.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Θεραπευτικό Επιτραπέζιο Παιχνίδι «Σατόρι» | Βιβή Δανιηλίδη

Θεραπευτικό Επιτραπέζιο Παιχνίδι «Σατόρι» | Βιβή Δανιηλίδη

129 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Γιατί μου συνέβη αυτό; Πώς μπόρεσε να μου φερθεί έτσι;
Γιατί εγώ δεν έχω σύντροφο; Τι φταίει που δεν μπορώ να βρω δουλειά; Θα μπορέσω να αποπληρώσω τα χρέη μου;

Βρίσκεστε σε κάποια φάση της ζωής σας που ψάχνετε απαντήσεις;
Τι είναι αυτό που σας μπλοκάρει και τι είναι αυτό που δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε;

Πώς θα σας φαινόταν να παίρνατε αυτές τις απαντήσεις που χρειάζεστε παίζοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, γελώντας, διασκεδάζοντας;

To Θεραπευτικό Παιχνίδι Satori ειναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι πολύ δυναμικό αλλά ήπιο ταυτόχρονα που μπορεί να σας δώσει τις απαντήσεις και λύσεις που ψάχνετε.

Ξεκινώντας το παιχνίδι βάζετε ένα ερώτημα που θέλετε να δουλέψετε,  πχ. τι με εμποδίζει να βρω σύντροφο ή γιατί δεν πάνε καλά τα οικονομικά μου.
Τραβάτε 2 κάρτες οι οποίες και θα σας δείξουν προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κοιτάξετε, ποιο γεγονός από το παρελθόν μπορεί να έχει δημιουργήσει το μπλοκάρισμα.

Μπορεί να σας φαίνεται απίθανο οι “τυχέες” κάρτες να ειναι αυτές που θα σας κατευθύνουν και θα σας δώσουν λύσεις, αλλά το παιχνίδι έχει τη δική του σοφία και δημιουργείται ένα τόσο δυνατό ενεργειακό πεδίο που είναι ικανό να σας κατευθύνει εκεί που πρέπει ώστε να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας περιόριζε μέχρι τώρα.

Παίζοντας τραβάτε διάφορες κάρτες και ανακαλύπτετε ασυνείδητες περιοριστικές πεποιθήσεις , ενεργειακά μπλοκαρίσματα και ιστορίες του παρελθόντος που σας επηρεάζουν ακόμα ενώ προχωρώντας αφήνετε την ταυτότητα του θύματος, απελευθερώνετε το παρελθόν και αναδημιουργείτε το μέλλον σας με νέες ιστορίες ενδυνάμωσης. Έτσι φτάνετε στο SATORI που στα Ιαπωνικά σημαίνει Διαφώτιση!

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε την Μέθοδο Tipping για να συμμετέχετε στο παιχνίδι, το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε πρόθυμοι να δείτε την τελειότητα σε οποιαδήποτε κατάσταση.
Μετά το παιχνίδι παρατηρείται αύξηση της ζωτικής ενέργειας, βελτίωση των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, μείωση του άγχους, βελτίωση της οικονομικής κατάστασης, αύξηση της λίμπιντο, ακόμα και θέματα που μας απασχολούν βρίσκουν λύση!!!

Κάποια από τα ερωτήματα που έχουν βάλει οι προηγούμενοι παίκτες:
– Γιατί δεν μπορώ να αδυνατίσω
– Γιατί δεν μπορώ να τακτοποιήσω το χώρο μου
– Γιατί δεν μπορώ να πάρω το δίπλωμα οδήγησης
– Τι με εμποδίζει να πετύχω τους στόχους μου
– Γιατί δεν έχω σχέση
– Γιατί ο/η σύντροφος μου δεν είναι πιστός/η στη σχέση μας
– Γιατί δεν μπορώ να λάβω και μόνο δίνω
– Γιατί δεν μπορώ να αποπληρώσω τα χρέη μου
– Γιατί χρεωκόπησε η εταιρεία μου
– Τι φταίει που δεν μπορώ να βρω δουλειά
– Τι φταίει και το παιδί μου έχει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι μου
– Τι θέλει να μου πει αυτός ο πόνος στο σώμα μου

«Το Satori ήταν μία φοβερή και αναπάντεχη εμπειρία για μένα!!! Με βοήθησε να κατανοήσω σε βαθύτερο επίπεδο πολλά θέματα που με απασχολούσαν και να τα αντιμετωπίσω διαφορετικά … Βασικός καταλύτης για όλα αυτά, υπήρξε η ήρεμη δύναμη, το χαμόγελο, η καλοσύνη και η διορατικότητα της Βιβής! Χωρίς να το καταλάβεις, συμμετέχεις σε μία εμπειρία ψυχοθεραπείας και ‘εσωτερικής’ αναζήτησης!!!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους!» – Ζ.Α. , Αθήνα

Δείτε περισσότερες εμπειρίες εδώ: http://www.methodostipping.com/testimonials.html

Συντονίστρια:
Βιβή Δανιηλίδη
Σύμβουλος Προσωπικής Ενδυνάμωσης
Πιστοποιημένη “Satori Game Master”
Radical Living Coach – Εκπαιδεύτρια της Μεθόδου Tipping.

Μάθετε περισσότερα για τη Βιβή Δανιηλίδη και το Θεραπευτικό Επιτραπέζιο Παιχνίδι «Σατόρι», μέσα από μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε!

Σημείωση: Το παιχνίδι είναι στα Αγγλικά, αλλά δεν χρειάζετα κάποιος να γνωρίζει Αγγλικά για να παίξει, καθώς τα κυριότερα σημεία του παιχνιδιού είναι μεταφρασμένα.
Προτείνεται να έχετε μαζί σας τετράδιο για να σημειώσετε τις απαντήσεις που θα πάρετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Ημερομηνία & Ώρα Διεξαγωγής:
Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 | 17:30 – 21:00

Κόστος: € 47

Μόνο 5 θέσεις διαθέσιμες, εξασφαλίστε τη θέση σας δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι και Δευτέρα 20 Αυγούστου με προκαταβολή €27

Χώρος Διεξαγωγής:
Κέντρο Εσωτερικής Αρμονίας
Ζηνοδότου 17, Παγκράτι 16134

Πληροφορίες:
Βιβή Δανιηλίδη
6988-508.919 | info@methodostipping.comwww.methodostipping.com | Facebook | Φόρμα Συμμετοχής


vivi_daniilidiΗ Βιβή Δανιηλίδη είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ενδυνάμωσης και η μοναδική στην Ελλάδα Πιστοποιημένη “Radical Living Coach” – Εκπαιδεύτρια της Μεθόδου Tipping, καθώς και “Satori Game Master”.

Έχει ιδρύσει το “Κέντρο Εσωτερικής Αρμονίας” στο Παγκράτι όπου διδάσκει κυρίως τη Μέθοδο Tipping, συντονίζοντας Ομάδες ή οργανώνοντας σεμινάρια.

Η Βιβή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Σπούδασε Business Administration στο Αμερικάνικο Κολλέγιο και στη συνέχεια έκανε την εκπαίδευση της στο “Institute for Radical Forgiveness Therapy and Coaching, Inc” για να γίνει Coach, ενώ εκπαιδεύτηκε και στην Αγγλία προσωπικά από τον ίδιο τον Colin Tipping, ιδρυτή της μεθόδου και συγγραφέα του βιβλίου «Δραστική Συγχώρεση – Κάνετε χώρο για το Θαύμα» .

Είναι επίσης καθηγήτρια γιόγκα (IYTA), εκπαιδεύτρια του «Νόμου της Έλξης» (LOA practitioner),  ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια Δυναμικού Διαλογισμού, Κρυσταλλοθεραπείας, EFT, Pranic Healing, Το φαινόμενο της «Σκιάς», Ομάδες Αυτογνωσίας, Συστημικής Αναπαράστασης και πολλά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης.

Στο “Κέντρο Εσωτερικής Αρμονίας” συντονίζει τις Ομάδες Προσωπικής Ενδυνάμωσης, το μοναδικό Θεραπευτικό Επιτραπέζιο παιχνίδι “Satori”, τον τελετουργικό Θεραπευτικό Κύκλο της Δραστικής Συγχώρεσης, Σεμινάρια καθώς και προσωπικές συνεδρίες.


 

Χαριτίνη Χριστάκου - Μετάβαση ψυχών

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Αυγούστου 2018
Ώρα:
17:30 έως 21:00
Κόστος:
47€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
http://www.methodostipping.com/satori.html

Χώρος Διεξαγωγής

Κέντρο Εσωτερικής Αρμονίας
Ζηνοδότου 17
Παγκράτι, Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
6988-508919
Website:
http://www.methodostipping.com
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend