.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

The Rhythm of Life – Συναισθηματική ισορροπία & Ευημερία

The Rhythm of Life - Συναισθηματική ισορροπία & Ευημερία

117 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

The Rhythm of Life

 Συναισθηματική ισορροπία & Ευημερία

O STEFAN RIPPEL επιστρέφει στην Ελλάδα για να διδάξει για πρώτη φορά μαζί με την ESRA KOYUNCU, Feng Shui Master, ένα πρωτότυπο σύστημα που ενσωματώνει την αρχαία φιλοσοφία του QI GONG και του FENG SHUI δημιουργώντας την απόλυτη ισορροπία σε όλους τομείς της ζωής μας.

 

The Rhythm of Life

Η κατανόηση της ζωής ως μόνιμου παλμού μεταξύ διαστολής και συστολής οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα πάντα στο σύμπαν έχουν το δικό τους ρυθμό. Οι άνθρωποι, τα φυτά, οι φυσικές δυνάμεις, ακόμη και οι πλανήτες έχουν τους δικούς τους ρυθμούς που δημιουργούνται από μια μεμονωμένη αλληλουχία αλλαγής μεταξύ των πόλων διαστολής και συστολής. Η αρμονία αυτού του ρυθμού δημιουργεί στους ανθρώπους μια κατάσταση υγείας, ενώ η ανισορροπία της προκαλεί ασθένειες.

Αυτός ο ρυθμός πάλλεται είτε σε αρμονία είτε σε έλλειψη ισορροπίας,  όχι μόνο μέσα σε έναν άνθρωπο, αλλά μέσα σε όλες τις συμπαντικές εκδηλώσεις. Υπάρχει μια αλληλεπίδραση όλων αυτών των επιμέρους ρυθμών που επηρεάζουν ο ένας τον άλλον συνεχώς.

Το αρχαίο δυαδικό –( yin yang) σύστημα του I Ching- το μεγαλύτερο θεμέλιο της κινέζικης φιλοσοφίας-  είναι ένα τέλειο εργαλείο για την περιγραφή αυτών των φαινομένων αλληλεπίδρασης και είναι η πηγή του συστήματος των Πέντε Στοιχείων,  το οποίο σύστημα με την σειρά του αποτελεί τo θεμέλιo του QI GONG και του FENG SHUI. Και οι δύο κλάδοι προέρχονται από την αρχαία Κίνα και αποσκοπούν στη δημιουργία ισορροπίας, μέσα και έξω, χρησιμοποιώντας τα Πέντε Στοιχεία.

Η ESRA KOYUNCU, Feng Shui Master στην Τουρκία και ο STEFAN RIPPEL, διεθνώς αναγνωρισμένος θεραπευτής και συγγραφέας, διαμόρφωσαν μαζί ένα σύστημα εφαρμογής αυτής της αρχαίας σοφίας στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής του 21ου αιώνα, το οποίο ονόμασαν The Rhythm of  Life”. Για να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις ατομικές ανάγκες και ενδιαφέροντα, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα συγκεκριμένων ενοτήτων – σεμιναρίων. Κάθε ενότητα διδάσκει πώς να ενσωματώσουμε το ισχυρό σύστημα των πέντε στοιχείων σε διάφορες πτυχές της καθημερινής μας ζωής.

 

Συναισθηματική ισορροπία & Ευημερία

Τα συναισθήματα μας βάζουν σε κίνηση. Υπάρχουν συναισθήματα που δημιουργούν καταστροφικά μοτίβα συμπεριφοράς, κλέβουν την ενέργειά μας και καταστρέφουν τη σωματική μας υγεία επηρεάζοντας αρνητικά την ευημερία μας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μάθουμε πώς να μεταμορφώνουμε το άγχος σε ηρεμία, το θυμό σε εύθυμη διάθεση, τη ζήλια σε αγάπη, τη κατάθλιψη σε θάρρος και τη θλίψη σε δεκτικότητα.

Θα μας δοθούν εργαλεία για να αλλάξουμε τα σπίτια μας ώστε να αυξήσουμε τη ροή της ενέργειας και να ενισχύσουμε την ευημερία.  Αυτά τα εργαλεία θα μας επιτρέψουν να σπάσουμε τα πρότυπα που αποτελούν εμπόδια στην ανάπτυξή μας και  θα μας βοηθήσουν να τα μετουσιώσουμε σε συναισθηματική αρμονία.

Επίσης, θα μάθουμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αστρολογία για να κατανοήσουμε καλύτερα τον χαρακτήρα μας έτσι ώστε να βελτιώσουμε τους αδύναμους τομείς της ζωής μας.

 

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

10:00 Εισαγωγή στην φιλοσοφία των πέντε στοιχείων, κινεζική αστρολογία, Feng Shui και εσωτερική αλχημεία.

11:00 Τα συναισθήματα από την οπτική γωνία των πέντε στοιχείων και της κινεζικής αστρολογίας

12:30 Γεύμα

14:00 Δημιουργία συναισθηματικής ισορροπίας με την οργάνωση του σπιτιού και του χώρου εργασίας σας με την Esra

16:00 Θεραπευτικοί Ήχοι  και Fusion, σιωπηλοί διαλογισμοί QI Gong με τον Stefan

18:00 Κλείσιμο

 

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

10:00 Τρόποι διατήρησης και προστασίας της συναισθηματικής ισορροπίας, μέσα και έξω.

11:00  Xρήση του I-Ching ως κατευθυντήρια γραμμή για την συναισθηματική ισορροπία

12:30 Γεύμα

14:00 Δημιουργία συναισθηματικής ισορροπίας προσαρμόζοντας τον εαυτό μας στις εποχές και στους διαρκώς μεταβαλλόμενους καιρούς που διανύουμε.

16:00  Θεραπευτικοί Ήχοι  και Fusion, σιωπηλοί διαλογισμοί QI Gong με τον Stefan

18:00 Αποχαιρετισμός

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 6 έως Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 | 10:00 – 18:00

Κόστος: 230 ευρώ+ΦΠΑ

190 ευρώ+ΦΠΑ για εγγραφές έως 20 Σεπτεμβρίου, 2018.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή σας κατάθεση προκαταβολής 50 ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
Women for Life
Γρηγορίου Ξενοπούλου 10
Νέο Ψυχικό 15451

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6972 509064  Μαργαρίτα Διαμαντοπούλου | margdiamond21@yahoo.gr
6974 861063 Μαϊρα Μαρίνου | maura_gr@yahoo.grΒιογραφικά Εισηγητών
 

Stefan Rippel 

Ο Stefan εργάζεται για περισσότερα από 30 χρόνια ως ενεργειακός θεραπευτής και φυσικοθεραπευτής. Τα ταλαντούχα χέρια του παράλληλα με τις τεχνικές θεραπείας στοχεύουν στην εξισορρόπηση των Πέντε Στοιχείων στους ασθενείς του με τρόπο που τον περιγράφει ως συντονισμό ενός οργάνου.

Αρχικά στο ταξίδι του ο Στέφαν ανακάλυψε το Ι-Τσινγκ, το οποίο έγινε βασική κατευθυντήρια γραμμή στη ζωή του. Έχει ασκήσει το QI GONG για δεκαετίες, υπό την καθοδήγηση του πνευματικού του Master WU TZE.

Ο Στέφαν διδάσκει Ενεργειακή Θεραπεία και QI Gong διεθνώς. Έχει κάνει σεμινάρια και έχει πολλούς ασθενείς στη Βιέννη, το Λονδίνο, την Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη.

Συμμετείχε σε αρκετές επιστημονικές μελέτες στο παρελθόν στη Βιέννη και συνέβαλε στην ενσωμάτωση της ενεργειακής θεραπείας στη συμβατική ιατρική, ειδικά στα νοσοκομεία καρκίνου, όπου εκπαιδεύτηκε μεγάλος αριθμός γιατρών, νοσοκόμων και φυσιοθεραπευτών.

Το βιβλίο του “HEALING YOUR SPINE” δημοσιεύθηκε το 2008, όπου ο Stefan συνδέει την ανθρώπινη αύρα και το φυσικό σώμα με τα πέντε στοιχεία.

 

Esra Koyuncu

Η Esra είναι  εκπαιδευμένη σύμβουλος του Feng Shui, λέκτορας και συγγραφέας υπό την καθοδήγηση του Grand Master Raymond Lo.

Αφού εργάστηκε ως στέλεχος επιχειρήσεων για 15 χρόνια, ανακάλυψε το Feng Shui και αποφάσισε να συνεχίσει το νέο της πάθος επαγγελματικά.

Τα άρθρα που έγραψε, οι τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες εμφανίστηκε, καθώς και τα εργαστήρια που έχει οργανώσει βοήθησαν την εισαγωγή του Φενγκ Σούι στην πατρίδα της, την Τουρκία. Το πρώτο της βιβλίο “The Compass Within” εμπλουτίστηκε με τη δεύτερη έκδοση του το 2012, όπου συνδυάζει το κλασικό Feng Shui με τις δικές της εμπειρίες.

Η Esra Koyuncu εκπροσωπεί τον Grand Master Raymond Lo στην Τουρκία.

Εκτός από τα μαθήματα που οργανώνει, ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της ως σύμβουλος του Feng Shui σε άτομα και εταιρείες.

Η Esra είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Feng Shui με έδρα τη Σιγκαπούρη. Τον Οκτώβρη του 2015,  της απονεμήθηκε ο τίτλος του “Master “και είναι η μοναδική Feng Shui Master  στη χώρα της.

 


 

4ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα

Λεπτομέρειες

Αρχή:
6 Οκτωβρίου 2018
Τέλος:
7 Οκτωβρίου 2018
Κόστος:
190€ – 230€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

Women For Life
Γρηγορίου Ξενοπούλου 10
Νέο Ψυχικό, Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 6740302
Website:
http://womenforlife.gr/
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend