.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Tεχνική Access Consciousness Bars® με πιστοποίηση | Άννα Τριανταφύλλου & Μαργαρίτα Διαμαντοπούλου

Tεχνική Access Consciousness Bars® με πιστοποίηση | Άννα Τριανταφύλλου & Μαργαρίτα Διαμαντοπούλου

282 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Tεχνική Access Consciousness Bars® με πιστοποίηση
Η τεχνική της δυναμικής αλλαγής

Όλοι κάποιες φορές έχουμε ευχηθεί να άλλαζαν κάποια πράγματα σε διάφορους τομείς της ζωής μας, όπως στον τομέα των σχέσεων, της υγείας, ή η οικονομική μας κατάσταση και έχουμε διαπιστώσει ότι, όσο σκληρά κι αν προσπαθήσαμε, η αλλαγή που πιστεύαμε ότι ήταν εφικτή, δεν ήρθε.

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι σε αυτό το σεμινάριο θα αποκτήσετε τα εργαλεία για να αλλάξετε όλη σας τη ζωή; Κι όμως με την μέθοδο Access Consciousness® αυτό είναι εφικτό!!

Η μέθοδος Access Consciousness® (Πρόσβαση στη Συνειδητότητα) είναι ένα σύνολο εργαλείων και τεχνικών, που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ότι επιθυμούμε με ένα διαφορετικό και ευκολότερο τρόπο και να αλλάξουμε στην ζωή μας ότι δεν είχαμε μπορέσει να αλλάξουμε μέχρι σήμερα! Η αλλαγή μπορεί να αφορά στη συναισθηματική μας υγεία, στην ψυχική μας υγεία, στις σχέσεις μας, στην ερωτική μας ζωή, στα οικονομικά μας, στην καριέρα μας, κτλ.
Η τεχνική Access Bars® αποτελεί το θεμέλιο της Access Consciousness®.

Τι είναι η τεχνική Access Bars®;

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Access Bars, ο θεραπευτής αγγίζει ελαφρά συγκεκριμένα σημεία στο κεφάλι διαχέοντας έτσι το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο που είναι συσσωρευμένο στο μυαλό μας από σκέψεις, συναισθήματα και πεποιθήσεις, που μας μπλοκάρουν, με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια μοτίβα στη ζωή μας ξανά και ξανά.
Η τεχνική Access Bars μας απελευθερώνει από τα όρια που έχουμε βάλει από μονοί μας στο σώμα μας και στον εαυτό μας. Είναι σαν να πατάμε το κουμπί διαγραφής στον υπολογιστή και καθαρίζουμε τον σκληρό δίσκο από τα άχρηστα αρχεία.

Το Σεμινάριο:
Η εκπαίδευση της τεχνικής Access Bars διαρκεί συνολικά 9 ώρες και είναι μονοήμερη. Η διδασκαλία γίνεται στην ελληνική γλώσσα.
Στο σεμινάριο θα μάθετε τη θεωρία. Θα μάθετε τις σωστές θέσεις των χεριών μαζί με άλλα εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία της τεχνικής Access Bars δύο φορές και να εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες της τεχνικής. Θα σας δοθούν επίσης εγχειρίδια που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε την τεχνική.
Θα ηρεμήσετε, θα χαλαρώσετε, θα αποκτήσετε διαύγεια και τέλος θα ενδυναμωθείτε!

Τι γίνεται μετά το σεμινάριο:
Είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας Access Bars Practitioner και μπορείτε να εξασκήσετε την τεχνική επαγγελματικά ή να το προσθέσετε στα προσόντα σας αν είστε ήδη θεραπευτής/τρια.
Ή απλά μπορείτε να εφαρμόζετε την τεχνική στον εαυτό σας ή στην οικογένειά σας, στους φίλους και με τους συναδέλφους σας.
Πώς θα ήταν αν όλοι γύρω σας ήταν πιο ήρεμοι και χαλαροί; Τι δώρο θα αποτελούσε αυτό στον δικό σας κόσμο;

Οφέλη που θα αποκομίσετε:

Τα οφέλη είναι πολλά και συνήθως διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Εδώ παραθέτουμε μερικά από τα πιο σημαντικά
• Μείωση του άγχους
• Εξάλειψη πόνων του σώματος
• Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου
• Βοηθά στα προβλήματα του Αυτισμού, της Διαταραχής Υπερκινητικότητας με Έλλειψη Συγκέντρωσης (ADD) και του Συνδρόμου Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD)
• Επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης
•Μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από τραύμα, χειρουργική επέμβαση και ασθένεια και συμβάλλει στη γενικότερη βελτίωση της υγείας
• Αύξηση πνευματικής διαύγειας
• Άνθρωποι ή καταστάσεις που κάποτε νιώθατε να σας βγάζουν εκτός εαυτού και δημιουργούσαν προβλήματα στη ζωή σας, ξαφνικά δεν σας ενοχλούν πλέον
• Βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση
• Θεραπεύει την κατάθλιψη

Εισηγήτριες εκπαίδευσης:
Άννα Τριανταφύλλου Πιστοποιημένη Access Consciousness ® Bars Facilitator
Μαργαρίτα Διαμαντοπούλου, Πιστοποιημένη Access Consciousness ® Bars Facilitator

Περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο Access Consciousness & για το Access Bars θα βρείτε στο www.accessconsciousness.com


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 | 10:00 – 19:00

Κόστος: 240 ευρώ
Η τιμή του σεμιναρίου συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης (σύμφωνα με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®)
Οι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών καταβάλλουν τη μισή τιμή, δηλαδή 120 ευρώ.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για την κράτηση θέσης απαιτείται κατάθεση προκαταβολής 30€.

Τόπος Διεξαγωγής:
ΝΟΡΑ – Κέντρο Ρέικι, Ολιστικής θεραπείας και Διαλογισμού
Κηφισίας (Ολυμπιονικών) 206
15451 Νέο Ψυχικό – Φάρος Ψυχικού

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6972 509064  Μαργαρίτα Διαμαντοπούλου | margdiamond21@yahoo.grΕισηγήτρια:
Άννα Τριανταφύλλου, Πιστοποιημένη Access Consciousness ® Bars Facilitator & Facelift Facilitator

Η Άννα γεννήθηκε στη Κύπρο από γονείς Έλληνες της Αιγύπτου. Η επαφή της με το πνευματικό μονοπάτι ξεκίνησε στην ηλικία των 16 ετών με δάσκαλο τον Αττεσλή, τον γνωστό και ως Μάγο του Στροβόλου. Ακoλούθησαν 5 χρόνια εκπαίδευσης στην σχολή πρακτικής φιλοσοφίας στην Κύπρο.
Η συνεχόμενη δίψα της για γνώση και περαιτέρω εξέλιξη στον χώρο της αυτογνωσίας την οδήγησε στο transcendental meditation (υπερβατικός διαλογισμός) της σχολής Maharishi, στο Pranic Healing όπου εκπαιδεύτηκε στο Ι και ΙΙ επίπεδο, στο σύστημα EFT με την Jil Edwards και στην παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων με τον Ρόμπερτ Νατζεμι και άλλους δάσκαλους. Η Άννα είναι επίσης Reiki master εδώ και 20 χρόνια.
Πριν ένα χρόνο γνώρισε τελείως τυχαία το Access Bars. Από την στιγμή που άρχισε να το εφαρμόζει στην ζωή της εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ με τα αποτελέσματα και τα οφέλη που είδε όχι μόνο στον εαυτό της αλλά και στους πελάτες της που αποφάσισε να αφοσιωθεί στην πορεία αυτή.


 

Νοόσφαιρα

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα:
10:00 έως 19:00
Κόστος:
240€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

ΝΟΡΑ – Κέντρο Διαλογισμού, Ρέικι και Ολιστικών θεραπειών
Ανδρέα Παπανδρέου 28
Χαλάνδρι, Αθήνα, Αττική 15232 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
6944-244616
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend