/

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend