.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συναισθηματική Αναγέννηση – Η θετική αυτορρύθμιση με την Νοημοσύνη της Καρδιάς | Enia

Συναισθηματική Αναγέννηση – Η θετική αυτορρύθμιση με την Νοημοσύνη της Καρδιάς – Σεμινάριο | Enia

42 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Μάθετε πως να ρυθμίζετε το πεδίο της καρδιάς σας, να ενισχύετε τη νοημοσύνη και τη διαίσθησή της προκειμένου να προστατεύετε τον εαυτό σας, να μετουσιώνετε τα συναισθήματά σας και να γεμίζετε θετική ενέργεια.

Μπορούμε μέσω της καρδιάς να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες στον εσωτερικό μας κόσμο ώστε να ρυθμίζουμε τα συναισθήματά μας, τη διάθεσή μας, τη διαύγειά μας, τη διαίσθησή μας και να δημιουργήσουμε εκείνη την ψυχική και πνευματική ευεξία που τόσο αναζητάμε;

Το πρόγραμμα Συναισθηματική Αναγέννηση προμηθεύει τους ενδιαφερόμενους με την υπέροχη τεχνογνωσία του Ινστιτούτου HeartMath τόσο σε τεχνικό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο, για να ενεργοποιήσουν την νοημοσύνη της καρδιάς ως μέσω διαίσθησης και καθοδήγησης και λήψης καλύτερων αποφάσεων.

Η καρδιά δίνει καθημερινά τον ρυθμό της ζωής μας. Χαίρεται, λυπάται, αγωνιά, συγκινείται, αγχώνεται… Είναι ο «μαέστρος» της μεγάλης ορχήστρας που ονομάζεται ανθρώπινο σώμα. Και όπως προκύπτει από τεκμηριωμένα επιστημονικά ευρήματα, δεν είναι απλώς ένα ζωτικό όργανο, του ανθρώπινου σώματος, είναι και… έξυπνη. Διαθέτει νοημοσύνη, η οποία μπορεί να λειτουργήσει θετικά προς την εξασφάλιση υψηλότερου επιπέδου υγείας και, φυσικά, ποιότητας ζωής.

Τη νοημοσύνη της καρδιάς μας μελετά εδώ και 25 χρόνια το Ινστιτούτο HeartMath, αναπτύσσοντας, παράλληλα, τεχνικές και εργαλεία που την αναδεικνύουν ως κεντρικό «μοχλό» εσωτερικής ισορροπίας και γαλήνης.

Μέσα από τεχνικές που διαρκούν μόλις λίγα λεπτά οι ενδιαφερόμενοι θα καταφέρουν:

  • Να αντικαταστούν τον φόβο με μια νέα συνήθεια που θα τους εναρμονίζει με την διαισθητική τους κατεύθυνση
  • Να ενδυναμώσουν την Ανθεκτικότητά τους και την Συναισθηματική τους Ισορροπία ώστε να κάνουν πιο κατάλληλες επιλογές . (Ανθεκτικότητα = Είναι η ικανότητα να προετοιμαζόμαστε, να ανακάμπτουμε και να προσαρμοζόμαστε σε καταστάσεις άγχους, δυσκολιών ή αντιξοοτήτων ενισχύοντας ταυτόχρονα την συναισθηματική και ψυχική μας ευεξία)
  • Να καθαρίσουν τον νου από το άγχος και την αίσθηση της ‘συντριβής’
  • Να συνδέουν την φυσική καρδιά με την πνευματική καρδιά ώστε να ενισχύσουν την επικοινωνία Καρδιά-Νου , να σκέφτονται, να αισθάνονται και να ανταποκρίνονται στις καταστάσεις της ζωής τους με μεγαλύτερη ευελιξία και διαύγεια για να έχουν την έκβαση που επιθυμούν
  • Να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης
  • Να αναγνωρίσουν πως οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι συνήθειες είναι συχνότητες που μπορούν να αλλάξουν
  • Να ενεργούν μέσα από την καρδιά με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορέσουν να βελτιώσουν τις σχέσεις του, την φυσιολογία τους και την απόδοσή τους
  • Να ανακαλύψουν πώς οι φυσιολογία των συναισθημάτων επηρεάζουν τον ρυθμό της καρδιάς και πώς αυτός ο ρυθμός επηρεάζει βαθιά την νοητική λειτουργία στην λήψη αποφάσεων τόσο πάνω σε απλά καθημερινά προβλήματα όσο και σε πιο δύσκολα προβλήματα. Αυτό θα γίνει με ειδικές συσκευές μέτρησης.

Το πρόγραμμα ‘Συναισθηματική Αναγέννηση’ θα αποτελέσει το απόλυτο αντίδοτο για το Συναισθηματικό  Χάος και θα γίνει το μέσω για θεμελιώδεις αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε συνολικό επίπεδο, καθότι το μαγνητικό πεδίο της καρδιάς είναι 5.000 φορές πιο δυνατό από το μαγνητικό πεδίο του εγκέφαλου, με αποτέλεσμα η νέα στάση που θα υιοθετήσουν, κατά τη λήξη του προγράμματος, να επηρεάζει και τους ανθρώπους γύρω τους.

Μάθετε περισσότερα για τη Βίκυ Τσώκου και πρόγραμμα Συναισθηματική Αναγέννηση του Ινστιτούτου HeartMath μέσα από μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε!

Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, εναλλακτικά προτείνουμε τις ομαδικές ή προσωπικές συνεδρίες. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το HeartMath θα βρείτε εδώ.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 3 έως Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 | 14:00 – 19:00

Κόστος: 140 Ευρώ / Προκαταβολή 70 Ευρώ
Για κρατήσεις θέσεων έως στις 19.02.2018 η τιμή διαμορφώνεται στα 120 ευρώ.

Χώρος Διεξαγωγής:
Ξενοδοχείο “Acropolis Select”
Φαλήρου 37-39, Αθήνα
100 μέτρα από τη στάση του Μετρό ‘Συγγρού Φίξ’

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Βίκυ Τσώκου
6932-234031 | [email protected] | www.enia.life

 

Δήλωση συμμετοχής


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
3 Μαρτίου 2018
Τέλος:
4 Μαρτίου 2018
Κόστος:
120€ – 140€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://enia.life/shop/seminars/sinaisthimatiki-anagenissi-seminario

Διοργανωτής

Βίκυ Τσώκου
Τηλέφωνο:
6932-234031
Email:
Website:
www.enia.life
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο Acropolis Select
Φαλήρου 37-39
Κουκάκι, Αττική 117 42 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend