.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Θεραπευτικό Σεμινάριο “Καθρέφτης Του Σώματος”

Θεραπευτικό Σεμινάριο "Καθρέφτης Του Σώματος"

805 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Body Mirror System of Healing

Αλλάζει ολοκληρωτικά τον τρόπο που βλέπετε την ζωή και την υγεία σας και έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επανέλθουν σε ισορροπία και υγεία.

Mην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο.

Mε τον Philippe Hannetelle εισηγητή του Martin Brofman. 20 χρόνια διδασκαλίας στην μέθοδο του “Body Mirror System of Healing” και “Vision Workshop”.

Η μέθοδος “Καθρέφτης του Σώματος” είναι είναι ένας συνδυασμός εργαλείων και μιας τεχνικής που εξερευνά την σχέση μεταξύ του σώματος της συνειδητότητας και της ζωής με σκοπό να επανέλθει η αρμονία (θεραπεία-ίαση) όταν κάτι έχει βγει εκτός ισορροπίας. Εχει σκοπό την κατανόηση του εαυτού σας και την φυσική κατάσταση-υπόσταση του είναι σας. Μελετάτε τους εσωτερικούς παράγοντες που ενθαρρύνουν την διαδικασία της θεραπείας.

Η μέθοδος Καθρέφτης του Σώματος βασίζεται στην ιδέα ότι το σώμα σας αντικατοπτρίζει τη ζωή σας. Τα μέρη του σώματός σας που δεν λειτουργούν καλά αντικατοπτρίζουν τα μέρη της ζωής σας, για τα οποία υπάρχει ένταση στη συνείδησή σας. Η ένταση είναι στρες, και το στρες προκαλεί συμπτώματα.

Επιστρέφοντας στην εμπειρία της ολότητας (στην ίαση) γίνεται μέσω της κατανόησης και χρήσης των κατάλληλων εργαλείων για να εξισορροπήσουν τα τσάκρα, και να αποδεσμευτούν περιοριστικές ιδέες που εμποδίζουν αυτή τη διαδικασία. Είναι τότε δυνατό να βιώσουμε και πάλι την φυσική κατάσταση της υγείας και της ευτυχίας.

Τα τσάκρα είναι ενεργειακά κέντρα από τα οποία το καθένα αντιπροσωπεύει ένα τμήμα/μέρος της συνειδητότητας. Όταν κάτι βρίσκεται σε ανισορροπία στο σώμα σας ως εκ τούτου και στην συνειδητότητα, αυτή η κατάσταση αντανακλάται μέσα στα τσάκρα.

Η τεχνική αυτή, η εκμάθησή της μεθόδου καθώς και η εύκολη χρήση της είναι στη διάθεση κάθε ατόμου που ενδιαφέρεται ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο μόρφωσής του,την φιλοσοφία του και τα προσωπικά του πιστεύω.

Οι τεχνικές είναι τόσο απλές που διδάσκονται ακόμη και σε παιδιά. Δεν υπάρχουν μυστικά σύμβολα και τίποτε το μυστικιστικό.

Η μέθοδος Καθρέφτης του Σώματος διδάσκεται σε γιατρούς, νοσοκόμες, θεραπευτές/τριες, φοιτητές, επιχειρηματίες, νοικοκυρές –ανθρώπους από όλα τα μονοπάτια της ζωής- οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτές τις ιδέες να κατανοήσουν τον εαυτό τους καλυτέρα και να τον βοηθήσουν τους ίδιους και τους ανθρώπους γύρω τους.

Η μέθοδος Καθρέφτης του Σώματος αναπτύχθηκε από τον Martin Brofman, PhD., μέσα από τις εμπειρίες του κατά την αντιμετώπιση μιας θανατηφόρας ασθένειας και την επάνοδό του σε άριστη υγεία το 1975. Είναι μια σύνθεση της Δυτικής ψυχολογίας και των Ανατολικών φιλοσοφιών βασισμένη στα τσάκρας (ενεργειακά κέντρα που βρέθηκαν στις παραδόσεις Hindu).

Αν τα αγγλικά σας είναι σε καλό επίπεδο, μπορείτε να δείτε τον Μάρτιν Μπρόφμαν να εξηγεί πώς η απόφασή μας για ίαση μπορεί να μας φέρει το ποθητό αποτέλεσμα.

Με την ολοκλήρωση της εμπειρίας θα είσθε ικανοί να:

  • κατανοείτε και βιώνετε τον εαυτό σας σαν μια οντότητα ενέργειας
  • κατανοείτε τη σχέση ανάμεσα στο σώμα σας και τη συνείδησή σας
  • κατανοείτε πως τα συμπτώματα στο σώμα σας αντανακλούν εντάσεις στη συνείδησή σας
  • διαβάζετε το σώμα σαν ένα χάρτη της συνείδησης, κατανοώντας τη σχέση ανάμεσα στις εσωτερικές αιτίες και τα εξωτερικά συμπτώματα
  • κατανοείτε τα τσάκρα και τις σχέσεις τους με συγκεκριμένα επίπεδα της συνείδησης και τους τομείς της ζωής
  • νοιώθετε, κατευθύνετε και αντιλαμβάνεστε την ενέργεια (αύρες, τσάκρα, μορφές σκέψης)
  • χρησιμοποιείτε διάφορα εργαλεία προορισμένα για θεραπεία (λευκό φως, χρώματα, μορφές σκέψεις)
  • αντιληφθείτε τα αποτέλεσμα της χρήσης αυτών των τεχνικών και εργαλείων.

Το βιβλίο της μεθόδου με τίτλο «Όλα Μπορούν Να Θεραπευτούν» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Υπάρχει διαδοχική διερμηνεία από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.

Η παρουσία σας επιβάλλεται καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου.

Σημείωση: Καμία ιατρική πράξη, ιατρική διάγνωση, ιατρική θεραπεία ή ιατρική συμβουλή δεν παρέχεται.  Καμία εγγύηση των αποτελεσμάτων δεν δίνεται ούτε υπονοείται.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 21 έως Κυριακή 22 Απριλίου 2018
Σάββατο, 09:00 – 20:30 (Εγγραφές από 8.30)
Κυριακή, 09:00 – 20:00
(Διαλείμματα: Καφέ: 11:15 και 16:30 περίπου, και φαγητού 13:30 με 15:00)

Τόπος Διεξαγωγής:
The Athens Gate Hotel
Λεωφ. Συγγρού 10, Αθήνα

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6977 818013  Όλγα Φασόη | olga.fasoi@gmail.com

Χρειάζεται προκαταβολή για την κράτηση θέσης.


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Αρχή:
21 Απριλίου 2018
Τέλος:
22 Απριλίου 2018
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

The Athens Gate Hotel
Λεωφ. Συγγρού 10
Αθήνα, Αττική 11742 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Website:
http://athensgate.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend