.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Τεχνικές Μεταβολής της Πραγματικότητας (Quantum Spoon Bending) | Dr. Gene Ang

Dr.Gene_Ang

560 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Ένα πρότυπο για θεραπεία και μετασχηματισμό

Για να πάρετε μια ιδέα για το πόσο δύσκολο είναι να λυγίσετε ένα πιρούνι, μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε συνηθισμένο πιρούνι και να προσπαθήσετε να λυγίσετε τα δόντια. Ακόμα και ο δυνατότερος άνθρωπος θα δυσκολευτεί να το κάνει. Χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνικές, το μέταλλο λυγίζει εύκολα από οποιονδήποτε και ιδιαίτερα από παιδιά. Το παραπάνω πιρούνι λύγισε τελείως σε αυτό το σχήμα  χρησιμοποιώντας την τεχνική μία φορά.

Γιατί λοιπόν να παρουσιαστεί ένα μάθημα σχετικά με το λύγισμα κουταλιών; Δεν έχει να κάνει με το λύγισμα κουταλιών και πιρουνιών. Η μεταβολή της υλικής πραγματικότητας, όπως αποδεικνύεται από τα λυγισμένα πιρούνια, είναι ένα μοντέλο αλλαγής.

Επειδή η κοσμοθεωρία της ενέργειας και της κβαντικής μηχανικής είναι σχετικά νέα στη σύγχρονη ζωή, είναι μερικές φορές δύσκολο να αποδείξουμε στους ανθρώπους αυτή την πραγματικότητα. Ωστόσο, όταν οι άνθρωποι αλλάζουν άμεσα την πραγματικότητά τους, λυγίζοντας  κουτάλια και πιρούνια, το μυαλό τους έχει άμεση φυσική απόδειξη ότι κάτι άλλαξε στη φυσική πραγματικότητα. Όχι μόνο έχουν άμεσες αποδείξεις, αλλά η απόδειξη αφορά μία από τις πιο “στερεές” πτυχές της φυσικής πραγματικότητας.

Αυτό που είναι πραγματικά συναρπαστικό είναι ότι το πιρούνι στην παραπάνω εικόνα λύγισε χρησιμοποιώντας τεχνικές που βασίζονται στην κβαντική μηχανική και στο ενοποιημένο πεδίο. Η συγκεκριμένη τεχνική που χρησιμοποιήθηκε για το πιρούνι της φωτογραφίας ονομάζεται Ταξίδι στο Χρόνο, στην οποία ο Δρ. Gene Ang πήρε το πιρούνι και το έστειλε πίσω στο χρόνο σε μια κατάσταση όπου θα μπορούσε εύκολα να λυγίσει και να λάβει το παραπάνω σχήμα. Ορίστε! Πόσο τέλειο είναι αυτό!

Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα καταπληκτικά, αλλά οι ίδιες αυτές αρχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλες αλλαγές στη θεραπεία και τη μεταμόρφωση. Έχει αποδειχθεί ότι ορισμένοι θεραπευτές αποκαθιστούν τα σπασμένα οστά αμέσως. Τώρα οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν μια άμεση εμπειρία σχετικά με το πώς αυτό θα μπορούσε να είναι δυνατό και επίσης πώς μπορούν να κάνουν θαύματα στην καθημερινή τους ζωή. Οι αρχές που επιδεικνύονται σε αυτό το μάθημα προέρχονται από το ίδιο πεδίο πληροφοριών με αυτούς τους θαυματουργούς θεραπευτές.

Σε αυτό το μάθημα παρουσιάζονται 10 συνολικά τεχνικές:
1) Πρόσβαση στο πεδίο
2) Τόρος της Καρδιάς
3) Ταξίδι στο χρόνο
4) Διαστάσεις
5) Περιστροφή
6) Συντονισμός
7) Συχνότητα
8) Σύμβολα
9) Ενσωμάτωση Προθέσεων
10) Πρόσβαση στο Φως

Κάθε τεχνική θα διδαχθεί ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν χρόνο να χρησιμοποιήσουν την τεχνική για να λυγίσουν τα σκεύη. Τότε θα δοθεί αρκετός χρόνος για να δείξουμε πώς κάθε τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική αλλαγή και θεραπεία αλλά και για να επιδείξει τις ευρύτερες επιπτώσεις της κάθε κβαντικής αρχής.

Εισηγητής: Dr. Gene Ang

Οι εκπαιδεύσεις γίνονται στα Αγγλικά με διερμηνεία στα Ελληνικά

Ανοιχτό σε όλους

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 | 18:00- 21:00

Κόστος: 40 ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
Athens Atrium Hotel
Ωκεανίδων 21, Άγιος Σώστης (Λεωφ. Συγγρού)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Έφη Χαλκιώτη, 6932-206665 

 

Δήλωσε συμμετοχή

 


 

Dr Gene AngΣχετικά με τον Dr. Gene Ang
Ο Gene έλαβε πτυχίο Β.Α. από το Πανεπιστήμιο του Stanford στην Ανθρώπινη Βιολογία και τη Φιλοσοφία / Θρησκευτικές Σπουδές και εκπαιδεύτηκε επισήμως ως Νευροβιολόγος στο Yale όπου απέκτησε το διδακτορικό του στους βασικούς μηχανισμούς του τρόπου με τον οποίο αναπτύσσεται ο εγκέφαλος, και στη συνέχεια παρακολούθησε μεταδιδακτορικό πρόγραμμα για τον τρόπο με τον οποίο ο υπέρηχος μπορεί να επηρεάσει τον αναπτυσσόμενο εγκεφαλικό φλοιό.

Μετά τη μεταδιδακτορική εκπαίδευσή του, ο Gene αποφάσισε να αναλάβει το ρόλο του θεραπευτή για να αλληλεπιδρά άμεσα και να βοηθά τους ανθρώπους. Το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας του επικεντρώνεται στη χρήση της λεπτοφυούς ενέργειας για να βοηθήσει στην ευθυγράμμιση του λεπτοφυούς ενεργειακού σώματος, των καναλιών του, των μεσημβρινών και των ενεργειακών κέντρων για να αποκαταστήσει την ισορροπία και την αρμονία, ώστε να μπορεί να προκύψει θεραπεία, είτε σε σωματικό, συναισθηματικό, ή πνευματικό επίπεδο.
Ο Gene έχει το θεραπευτικό του κέντρο στο Thousand Oaks της Καλιφόρνιας όπου δέχεται πελάτες για συνεδρίες Αρκτούριας Θεραπευτικής Μεθόδου. Επιπλέον, διδάσκει σειρά σεμιναρίων που επικεντρώνονται στο συνδυασμό της επιστήμης, της πνευματικότητας και της θεραπείας. Ο Gene ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο κάνοντας θεραπείες και εκπαιδεύσεις.

Η Αρκτούρια Θεραπευτική Μέθοδος δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική και τις συμβουλές από τoν προσωπικό σας ιατρό. Ο Gene Ang δεν είναι ιατρός και δεν δίνει συγκεκριμένες υποσχέσεις ή εγγυήσεις, ούτε και κάνει διάγνωση ή αντιμετώπιση συγκεκριμένων ζητημάτων υγείας. Αυτή η μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τακτική ιατρική περίθαλψη.

 

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Δημιουργώντας το Μέλλον μου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Μαΐου
Ώρα:
18:00 έως 21:00
Κόστος:
40€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://fosendon.wixsite.com/ahmgr

Διοργανωτής

Φως Ένδον
Τηλέφωνο:
6932-206665
Email:
Website:
www.fosendon.com
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Athens Atrium Hotel
Ωκεανίδων 21 - Άγιος Σώστης
Λεωφ. Συγγρού, Αθήνα, Αττική 117 45 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 9319300
Website:
https://athensatrium.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend