.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Θεραπεία εντέρου και στομάχου | Ελίνα Νάχνα Νικολίτσα

2.638 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Θεραπεία εντέρου & στομάχου 

Στην κοιλιά και στο έντερο αποθηκεύονται οι εσωτερικές συγκρούσεις. Κάθε πτυχή του εντέρου μας είναι μία αποθήκη πληροφοριών με όλα όσα δεν έχουμε καταφέρει να χωνέψουμε και να αποδεχτούμε. Είναι όλα τα όχι που έχουμε πει στον εαυτό μας και στη ζωή μας. Είναι όλα τα ναι που έχουμε πει ενώ δεν θέλαμε. Είναι όλες οι αντιστάσεις μας, συνειδητές ή ασυνείδητες να γίνουμε απόλυτα φως. Είναι όλες οι άδειες του εαυτού μας που έχουμε δώσει στους άλλους. Είναι ό,τι έχουμε «καταπιεί» και δεν μπορούμε να χωνέψουμε. Είναι η προδοσία στον εαυτό μας.

Στο έντερο επίσης, εκτός από το άγχος αποθηκεύεται ο θυμός. Και ενώ κανείς δεν υποφέρει τον πόνο, το να αφήσεις τον πόνο είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Έτσι το έντερο μας κρατάει όλα όσα δεν μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας. Για να αποβάλλουμε τελείως πρέπει να καταλάβουμε ότι μπορούμε να ζούμε και χωρίς αυτά. Το έντερο όμως έχει μάθει να κρατάει τις μνήμες πολλών χρόνων. Και έτσι ένα υγιές έντερο είναι αυτό που μπορεί να αφήνει.  Αντιπροσωπεύει το πόσο εύκολο μας είναι να αφήνουμε πράγματα, ή πόσο δέσμιοι είμαστε των επιθυμιών μας. Μπορώ να αφήσω τον παλιό μου εαυτό πίσω; Αν το έντερο μας μιλάει, δηλ είναι πρησμένο ή πονάει, κάποια κομμάτια του εαυτού μας που δεν τα έχουμε αποδεσμεύσει, θέλουνε να γίνουν παρελθόν. Έντερο που πονάει, έντερο που παλεύει με τον εαυτό του, έντερο που δεν μπορεί να ακολουθήσει τη ζωή με την ταχύτητα της. Έτσι κάθε πτυχή του εντέρου μας γίνεται και μια αποθήκη συναισθημάτων μας.

Είναι μία τεχνική που καθαρίζει όλα τα συναισθήματα του εντέρου που το ταλαιπωρούν και γεμίζει τους συναισθηματικούς λαβυρίνθους με φως.  Ο θεραπευτής διαβάζει τις καταγραφές του και τα μηνύματα του, τα συμπαρασύρει να βγούνε.

Ο καθαρισμός του εντέρου μας οδηγεί στην αποστολή μας, μας αποκαλύπτει τι ψάχνουμε σε αυτή την ενσάρκωση. Και έτσι το φως κινείται μέσα στο έντερο, και ξεπρήζει, διαλύει όλους τους φόβους και τα άγχη. Η κοιλιά γίνεται ένα άγραφο χαρτί συναισθημάτων, που τα συναισθήματα δεν φωλιάζουν σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή του εντέρου αλλά μπορούνε να κινούνται ελεύθερα χωρίς να το μπλοκάρουν.

Αμέσως μετά ακολουθεί ο καθαρισμός του στομάχου. Εδώ είναι όλα τα Δεν Θέλω.

Η τεχνική κλείνει στον αφαλό, όπου είναι και η είσοδος της Θεϊκής Ευλογίας, η οποία εισέρχεται στο τέλος του καθαρισμού στο έντερο. Μας περνάει το μήνυμα πως όλα πάνω μας είναι ευλογημένα. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, αλήθεια ή ψέμα, καλό ή κακό, πρέπει ή δεν πρέπει.  Έτσι το έντερο μας λαμβάνει την πληροφορία πως όλα στον εαυτό μας είναι ευλογημένα, είμαστε ευλογημένοι. Και αυτό το ησυχάζει.

Δώρο η ηχογράφηση της συνεδρίας σε CD. Οι πληροφορίες που αντλούμε από τη σπονδυλική μας στήλη είναι τόσες πολλές, που είναι καλό να καταγραφούν για περαιτέρω κατανόηση στο σπίτι.

Διάρκεια:  1 ώρα περίπου.
Για έντερο σε κρίση θα χρειαστούν πάνω από 1-2 συνεδρίες.
Για προληπτική θεραπεία, 1 συνεδρία είναι συνήθως αρκετή.

Κόστος συνεδρίας: 55 Ευρώ (αντί για 70)
Δηλώστε ότι είστε φίλοι της Όμορφης Ζωής και κλείστε τη συνεδρία σας.
Ισχύει έως 30 Μαρτίου 2019

Συντονίστρια
Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα
Voice Healer & Spiritual Teacher


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Δεκέμβριος ως Μάρτιος | Ατομικό ραντεβού

Χώρος Διεξαγωγής:
Nahna Voice Center
Αγ. Μελετίου 68, Αθήνα

Πληροφορίες:
Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα
210-8616793, 6947-433899 | info@nahnavoice.gr | nahnavoice.gr


 

Ευημερώ

Λεπτομέρειες

Αρχή:
5 Δεκεμβρίου 2018, από 00:00
Τέλος:
30 Μάρτιος, από 00:00
Κόστος:
55€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
http://www.nahnavoice.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Nahna Voice Center
Αγίου Μελετίου 68
Αθήνα, Κυψέλη, Αττικής 11252 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
210-8616793, 6947-433899
Website:
http://www.nahnavoice.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend