.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Θεραπευτικός Τροχός – Το Ταξίδι του Ήρωα – Νότος | Λ. Τελειώνη – Γ. Βλάχος

Θεραπευτικός Τροχός | Τελειώνη

558 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Μια κορυφαία εκπαίδευση όπου η σύγχρονη νευροεπιστήμη συναντά τις αρχαίες διδασκαλίες από την Παράδοση των Ίνκας και εμπλουτίζεται χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τις τεχνικές της.

Το πρόγραμμα διδάσκει σε βάθος τις θεραπευτικές τεχνικές των Σαμάνων του Περού σε θεωρητικό και βιωματικό επίπεδο και θα σας δώσει τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας.

Ο Θεραπευτικός Τροχός είναι ένα μοναδικό αυτογνωσιακό – θεραπευτικό σεμινάριο που συνδυάζει την αρχαία σοφία με την σύγχρονη επιστήμη.

Είναι τιμή μας να διανύσουμε μαζί αυτό το ταξίδι!!!

Ο κάθε μαθητής εκπαιδεύεται στο πώς να χρησιμοποιεί τη Σαμανική γνώση και τεχνική στη θεραπεία άλλων καθώς και πώς μπορεί να ενσωματώσει αυτά τα εργαλεία στην προσωπική του θεραπευτική προσέγγιση.

Η δομή του ολόκληρου προγράμματος είναι βασισμένη σε 4 επίπεδα. Κάθε επίπεδο  περιλαμβάνει σαμάνικες μυήσεις, τελετουργικά, τελετές, ταξίδια σε άλλες καταστάσεις συνείδησης, πολύ βαθιές ενεργειακές θεραπευτικές διαδικασίες, διαλογισμούς, ενεργειακές ασκήσεις, μυστικιστικές εμπειρίες και ένα βαθύ μοίρασμα αγάπης.

Αν είσαι θεραπευτής και θέλεις να αποκτήσεις ισχυρά επαγγελματικά εργαλεία ή αν θέλεις να εξελιχθείς προσωπικά με τον πιο άμεσο και βιωματικό τρόπο… Τότε αυτό το σεμινάριο είναι σίγουρα για εσένα! Αυτή είναι η ευκαιρία σου για μια σπουδαία μεταμόρφωση!!!

Τα τέσσερα επίπεδα έχουν τα ονόματα των τεσσάρων κατευθύνσεων ξεκινώντας με τον Νότο και συνεχίζοντας με την Δύση, τον Βορρά και την Ανατολή.

Κάθε κατεύθυνση διαρκεί τρεις μέρες έχει διαφορετικό θέμα και είναι χτισμένη πάνω στην γνώση και τις δεξιότητες της προηγούμενης. Η απόσταση μεταξύ των κατευθύνσεων είναι περίπου 3 μήνες. Ξεκινάμε από τον Νότο όπου θεραπεύουμε το παρελθόν. Δεν υπάρχει δέσμευση συνέχειας στα επόμενα επίπεδα, αυτό έγκειται στην επιλογή του καθενός αν θέλει να συνεχίσει ή όχι. Ο Νότος είναι ένα ολοκληρωμένο και πολύ δυνατό τριήμερο εργαστήριο που εργαζόμαστε στην αποδέσμευση τραυμάτων.

Αυτή η εκπαίδευση σου επιτρέπει να μεγαλώσεις πνευματικά αλλά και σε αυτοπεποίθηση ώστε η ζωή που ηγείσαι να είναι δική σου. Και γίνεσαι μοντέλο στον κόσμο ενός νέου είδους ηγεσίας που ξεκινάει από μέσα σου και απλώνεται στις οικογένειες σου, στις κοινότητες, και στον κόσμο γύρω σου. Είμαστε όλοι μέρος σε αυτό το μεγάλο άλμα συνειδητότητας.

Ετοιμάσου  να γίνεις η καλύτερη εκδοχή που μπορείς να είσαι!

Τα 4 μονοπάτια του Θεραπευτικού Τροχού:
1) Το μονοπάτι του Ήρωα και του Θεραπευτή στο Νότο
2) Του Ειρηνικού Πολεμιστή στην Δύση
3) Του Σοφού ή του Δασκάλου στον Βορρά
4) Του Οραματιστή στην Ανατολή

Νότος: Το Ταξίδι του Θεραπευτή – Αποδέσμευση από το Παρελθόν

Καλώς όρισες  στο σημείο αυτό που ξεκινάει ένα καταπληκτικό ταξίδι. Αυτό το ταξίδι είναι ένα ταξίδι μαθητείας  και εξοικείωσης με την χρήση των εργαλείων ενός Σαμάνου. Είναι ένα ταξίδι στην προσωπική θεραπεία και το θαύμα. Ένα ταξίδι που θα μας μεταφέρει σε ένα πολύ διαφορετικό μέρος, όπου θα αναπτύξουμε μια εντελώς διαφορετική σχέση με την ζωή μας σε όλες της τις όψεις.

Θα πάμε εκεί που θα βρούμε την σωστή για εμάς σχέση με τα πράγματα, στο μέρος όπου μπορούμε να κρατάμε την γνώση και την προσωπική μας δύναμη ζωντανές και όπου μπορούμε να ζήσουμε, να θεραπευόμαστε, να μεγαλώνουμε  και να πεθαίνουμε με διαφορετικό τρόπο.

Αυτή είναι η αρχή του θεραπευτικού ταξιδιού. Απελευθερώνουμε το γάντζο των προσωπικών μας ιστοριών. Μετατρέπουμε τις πληγές μας σε  δύναμη μας. Εδώ μαθαίνουμε τα βασικά εργαλεία των θεραπευτικών τεχνικών.

Καθώς εισέρχεστε στον Θεραπευτικό Τροχό μπαίνετε από τον Νότο που αντιπροσωπεύεται από το ερπετό και εισέρχεστε από αυτή την κατεύθυνση προκειμένου να θεραπεύσετε το παρελθόν σας με τον τρόπο που το ερπετό αλλάζει δέρμα, δηλαδή όλο μαζί με τη μία και όχι λίγο- λίγο, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε στην Δύση, αλλά όλο μαζί. Το ερπετό αναπαριστά την σύνδεσή μας με την γη, με το πάθος μας, με την λίμπιντό μας, με τη σεξουαλικότητά μας, με τον ενστικτώδη εαυτό μας.

Στο Νότο  αφήνουμε πίσω το παρελθόν, όχι μόνο το ψυχολογικό, αλλά και το ψυχοπνευματικό μας παρελθόν, αυτό που σε μερικές παραδόσεις αποκαλείται “κάρμα”, αλλά επίσης και το βιολογικό μας παρελθόν, έτσι ώστε δεν μας καταδιώκουν πλέον τα προβλήματα της καρδιάς, ή τα προβλήματα στο στήθος που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας.

Στο Νότο καθαρίζουμε από πράγματα που μας βαραίνουν. Και αυτό γίνεται μέσα από ενεργειακές διαδικασίες, μέσα από ενεργειακές ανυψώσεις από τον πυρήνα, γιατί ο σαμάνος κατανοεί ότι έχουμε ένα φωτεινό ενεργειακό σώμα που περιβάλλει το φυσικό μας σώμα και ενημερώνει το φυσικό σώμα, με τον ίδιο τρόπο που ένας μαγνήτης οργανώνει σωματίδια σιδήρου σε ένα κομμάτι χαρτί. Και ότι μέσα σε αυτό το ενεργειακό πεδίο, υπάρχουν κωδικοποιημένα αποτυπώματα που μας προδιαθέτουν για το πώς θα ζήσουμε, πώς θα γεράσουμε, πώς θα αρρωστήσουμε και για το πώς μπορεί να πεθάνουμε.

Και ο σαμάνος κατανοεί ότι μπορεί να καθαρίσει αυτά τα αποτυπώματα από το προσχέδιο και ότι τότε το σώμα θα αυτό-οργανωθεί προς την υγεία.

Αποβάλλουμε από πάνω μας τις ιστορίες που ζούμε και ξαναζούμε και δεν μας οδηγούν πουθενά. Μετά από αυτή την διαδικασία μαθαίνουμε να περπατάμε με ομορφιά.

Το ταξίδι αυτό αποτελεί μία προσωπική πορεία, την οποία δεν κάνουμε μόνοι μας. Πάντα στο πλευρό μας  βρίσκουμε αυτούς που περπατούν παράλληλα ή περπάτησαν το μονοπάτι αυτό πριν από εμάς, έτοιμους να μας υποστηρίξουν και να μας βοηθήσουν. Θα διαπιστώσουμε πως όταν περπατούμε το προσωπικό μας μονοπάτι δεν είμαστε ποτέ μόνοι.

Θα περπατήσουμε το μονοπάτι της προσωπικής θεραπείας και δύναμης. Αλλά και το μονοπάτι όπου θα μάθουμε τον τρόπο να βοηθάμε και άλλους να θεραπεύονται από τις πληγές τους.

Στην διάρκεια του Τροχού θα μάθεις δυνατά θεραπευτικά εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την αλλαγή από την κατάσταση που είσαι τώρα στο που θέλεις να είσαι. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τα ίδια εργαλεία για να βοηθήσεις άλλους. Θα γίνεις ένας δυνατός θεραπευτής, σύμβουλος, πνευματικός καθοδηγητής, ή μέντορας, ένας καταλύτης αλλαγής. Αυτό σημαίνει να είσαι σαμάνος στον σημερινό κόσμο.

Alberto Villoldo – Δημιουργός του Θεραπευτικού Τροχού
Σε περιμένουμε με πολύ χαρά, τιμή και αγάπη, να συνταξιδέψουμε μαζί σε αυτό το ξεχωριστό, μοναδικό και ιδιαίτερο ταξίδι αφύπνισης, αυτό-ανακάλυψης, αυτό-φροντίδας, ενδυνάμωσης και εξέλιξης του εαυτού μας και του κόσμου μας!!!

 

Εισηγητές:
Λιάνα Τελειώνη,
LifeCoach, NLP Master, συγγραφέας, εκπαιδεύτρια εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης, δασκάλα Γιόγκα και Διαλογισμού.

Γεράσιμος Βλάχος, Shaman, Healer, Practitioner of Energy Medicine of Inkas and Peruvian Quero Tradition, Certified instuctor of Munai Ki from The four winds.

 

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 7 έως Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου: 16:00 – 22:00
Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Φεβρουαρίου: 08:00 – 21:00

 

Κόστος: Για εγγραφές μέχρι 31 Ιανουαρίου: 220 € (χωρίς ΦΠΑ)
Μετά τις 31 Ιανουαρίου: 250 € (χωρίς ΦΠΑ)
Για εγγραφή και κράτηση θέσης είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50 € σε λογαριασμό που θα σας δοθεί.

 

Τόπος Διεξαγωγής
Arima Therapy Center
Νευροκοπίου 18, Κεραμεικός
– 3 λεπτά με τα πόδια από το μετρό Κεραμεικού ( έξοδος Κων/λεως)
– Εύκολη στάθμευση

 

Δηλώσεις συμμετοχής απαραίτητες με email στο [email protected]

 

Πληροφορίες:
[email protected] | 210 5449495  | 697 4820269

 


 

Εισηγητές:

Λιάνα Τελειώνη, Life Coach, NLP Master, συγγραφέας, εκπαιδεύτρια σαμάνικων τεχνικών και εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, δασκάλα γιόγκα. Εργάζεται με αγάπη και αφοσίωση στον μετασχηματισμό του πόνου και των ανθρώπινων εξαρτήσεων σε συνειδητότητα, με σκοπό να υπενθυμίσει και να αφυπνίσει την απεριόριστη δύναμη που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους. Προσφέρει επίσης δωρεάν μαθήματα, ασκήσεις ενδυνάμωσης και διαλογισμούς μέσω του καναλιού της στο youtube.

 

Γεράσιμος Βλάχος, Shaman, Healer, Practitioner of Energy Medicine of Inkas and Peruvian Quero Tradition, Certified instuctor of Munai Ki from The four winds. Διδάσκει τον Θεραπευτικό Τροχό και σεμινάρια Σαμανικής διδασκαλίας όπως πτυχές της Salka ενέργειας και την Σαμανική διαδικασία μετάβασης στο Θάνατο.. Έχει μεταδώσει πολλές φορές τα 9 τελετουργικά του Munay Ki σε ομάδες όσο και ατομικά. Ο αυθορμητισμός και η αγάπη του γι αυτό το μονοπάτι, τον κάνει να θέλει να το μοιραστεί με όλους, ώστε να ζήσουν το πάθος και το τραγούδι της ψυχής τους, φέρνοντάς τους σε μια σύνδεση με το πνεύμα, τη φύση και την ολότητα.


 

Προσωπικές Μαρτυρίες

“Ήταν μια εμπειρία που είχα ανάγκη, ένα πνευματικό μονοπάτι χωρίς περιττές προσμείξεις και κυρίως θρησκευτικές. Γιατί ο Σαμανισμός είναι μια αυτόχθονη παράδοση και γι αυτό το λόγο πρέπει να μείνει αυθεντική όπως είναι για να έχει αξία. Μια εμπειρία που με έκανε να αφουγκραστώ τον εαυτό μου, να δω τις σκιές μου τα τραύματά μου που νόμιζα ότι έχουν επουλωθεί αλλά βρίσκονται εκεί και μας καθορίζουν. Η Αξία αυτής της Αυθεντικότητας είναι ότι σε κάνει να βλέπεις τα πάντα με καινούρια μάτια… Στο Νότο αφυπνιζόμαστε ήδη και με τα μάτια του φιδιού βλέπουμε την πραγματικότητα όπως είναι όχι όπως θα θέλαμε να είναι και τη δυνατότητα να αλλάξουμε “δέρμα” και να προχωρήσουμε με νέα βήματα, με νέα διάθεση σε μια άλλη κατάσταση με αλλαγμένη συνειδητότητα… Ευχαριστώ τον Δάσκαλό μου Μάκη για το δώρο του και για την καθαρότητα χωρίς περίεργες προσμίξεις που το παραδίδει αλλά και με την ακρίβεια που μας το διδάσκει γιατί έτσι είναι όπως πρέπει να είναι! Έτσι μας δόθηκε από τους Σαμάνους και έτσι το τιμούμε πραγματικά!” Μ. Κ

“Μια ακόμα ζωντανή απόδειξη για μένα είναι ότι ενώ από πολύ μικρή με ταλαιπωρούσε καθημερινά το λεγόμενο «μάτι» ξαφνικά μετά από λίγες βδομάδες πρακτικής εξάσκησης στις «Ζώνες Δύναμης» εξαφανίστηκε στην κυριολεξία αυτή η επίδραση από την ζωή μου και είμαι καθημερινά πολύ χαρούμενη γι αυτό! Λιάνα σε ευχαριστώ και πάλι από την καρδιά μου!” Α. Β

“Όταν γνωρίζεις, το Μάκη, την Λιάνα. Όταν γνωρίζεις ανθρώπους φύλακες, όταν γνωρίζεις την μαγεία, την θεραπεία, την μεταμόρφωση, τη καρδιά του άλλου τότε και η δική σου καρδιά βρίσκει τόπο. Βρίσκει χώρο για να βιώσει την Αλήθεια, την Ομορφιά, το Καλό, το Ιερό. Όταν γνωρίζεις όλα αυτά γνωρίζεις την Ελευθερία. Βαθιά ευγνωμοσύνη.” Β. Μ

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
7 Φεβρουαρίου
Τέλος:
9 Φεβρουαρίου
Κόστος:
220€ – 250€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:

Διοργανωτής

Λιάνα Τελειώνη
Τηλέφωνο:
6939 287460
Email:
Website:
http://www.urantiacenter.gr/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Arima Therapy Center
Νευροκοπίου 18, Κεραμικός
Αθήνα, Αττική 104 35 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
697 4610 255
Website:
www.urantiacenter.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend