.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τεχνικές Αυτοθεραπείας με το MCKS Pranic Healing | Chiara Perfetti & Γιώργος Σταμούλης

Τεχνικές Αυτοθεραπείας - Rama

865 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Τεχνικές Αυτοθεραπείας με το MCKS Pranic Healing 
και Δωρεάν Demo Θεραπείες

Πάρτε την υγεία σας στα χέρια σας!

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το Pranic Healing του Master Choa Kok Sui, την ενεργειακή μέθοδο που αντιμετωπίζει γρήγορα και αποτελεσματικά τα σωματικά και ψυχολογικά νοσήματα και μάθετε ισχυρές τεχνικές αυτοθεραπείας!

Τι είναι το Pranic Healing;

Το Pranic Healing είναι ένα εξελιγμένο και δοκιμασμένο σύστημα ενεργειακής θεραπείας το οποίο αναπτύχθηκε από τον ιδρυτή και Δάσκαλο Choa Kok Sui. Είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο και διαδιδόμενο σύστημα εναλλακτικής, συμπληρωματικής θεραπευτικής και είναι παγκόσμια αναγνωρισμένο στους κόλπους της εκπαιδευτικής, επιστημονικής και ιατρικής κοινότητας. Σαν μέθοδος δεν ακουμπά το σώμα του ασθενή και δεν χρησιμοποιεί φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν έχει παρενέργειες. Οι τεχνικές του εφαρμόζονται στο ενεργειακό σώμα (αυτό που ονομάζουμε αλλιώς αύρα) και στοχεύουν στην ενίσχυση της έμφυτης ικανότητας του σώματος για αυτοΐαση με σκοπό την ταχύτερη ανάρρωση του πάσχοντος και την ενδυνάμωση σου σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Τι αντιμετωπίζει το Pranic Healing;

Το Pranic Healing μπορεί να προσφέρει ανακούφιση σε μια ευρεία γκάμα σωματικών αλλά και ψυχολογικών νοσημάτων ενώ παράλληλα μπορεί να αναβαθμίσει το επίπεδο της καθημερινής μας ζωής προσφέροντάς μας μια ζωή πιο χαρούμενη και πιο ήρεμη.

Το Pranic Healing μπορεί να ανακουφίσει και να αντιμετωπίσει:

• Μυϊκούς Πόνους

• Αλλεργίες

• Πονοκεφάλους

• Υπέρταση

• Εξαρτήσεις

• Κατάθλιψη

• Κρυολόγημα

• Άγχος και Στρες

• Τραύματα και φοβίες

Και πολλά άλλα!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Το Pranic Healing δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει την ορθόδοξη ιατρική αλλά να την συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα/ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας.

Τεχνικές Αυτοθεραπείας και Θεραπείες

Στο πλαίσιο αυτής της γνωριμίας με το Pranic Healing, εκτός από τις demo θεραπείες που θα πραγματοποιηθούν από τους έμπειρους θεραπευτές του Rama, θα παρουσιαστούν και τεχνικές αυτοθεραπείας που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ενεργειακή ισορροπία και καλύτερη σωματική και πνευματική υγεία.

 

Εισηγητές: Γιώργος Σταμούλης & Chiara Perfetti, Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές MCKS Pranic Healing του Rama-Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing

 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας !

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 | 18:30-21:30
Προσέλευση – εγγραφές: 18:00-18:30

 

Κόστος συμμετοχής: 10 €

 

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | [email protected] | www.polis.edu.gr

 


 

Chiara Perfetti και Γιώργος Σταμούλης

Οι επικεφαλής του Rama – Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing, Chiara Perfetti και Γιώργος Σταμούλης, εκπαιδεύτηκαν στο Pranic Healing πριν από 14 χρόνια στην Ιταλία.

Σήμερα είναι πιστοποιημένοι δάσκαλοι των σεμιναρίων: Basic, Advanced, Ψυχοθεραπείας και Κρυσταλλοθεραπείας στην Ελλάδα και την Κύπρο και πιστοποιημένοι Pranic Ψυχοθεραπευτές, εξασφαλίζοντας ένα σταθερά ποιοτικό και ταυτόχρονα λειτουργικό επίπεδο, σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς που άπτονται των σεμιναρίων και των θεραπευτικών δραστηριοτήτων τους.

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Rama το 2006, προωθούν σταθερά την εφαρμογή των τεχνικών του Pranic Healing ως συμπληρωματική ενεργειακή θεραπεία, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και υγείας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών και των κοινωνικών ομάδων.

Μάθετε περισσότερα για το Pranic Healing, μέσα από μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε η Chiara Perfetti, επικεφαλής του RAMA στην Ελλάδα !

Δηλώστε τη Συμμετοχή σας !

 

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Οκτωβρίου 2019
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Διοργανωτής

Όμορφη Ζωή
RAMA – Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Αθήνα, Αττική 14121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend