.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τεχνικές Μεταβολής της Πραγματικότητας (Quantum Spoon Bending) | Dr. Gene Ang

Quantum Spoon Bending | Quantum Consciousness & Enlightment

355 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Ένα πρότυπο για θεραπεία και μετασχηματισμό

Αν πάρουμε οποιοδήποτε συνηθισμένο πιρούνι και προσπαθήσουμε να λυγίσουμε τα δόντια του, θα αντιληφθούμε πόσο δύσκολο είναι, ακόμα και για έναν πολύ δυνατό άνθρωπο. Ωστόσο, με τις τεχνικές που θα μας διδάξει ο Gene Ang, το μέταλλο λυγίζει εύκολα από οποιονδήποτε και ιδιαίτερα από παιδιά. Τα πιρούνια που βλέπετε στη φωτογραφία λύγισαν τελείως, χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνικές.

Ποιος είναι ο λόγος για τη διδασκαλία μαθήματος σχετικά με το λύγισμα πιρουνιών; Φυσικά, δεν σχετίζεται με το λύγισμα κουταλιών και πιρουνιών αυτό καθεαυτό, αλλά με την μεταβολή της υλικής πραγματικότητας ως μοντέλο αλλαγής μιας κατάστασης, της οποίας τα λυγισμένα πιρούνια της φωτογραφίας αποτελούν μόνο μια έκφανση.

Επειδή η κοσμοθεωρία της ενέργειας και της κβαντικής μηχανικής είναι σχετικά νέα στη σύγχρονη ζωή, είναι μερικές φορές δύσκολο να αποδείξουμε στους ανθρώπους αυτή την πραγματικότητα. Ωστόσο, όταν οι άνθρωποι αλλάζουν άμεσα την πραγματικότητά τους λυγίζοντας κουτάλια και πιρούνια, το μυαλό τους έχει άμεση φυσική απόδειξη ότι κάτι άλλαξε στη φυσική πραγματικότητα, το οποίο, μάλιστα, αφορά μία από τις πιο “στερεές” πτυχές της φυσικής πραγματικότητας και του υλικού μας κόσμου.

Αυτό που είναι πραγματικά συναρπαστικό είναι ότι τα πιρούνια στην παραπάνω εικόνα λύγισαν χρησιμοποιώντας τεχνικές που βασίζονται στην κβαντική μηχανική και στο ενοποιημένο πεδίο.

Μια από τις τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν για τα πιρούνι της φωτογραφίας ονομάζεται Ταξίδι στο Χρόνο: ο Δρ. Gene Ang πήρε το πιρούνι και το έστειλε πίσω στο χρόνο σε μια κατάσταση, όπου θα μπορούσε εύκολα να λυγίσει και να λάβει το παραπάνω σχήμα.

Δεν είναι όμως, μόνο τα αποτελέσματα καταπληκτικά, αλλά οι ίδιες αυτές αρχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλες αλλαγές στη θεραπεία και τη μεταμόρφωση. Υπάρχουν αρκετοί θεραπευτές και στην Ελλάδα ακόμη, που αποκαθιστούν τα σπασμένα οστά σε 1-2 συνεδρίες.

Και οι άνθρωποι που δεν έχουν εκπαιδευτεί ως θεραπευτές σε κάποια θεραπευτική μέθοδο, μπορούν πλέον, να αποκτήσουν μια άμεση εμπειρία σχετικά με το, πώς αυτό θα μπορούσε να συμβεί και το πώς μπορούν κι αυτοί, να κάνουν θαύματα στην καθημερινή τους ζωή. Οι αρχές που επιδεικνύονται σε αυτό το μάθημα προέρχονται από το ίδιο πεδίο πληροφοριών με αυτούς τους θαυματουργούς θεραπευτές.

Σε αυτό το μάθημα παρουσιάζονται 10 συνολικά τεχνικές:

1. Η τεχνική της Περιστροφής (εκδήλωση ή αντιστροφή κατάστασης),
2. Η τεχνική του Συντονισμού,
3. Η τεχνική των Διαστάσεων: μετατόπιση μιας κατάστασης σε πιο ευνοϊκή διάσταση,
4. Πρόσβαση στο πεδίο,
5. Ο «τόρος» της Καρδιάς,
6.Ταξίδι στο χρόνο,
7. Συντονισμός,
8. Σύμβολα,
9. Ενσωμάτωση Προθέσεων,
10. Πρόσβαση στο Φως.

Κάθε τεχνική θα διδαχθεί κατά τρόπο, ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν χρόνο να χρησιμοποιήσουν την τεχνική για να λυγίσουν τα σκεύη και θα δοθεί αρκετός χρόνος για να δείξουμε, πώς κάθε τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσωπική αλλαγή και θεραπεία, αλλά και για να επιδείξει τις ευρύτερες επιπτώσεις της κάθε αρχής της κβαντικής θεωρίας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μαζί με την εκπαίδευση:

• Ηλεκτρονικό Εγχειρίδιο εφαρμογής των τεχνικών του κβαντικού λυγίσματος πηρουνιών, 100 σελίδων στα Ελληνικά και Αγγλικά

Οι εκπαιδεύσεις γίνονται στα Αγγλικά με διερμηνεία στα Ελληνικά

Ανοιχτό σε όλους

 

Το μάθημα συμπεριλαμβάνεται στο σεμινάριο:
Αρκτούρια Θεραπευτική Μέθοδος – Διαχείριση Κβαντικής Ενέργειας – Επίπεδο I 

 

Εισηγητής: Dr. Gene Ang

 

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 | 18:00- 21:00

 

Κόστος:

Συμπεριλαμβάνεται στο κόστος του σεμιναρίου «Αρκτούρια Θεραπευτική Μέθοδος, επίπεδο Ι», για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο αυτό.

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Ξενοδοχείο Metropolitan
Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 65 – Φλέμινγκ
546 42, Θεσσαλονίκη

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

 


 

Λίγα λόγια για τον Dr. Gene Ang

 

Dr Gene Ang

O Dr Gene Ang είναι Αμερικανός Νευροβιολόγος με ένα πολύ ενδιαφέρον βιογραφικό. Από τη μία είναι ένας επιστήμονας με ευρείες ακαδημαϊκές σπουδές, έχοντας διατελέσει και καθηγητής στο πασίγνωστο Πανεπιστήμιο του Yale, όπου εκπόνησε τη μεταδιδακτορική του διατριβή. Από την άλλη, είναι δημιουργός μιας δικής του μεθόδου ενεργειακής ιατρικής, στα μονοπάτια της οποίας οδηγήθηκε μέσα από το μεγάλο ενδιαφέρον του για το συνδυασμό επιστήμης και πνευματικότητας στο πεδίο της θεραπείας, σε συνδυασμό με την επιρροή που άσκησε επάνω του από παιδί η κινέζικη εσωτερική / πνευματική παράδοση.

Σπούδασε τρία χρόνια στο Foundation for Shamanic Studies, εκπαιδεύτηκε στη Βιογεωμετρία (Biogeometry), διδάχθηκε διάφορες μεθόδους, όπως Prana Healing, QiGong κ.α., καθώς και Reconnection Healing με τον Eric Pearl. Το 2012, μετά από επτά χρόνια εξερεύνησης, ο Δρ. Gene Ang ανέπτυξε την Αρκτούρια Θεραπευτική Μεθόδο (Διαχείριση Κβαντικής Ενέργειας), την οποία διδάσκει από τότε, ταξιδεύοντας σε όλο τον πλανήτη.

Η Αρκτούρια Θεραπευτική Μέθοδος δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική και τις συμβουλές από τoν προσωπικό σας ιατρό.

Ο Gene Ang δεν είναι ιατρός και δεν δίνει συγκεκριμένες υποσχέσεις ή εγγυήσεις, ούτε και κάνει διάγνωση ή αντιμετώπιση συγκεκριμένων ζητημάτων υγείας. Η μέθοδος δεν υποκαθιστά την τακτική ιατρική περίθαλψη.

Στο βίντεο ο Gene Ang επιδεικνύει μια από τις τεχνικές για το λύγισμα ενός κουταλιού.

Μια από τις τεχνικές που χρησιμοποιεί ονομάζεται τεχνική των διαστάσεων: ο Δρ. Gene Ang παίρνει το κουτάλι και το στέλνει σε μια άλλη διάσταση, στην οποία μπορεί εύκολα να λυγίσει και να λάβει το παραπάνω σχήμα.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Φεβρουαρίου
Ώρα:
18:00 έως 21:00
Κόστος:
40€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/3613231332050666/

Χώρος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο Metropolitan
Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 65
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης 546 42 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
231 082 4221
Website:
https://www.metropolitan.gr/
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend