.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνάντηση με το αντρόγυνο μέσα μας | Αναστασία Βουτυρά

Συνάντηση με το αντρόγυνο μέσα μας | Αναστασία Βουτυρά

310 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Πόσες φορές, είτε σαν μοναχικά άτομα είτε σαν ζευγάρι, δεν έχουμε αναρωτηθεί γιατί δεν μπορούμε να χαρούμε μια όμορφη, αγαπητική σχέση όπως την λαχταρά η καρδιά μας!

Πόσες φορές όμως έχουμε  αναρωτηθεί γιατί δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να χαρούμε την άφθονη φύση μας, ν’ απολαύσουμε τη δημιουργικότητά μας!

Επειδή όμως «όπως επάνω, έτσι και κάτω, όπως μέσα, έτσι και έξω», είναι ξεκάθαρο ότι για να δημιουργήσουμε μια συντροφική σχέση αρμονική, χρειάζεται το ζευγάρι μέσα μας, ο Άντρας και η Γυναίκα, να βρίσκεται σε ειρήνη και ισορροπία.

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο, έχουμε την πρόθεση να συναντήσουμε το ζευγάρι μέσα μας, να νιώσουμε τη μεταξύ τους σχέση, το πώς χαίρονται, πώς απολαμβάνουν, αλλά και τι πόνους και δυσκολίες περνούν, τι διαφωνίες αποδυναμώνουν τη σχέση τους!!

Αρχικά, θα εστιάσουμε στις πληγές του Άντρα και της Γυναίκας μέσα μας, πληγές που απορρέουν όχι μόνο από την παιδική μας ηλικία, αλλά και από προηγούμενες ζωές κι έχουν την απαρχή τους από το αρχέτυπο του πρώτου ζευγαριού επί της Γης του Αδάμ και της Εύας, που κρίθηκαν ανάξιοι να ζήσουν αρμονικά κι ευτυχισμένα και εκδιώχθηκαν από τον Παράδεισο!!

Ήλθε η στιγμή να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε την δυνατότητα εμείς οι ίδιοι, ως δημιουργοί της ζωής μας, ν’ αλλάξουμε αυτή την ιστορία που λειτουργεί ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Γράφουμε λοιπόν τη δική μας ιστορία για το εσωτερικό μας ζευγάρι με κάθε λεπτομέρεια. Πώς θέλουμε να ζει, με τι τρόπο απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον, συνεργάζονται, επιλύουν τις διαφωνίες τους, αν έχουν ένα κοινό σκοπό που βοηθά την ατομική ή τη συλλογική τους ανάπτυξη ή προτιμούν να έχουν μια σχέση που εξυπηρετεί τις προσωπικές τους ανάγκες.

Μπορούμε να ανατρέξουμε σε ιστορίες από τις παραδόσεις πολλών αρχαίων φυλών, όπως οι Αυστραλοί Αβοριγίνες, οι υποσαχάριοι Αφρικανοί, οι αυτόχθονες Αμερικανοί, σύμφωνα με τις οποίες το πρώτο ζευγάρι επί της Γης, δεν εκδιώχθηκε ποτέ από τον Παράδεισο, αντίθετα τους δόθηκε ο κήπος της Εδέμ, η άφθονη και γόνιμη Γη μας, για να την φροντίζουν και να την εμπλουτίζουν φυτεύοντας τους θεϊκούς σπόρους της Ιερής τους Ένωσης.

Στη φάση αυτή μπορούμε να οραματιστούμε και να βιώσουμε πώς νιώθει ο  Άντρας και η Γυναίκα μέσα σε αυτήν την αρμονική σχέση, όπου έχουν πάρει και οι δύο την ευθύνη να δημιουργήσουν μεταξύ τους έναν τόπο ομορφιάς, απόλαυσης κι αγάπης  τιμώντας έτσι  το πρωταρχικό ζευγάρι Ιερής Ένωσης, τη Μητέρα Γη και τον Πατέρα Ουρανό!!

Το βιωματικό αυτό σεμινάριο ιδανικά απευθύνεται κυρίως σε ζευγάρια που αναζητούν μια πιο ουσιαστική και τρυφερή ένωση μεταξύ τους, αλλά και σε μοναχικά άτομα που λαχταρούν να βρουν την ισορροπία μέσα τους και να συναντήσουν το ταίρι εκείνο με το οποίο θα ενδυναμώσουν το ταξίδι της ψυχής τους προς τη χαρά, τη γαλήνη, τη δημιουργία.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 1 Δεκεμβίου 2018 | 11:00 – 18:00

Τόπος Διεξαγωγής:
Πραξιτέλους 37, 16341 Ηλιούπολη

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Αναστασία Βουτυρά

6974 073078 | avoytyra@gmail.com | facebook:  Anastasia Voytyra


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα:
11:00 έως 18:00
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Βουτυρά Αναστασία
Πραξιτέλους 37, Ηλιούπολη
Αθήνα, Αττική 16341 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
6974073078
Website:
https://www.facebook.com/anastasia.voytyra
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend