.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Κάθαρση Γεωπαθητικής & Ενεργειακής Μόλυνσης Οικίας & Εργασίας | Κέλλυ Δαμίγου

Θεραπευτική Ραδιαισθησία Κατοικίας & Εργασίας | Δαμίγου

473 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

(Θεραπεία εξ΄ αποστάσεως)

Η Θεραπευτική Ραδιαισθησία είναι η ικανότητα αναγνώρισης των ενεργειών που υπάρχουν στο πεδίο ενός ατόμου ή ενός χώρου, οι οποίες δε γίνονται αντιληπτές μέσω των αισθήσεων.

Με τη χρήση των εκκρεμών και της ραδιαισθησίας γίνεται μία έρευνα πάνω σε χάρτες, μέσα από τους οποίους ανιχνεύουμε τη Γεωπαθητική Μόλυνση ή την Ενεργειακή Μόλυνση που μπορεί να φέρει η οικία ή ο χώρος εργασίας σου.

Μερικά είδη Γεωπαθητικών Μολύνσεων του χώρου της οικίας ή της εργασίας μπορεί να προέρχονται από: Λήψη Ακτινοβολίας, Υπόγειες Σπηλιές, Γεωλογικά Ρήγματα Πλακών μέσα στη γη, Υπόγεια Λιμνάζοντα Νερά, Γεωμαγνητισμό, Ραδιενέργεια κ.ά.

Μερικά είδη Ενεργειακών Μολύνσεων του χώρου της οικίας ή της εργασίας σου μπορεί να προέρχονται από: Κακές Ευχές, Γωνίες με Αρνητική Εκπομπή Ενέργειας, Μνήμη Τοίχων, Μολυσμένα Αντικείμενα, Συλλογικό Κάρμα με Ενοίκους ή και από Ψυχές που δεν έχουν φύγει.

Τα Εκκρεμή είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες και  θεραπευτικός τους ρόλος είναι ανεκτίμητος. Στο εσωτερικό τους περιέχουν αποστάγματα λουλουδιών, άλατα Schusler & σχήματα Ιερής Γεωμετρίας.

Συγκεκριμένα η Ενέργεια (δράση) των δύο σετ των εκκρεμών, Προμηθέας και Merkaba, έχουν ψυχή και μπορούν να στείλουν από απόσταση κβαντική ενέργεια. Διαθέτουν την ικανότητα, κατόπιν της έρευνας του θεραπευτή, να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο φυσικό πεδίο οικίας και εργασίας του ατόμου υψίσυχνες δονήσεις φωτός με στόχο να μετουσιώσουν τις ποικίλες πληροφορίες και ζώνες χαμηλών συχνοτήτων.

Τα πάντα είναι Δόνηση. «Τίποτα δεν αναπαύεται, το παν κινείται, το παν δονεί» & «Τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε».

Στόχος της Θεραπευτικής αυτής μεθόδου είναι να φέρει ισορροπίανέα τάξη και αρμονία, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η διαταραγμένη ενεργειακή ισορροπία στην οικία ή/και εργασία σου και να αλλάξουν οι συνθήκες της ζωής σου προς το καλύτερο. Ως θεραπευτική διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι για τον θεραπευόμενο πάρα πολύ απλή!

 

Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι η Θεραπευτική Ραδιαισθησία γίνεται φυσικά για το προσωπικό ανώτερο καλό σου, όμως ταυτόχρονα λειτουργεί και για το ανώτερο καλό θεραπείας της Μητέρας γης και όλου του πλανήτη.

 

Σε Εκτιμώ, σε Σέβομαι, αναγνωρίζω το Φως μέσα σου και ανυπομονώ να ανεβούμε όλοι δόνηση, να ζούμε και να δημιουργούμε μέσα σε χώρους όπου οι ψυχές μας έχουν θετικά βιώματα, καθώς και να συναντηθούμε ξανά, όλοι μαζί, ενωμένοιχαρούμενοι και με ειρήνη, στην αρχική δόνηση της αγνότητας και της αγάπης που είναι η αληθινή μας φύση!

Κέλλυ Δαμίγου

 

Πληροφορίες Θεραπείας

  • Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σου είναι να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μαζί μου και να μου δώσεις το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησής σου, καθώς και τη διεύθυνση της κατοικίας ή και της εργασίας σου.
  • Σύντομα και σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας, θα γίνει από πλευράς μου, ο συντονισμός με τους χώρους, η έρευνα και η άμεση θεραπεία του πεδίου των χώρων αυτών. Μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες, θα γίνει κατόπιν συνεννόησης 15λεπτη τηλεφωνική συνεδρία για την ενημέρωση σου.
  • Στη διάρκειά της θα σου αναφέρω τα αποτελέσματα της θεραπευτικής έρευνας και θεραπείας, καθώς επίσης θα έχεις τη δυνατότητα να μοιραστείς μαζί μου τις αλλαγές που μπορεί να παρατηρείς κατόπιν της οπισθοχώρησης των μολυσμένων ενεργειών.
  • Στο τέλος της συνεδρίας μας γίνονται ερωτήματα από την πλευρά μου στο εκκρεμές, αν χρειάζεται κάποια επιπλέν θεραπευτική δόνηση και σε ποια μελλοντική χρονική στιγμή ή αν έχουμε ολοκληρώσει. Εύχομαι η απάντηση να είναι ότι έχουμε τελειώσει, έτσι ώστε να απολαμβάνεις στο φυσικό πεδίο της οικίας και της εργασίας σου ενεργειακά ελεύθερος/η τα δώρα της ζωής!

 

Κόστος: Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι: Από 65 ευρώ, μόνο 50 ευρώ. (συν Φ.Π.Α.) ή 90 ευρώ μαζί με το Κit Eνεργειακού Καθαρισμού Χώρου.

Ιban Alpha Bank:GR 85-0140-4590-4590-0210-1019-917  Δαμίγου Ευαγγελία (απαραίτητη η αναγραφή του ονόματος στην κατάθεση)

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Εξ αποστάσεως

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6946 426298 | [email protected] | www.lovetruthlife.gr | Facebook

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
13 Φεβρουαρίου
Τέλος:
12 Μαΐου
Κόστος:
50€ – 90€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/homeenergycheck-2/

Χώρος Διεξαγωγής

Εξ αποστάσεως
Ελλάδα + Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend