.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συστημική Αναπαράσταση & AQS | Ναυσικά Σαμαλίδου

Συστημική Αναπαράσταση & AQS | Ναυσικά Σαμαλίδου

300 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Έλα να βιώσεις την εμπειρία μιας αναπαράστασης και να καλωσορίσεις μια καινούργια πραγματικότητα … Μια πραγματικότητα όπου η αγάπη φέρνει την ένωση και μας οδηγεί στο Εμείς!

Η Συστημική Αναπαράσταση θεμελιώθηκε από τον Γερμανό ψυχοθεραπευτή Bert Hellinger στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Είναι μια βιωματική μέθοδος η οποία αποκαλύπτει βαθιές και κρυφές αλήθειες που δρουν ασυνείδητα σε ένα σύστημα με το οποίο είμαστε συνδεδεμένοι πχ. οικογενειακό, εργασιακό κτλ. Βοηθάει σε θέματα Οικογένειας, συντροφικότητας, επαγγέλματος, υγείας ή προσωπικής εξέλιξης όταν δεν γνωρίζουμε πια είναι η ρίζα του προβλήματος.

Σε μια ομαδική αναπαράσταση θα συζητήσουμε πρώτα το αίτημα σου και μετά θα διαλέχτουν οι κατάλληλοι εκπρόσωποι. Μπορούν να εκπροσωπηθούν άτομα, συναισθήματα, συμπτώματα, εμπόδια κτλ. Αυτό που θέλουμε να δούμε σε πρώτο βήμα είναι, πώς είναι η πραγματική σχέση μεταξύ τους. Τα συναισθήματα και η στάση του σώματος των εκπροσώπων καθρεφτίζουν με εκπληκτική ακρίβεια την κατάσταση του συστήματος και το δυναμικό που ενεργεί.

Οι εκπρόσωποι μπορεί να βιώνουν έντονα συναισθήματα π.χ. αγάπης, θλίψης, θυμού ή καθώς και έντονες φυσικές ευαισθησίες όπως ζέστη, μούδιασμα, ανατριχίλα, πόνος κτλ., και όλα αυτά χωρίς καμία γνώση για το πρόσωπο που εκπροσωπούν.

Αυτό το πεδίο που λειτουργεί σε μια Αναπαράσταση και κινεί τους εκπροσώπους, ο Βρετανός βιολόγος και συγγραφέας Rupert Sheldrake το ονομάζει μορφογενετικό πεδίο. Στην επιστημονική του ερευνά περιγράφει ένα ενεργειακό πεδίο που όλες οι πληροφορίες είναι αποθηκευμένες. Το μορφογενετικό πεδίο ενεργοποιείται αυτόματα με το αίτημα.

Tα απαραίτητα βήματα για την επίλυση του ζητήματος περιλαμβάνουν τις εξής αρχές της Συστημικής Αναπαράστασης τις οποίες ονομάζει ο Bert Hellinger “Τάξεις της Αγάπης”.

  •  Όλοι σε ένα οικογενειακό σύστημα έχουν το ίδιο δικαίωμα να ανήκουν. Το σύστημα από μόνο του απαιτεί να είναι σε ισορροπία. Όταν για κάποιο λόγο αποκλείεται ένα μέλος της οικογένειας, το σύστημα εξισορροπεί την αδικία επιλέγοντας κάποιον απόγονο να την εκφράσει.
  • Στα οικογενειακά συστήματα, υπάρχει μια ιεραρχία. Κάθε μέλος της οικογένειας έχει μια συγκεκριμένη θέση στο σύστημα που ανήκει. Η παραβίαση αυτής της ιεραρχίας μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. Η τάξη δίνεται όταν ο καθένας παίρνει τη σωστή του θέση.
  • Η ισορροπία μεταξύ “δούναι και λαβείν”. Στις σχέσεις μας, βιώνουμε μια ανταλλαγή δίνοντας και λαμβάνοντας κάθε μέρα. Είτε σε προσωπική σχέση είτε στην επαγγελματική μας ζωή. Η διαταραχή εμφανίζεται όταν κάποιος θέλει απλώς να δώσει και δεν μπορεί να πάρει ή και αντίστροφα. Η επίπτωση αυτού είναι άμεσα αισθητή και δημιουργεί δυσκολίες στις σχέσεις.

Από το πεδίο μιας αναπαράστασης απουσιάζουν η κρίση, η κατηγορία και το παράπονο. Κάθε άνθρωπος είναι άρτιος έτσι όπως είναι και έχει την δική του ιστορία. Δεν γνωρίζουμε τι τον επηρέασε και τον οδήγησε να δράσει με τον τρόπο που έδρασε.

Η έλλειψη κρίσης, η αποδοχή τον γεγονότων, η συμφιλίωση και η κάθαρση είναι κάτι το ξεχωριστό. Μας βοηθάει να παρατηρήσουμε την κατάσταση που βιώνουμε με διαφορετική ματιά και να κατανοήσουμε την ανθρώπινη φύση.

Στην Συστημική Αναπαράσταση έχω προσθέσει και μια δεύτερη μέθοδο, την Angelic Quantum Spirals (AQS) της Μαίρης Ζαπίτη.

Ένας θαυμάσιος συνδυασμός!

Οι “Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες” εμπεριέχουν υψηλές θετικές συχνότητες – δονήσεις και πληροφορίες, από όλα τα τάγματα των Αγγέλων, οι οποίες μεταφέρονται στο πεδίο του προβλήματος και δημιουργούν μέσα σε δευτερόλεπτα μεγάλες θετικές αλλαγές οι οποίες μπορούν με ειδικό τρόπο μέτρησης να επιβεβαιωθούν.

Το πρωτοποριακό σ’ αυτή τη μέθοδο είναι ότι μέσα σε δευτερόλεπτα αλλάζει το πεδίο.

Πώς γίνεται αυτό;

Πρέπει να έχουμε υπόψη μας, ότι όλα τα προβλήματα και μπλοκαρίσματα προέρχονται από καταστάσεις χαμηλών και αρνητικών δονήσεων, όπως: αρνητικές σκέψεις, αρνητικά συναισθήματα, ασθένειες, αρνητικό κάρμα, οικογενειακά – συστημικά μπλοκαρίσματα, αρνητικό συλλογικό ασυνείδητο και πολλά άλλα…Δύσκολα μπορείς μέσα από ένα αρνητικό πεδίο να έλξεις θετικές καταστάσεις (ο νόμος της έλξης – Law of attraction).

Εάν θέλεις να βιώσεις την Συστημική Αναπαράσταση σε συνδυασμό με της Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες σε περιμένω με χαρά.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 | 10:30 – 18:00

Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής με αίτημα ή χωρίς.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Τόπος Διεξαγωγής:
Πύρρωνος 10, 16346 Ηλιούπολη
Σταθμός Μετρό Ηλιούπολης (2 λεπτά από το μετρό)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Ναυσικά Σαμαλίδου
210-9941656 (Ώρες γραμματείας: 09.00 – 21.00) | contact@nafsikasamalidou.com  | www.nafsikasamalidou.com | Φόρμα Συμμετοχής

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


 

Εγγραφή στις ενημερώσεις της Όμορφης Ζωής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Δεκεμβρίου 2017
Ώρα:
10:30 έως 18:00
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

Ναυσικά Σαμαλίδου
Πύρρωνος 10
Ηλιούπολη, Αττική 16346 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 99 41 656
Website:
https://www.nafsikasamalidou.com
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend