.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Tάντρα. Το Θάρρος να Είσαι Αυθεντικός | Radha C. Luglio

Τάντρα | Radha

3,078 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Πόσες φορές έχετε ακούσει, διαβάσει ή και ακόμα πει. “Όλοι θέλουμε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε.” ;

Όλοι μπορούμε να αναγνωρίσουμε αυτή την φράση σαν αληθινή, ωστόσο εάν κοιτάξουμε γύρω μας, θα δούμε ένα κόσμο γεμάτο ανθρώπους που υποκρίνονται σαν να είναι διαχωρισμένοι, μόνοι, αποκομμένοι από τους άλλους. Και πόσες φορές το έχουμε κάνει ακόμη και εμείς οι ίδιοι, ίσως επειδή φοβόμαστε να μην πληγωθούμε; Για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας η για να μην απογοητεύσουμε τους άλλους, απαρνιόμαστε ότι πραγματικά χρειαζόμαστε, την οικειότητα.

Η Τάντρα μας μαθαίνει ότι το αντίθετο της αγάπης δεν είναι το μίσος, αλλά ο φόβος.

Για να είμαστε σε πραγματική οικειότητα, χρειάζεται να έχουμε το θάρρος να εκθέσουμε τον εαυτό μας στην πιο αληθινή φυσικότητα του, πρώτα να την αποδεχτούμε μέσα μας εμείς οι ίδιοι, και έπειτα να μπορέσουμε να την μοιραστούμε αυθόρμητα και με τους άλλους. Σε αυτό το σεμινάριο, θα οδηγηθείτε σε μία συναρπαστική εξερεύνηση της πιο φυσικής ενέργειας που υπάρχει – της σεξουαλικής σας ενέργειας, μέσα σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που σε καλωσορίζει , απαλλαγμένο από κριτική και φόβους.

Μέσα από πρακτικές ασκήσεις και ταντρικούς διαλογισμούς, θα έρθετε σε επαφή με την απλούστερη, την πιο παιχνιδιάρικη και την πιο ατίθαση φύση σας, μαθαίνοντας να εμπιστεύεστε αυτή την ενέργεια και να την ακολουθείτε συνειδητά. Όταν απελευθερωθεί η σεξουαλική ενέργεια και την αποδεχτείτε μέσα σας ολοκληρωτικά, τότε έχετε το θάρρος να την κάνετε να κυλάει και να χορεύει με φυσικότητα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

 

RADHA C. LUGLIO

Τάντρα | RadhaΗ Radha είναι δασκάλα Διαλογισμού και παγκοσμίως γνωστή σαν ειδικός στην Τάντρα. Είναι ο εμπνευστής της σχολής Tantralife.

Τα τελευταία 25 χρόνια η Radha διδάσκει Τάντρα και διαλογισμό σε όλο τον κόσμο και έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους από όλους τους διαφορετικούς δρόμους της ζωής, να μεταμορφώσουν την ενέργεια τους από το σεξ στην υπερσυνείδηση.

Η Radha είναι μία από τους ελάχιστους ανθρώπους που διδάχτηκαν την Τάντρα και τον διαλογισμό απευθείας από τον Osho, έχει ζήσει με τον Osho πάνω από 20 χρόνια, κάνοντας διαλογισμό, μελετώντας και δουλεύοντας σαν “ενδιάμεσος” στην μετάδοση της ενέργειας μεταξύ του Master και των μαθητών.

Η Radha  ανέπτυξε μέσα από τα 40 χρόνια εμπειρίας της πνευματικής της αναζήτησης, σαν διαλογίστρια και δασκάλα Τάντρα την σχολή Tantralife μία αυθεντική μέθοδο γιά να κάνει την αρχαία και εσωτερική επιστήμη της Τάντρα προσβάσιμη στους μοντέρνους καθημερινούς ανθρώπους.

Η Radha φιλοξενείται συχνά σαν ειδικός στην Τάντρα και τον διαλογισμό σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Η επάρκεια της και οι επικοινωνιακές της δεξιότητες, την οδήγησαν στο να συνεργαστεί με επιτυχία με ορισμένες ιατρικές κλινικές ως σύμβουλος στην σεξουαλικότητα, επίσης έχει κάνει ομιλίες σε μεταπτυχιακά σεμινάρια στον ιατρικό τομέα.

Η Radha είναι η συγγραφέας του βιβλίου “Τάντρα. Ένας τρόπος να ζεις και να αγαπάς”, το οποίο έχει μεταφραστεί σε 8 γλώσσες.

 

Μάθετε περισσότερα για την Radha στην  υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε.


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

 

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.
Αυτό το σεμινάριο είναι για όλους, singles και ζευγάρια,
με ή χωρίς εμπειρία στην Τάντρα και τον διαλογισμό!

 

Κόστος συμμετοχής: Ειδική τιμή έκπληξη για κρατήσεις θέσεων έως και 31 Ιανουαρίου 2020

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Χολαργός
στάση μετρό Νομισματοκοπείο

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
0030 6944-244616 | [email protected] | www.tantralife.com

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
29 Φεβρουαρίου
Τέλος:
1 Μαρτίου
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Διοργανωτής

Mandala
Τηλέφωνο:
6944-244616
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Αθήνα
Αθήνα, Αττική Ελλάδα
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend