Αρχή Αρχική Θεραπεύοντας μια Γυναίκα, Εσένα | Despoina Palamari
Θεραπεύοντας μια Γυναίκα, Εσένα | Despoina Palamari

Θεραπεύοντας μια Γυναίκα, Εσένα | Despoina Palamari

 Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, 21:00-22:30
Online

Μεταμορφώνοντας μια δύσκολη εμπειρία μέσα στα “θηλυκά” τσάκρα

Κάθε τι που έχουμε βιώσει έχει καταγραφεί μέσα στο σώμα μας. Μέσα στα κύτταρά μας. Κάθε πόνος σωματικός ή ψυχολογικός, , κάθε εγκατάλειψη, απόρριψη, κάθε παραβίαση, φόβος, κακοποίηση (λεκτική ή σωματική), έλλειψη αναγνώρισης, κάθε απώλεια, συναισθηματική πίεση, ακόμα και αυτο-απόρριψη είναι μέσα μας. Βάλλει ενεργειακά το σώμα μας, το σκληραίνει, εμποδίζοντας την οργασμική μας ικανότητα και μας αποκόπτει από την πηγή της δύναμής μας, την μήτρα μας.

Αγαπημένη Γυναίκα, την Τρίτη 05 Ιουνίου στις 21:00 μέσω zoom, σε ένα online workshop, που είναι μέρος του Κύκλου Γυναικών:

Η Τριλογία της Μεταμόρφωσης (Φλόγα – Οργασμός – Ίαση)

θα σου δώσω μια σούπερ ταντρική διαλογιστική τεχνική, ώστε να μπορείς να μεταμορφώνεις οποιοδήποτε δύσκολο ενεργειακό αποτύπωμα υπάρχει στο σώμα σου (ειδικά αυτά που έχουν καταγραφεί στο yoni (αιδοίο) και την μήτρα σου) για να μπορείς να συνδέεσαι ευκολότερα με την φλόγα σου και να απολαμβάνεις την ζωή και τον εαυτό σου

Να θυμάσαι:

Η μεταμόρφωση των αρνητικών αποτυπωμάτων μέσα στο yoni και στην μήτρα είναι το ζητούμενο για κάθε γυναίκα (ακόμα κι αν δεν υπάρχει μέσα της το υλικό όργανο της μήτρας) για να μπορεί να ενωθεί με την πραγματική της φύση, επιτρέποντας την οργασμική ενέργεια της υγείας και της ζωής να ρέουν αβίαστα μέσα της.

Η διαλογιστική αυτή Αυτοθεραπεία είναι ένα πανίσχυρο θεραπευτικό εργαλείο και αποτελεί τη βάση κάθε θεραπευτικής αντιμετώπισης.

Εισηγήτρια: Despoina Palamari
Εναλλακτική – Ολιστική θεραπεύτρια – Tantra Instructor
Συντονίστρια σεμιναρίων Αυτογνωσίας μέσω της Ηχοθεραπείας και της TάντραΗμερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, 21:00-22:30

Επένδυση συμμετοχής: 15 €

Τόπος Διεξαγωγής:
Online μέσω Zoom

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:
Despoina Palamari | 6973216895 | [email protected]
| Facebook: despoina.palamaridespoinapalamaritantrayoga/

 

Newsletter εγγραφή

 

 • 00

  ημέρες

 • 00

  ώρες

 • 00

  λεπτά

 • 00

  δευτερόλεπτα

Ημερομηνία

05 Ιούλ 2022

Ώρα

21:00 - 22:30

Κόστος

€15

Ετικέτες Εκδηλώσεων

Δραστηριότητες,
Προβεβλημένη εκδήλωση

Τοποθεσία

Online

Διοργανωτής

Δέσποινα Παλαμάρη
Τηλέφωνο
6973216895
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
[email protected]

Εισηγητής

 • Despoina Palamari
  Despoina Palamari
  Εναλλακτική – Ολιστική θεραπεύτρια, Tantra Instructor, Συντονίστρια σεμιναρίων Αυτογνωσίας μέσω της Ηχοθεραπείας και της Tάντρα

  Ένας από τους πιο ισχυρούς θεραπευτικούς κανόνες λέει: «θεραπεύεται ότι εκφράζεται» και η σωματοθεραπεία, δηλαδή η προσέγγιση της ψυχής μέσα από το σώμα, προσφέρει την δυνατότητα σε ότι δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια, να εκφραστεί και ταυτόχρονα να απελευθερωθεί μέσα από μια βιωματική θεραπευτική εμπειρία

  Η συνθετική θεραπευτική τέχνη την όποια εφαρμόζω (Νεο-κρανιοϊερή Θεραπεία, Ηχομασάζ & Ηχοθεραπεία, Ταντρικές Θεραπείες, Τεχνικές Χαλάρωσης, τα διαφορετικά είδη διαλογισμού μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων και της σιωπής που διδάσκω, αλλά και τα βιωματικά Σεμινάρια Αυτοβελτίωσης που συντονίζω μέσα από την Tάντρα και την Ηχοθεραπεία) ανοίγουν τον δρόμο που χρειάζεται ο καθένας για να συναντήσει την Ψυχή του και να μεταμορφώσει την ζωή του..

  Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Despoina Palamari

 
Send this to a friend