.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Θεραπεία & πρόληψη ασθενειών μέσω εξισορρόπησης του εγκεφαλικού φλοιού – Ατομική θεραπεία | Ελίνα Νάχνα Νικολίτσα

697 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Θεραπεία & πρόληψη ασθενειών μέσω εξισορρόπησης του εγκεφαλικού φλοιού
-προσφορά Μαρτίου-

(πολύ αποτελεσματικό για βαριές ασθένειες πχ σκλήρυνση κατά πλάκας, πάρκινσον, αλτσχάιμερ, αυτοάνοσα, κάθε είδους σωματικής ή ψυχικής διαταραχής)

Η νόσος εμφανίζεται όταν υπάρξει κάποια ανισορροπία μεταξύ του ανθρώπινου νου και της ψυχής του. Μπορεί να υπάρχουν πολλές διαφορετικές αιτίες για την ασθένεια όπως συναισθηματικές, κληρονομικές ή καρμικές. Ωστόσο, οι περισσότερες αιτίες εμφανίζονται και ανιχνεύονται μέσα από τα κύματα του εγκεφαλικού φλοιού. Ο εγκέφαλος είναι ένα όργανο που απορροφά και αποθηκεύει πληροφορίες από το πεδίο φωτός και παράλληλα είναι το μέσον σύνδεσης του πεδίου φωτός με το σώμα, μέσω αυτών των φωτεινών ροών. Τη στιγμή της γέννησης όλες οι πληροφορίες που η ψυχή φέρνει από το φως όταν γεννιέται αποτυπώνονται στον εγκεφαλικό φλοιό.

Στην τεχνική αυτή ο θεραπευτής ακουμπά τα χέρια του στο κεφάλι και εστιάζει στις σκιές στον εγκεφαλικό φλοιό, τις σκανάρει και αναγνωρίζει τα σημεία που έχουν αποθηκευτεί πληροφορίες που συνδέονται με κάποια πάθηση ή σύμπτωμα που μπορεί να έχει εκδηλωθεί ή να παραμονεύει σε λανθάνουσα μορφή. Τα θέματα που αναγνωρίζονται στον εγκέφαλο μπορεί να συνδέονται με το συναισθηματικό, νοητικό ή καρμικό πεδίο αύρας του ατόμου.

Το άρρωστο σώμα έχει την ευκαιρία να ενεργοποιήσει αυτό-θεραπευτικές ιδιότητες, οι οποίες καθαρίζουν τον πόνο στην αιτία του, εξαλείφοντας την ασθένεια από τη ρίζα της.

Με τη συγκεκριμένη τεχνική, ο θεραπευτής αναγνωρίζει την προέλευση του θέματος από τη ρίζα του και μετατρέπει σε φως την πληροφορία. Επηρεάζοντας και εξισορροπώντας τις ροές φωτός στον εγκεφαλικό φλοιό, όλο το σώμα μπορεί να εναρμονιστεί με αποτέλεσμα το σώμα να υποστηρίξει τη διαδικασία της θεραπείας. Το ιδανικό θα ήταν αυτά τα κύματα να είναι γεμάτα ροή και φως, γεγονός που δεν ισχύει όταν νοσούμε. Με την τεχνική αυτή ο θεραπευτής αποκαθιστά τελείως ή εξισορροπεί τα εγκεφαλικά κύτταρα μέσω κεντρικών σημείων στον εγκέφαλο, ώστε η ασθένεια να εξαφανιστεί ή να επουλωθεί. Με αυτή τη διαδικασία ο πόνος που βρίσκεται πίσω από την ασθένεια (σωματική ή ψυχολογική) μπορεί να μετατραπεί σε φως και το σώμα να αρχίσει να ανακάμπτει.

Απευθύνεται σε : όλους προληπτικά ή θεραπευτικά

Προσφορά μέχρι τέλη Μαρτίου

Διάρκεια θεραπείας: 1 ώρα

Κόστος : 55 ευρώ για 1 συνεδρία μίας ώρας (από 70)
100 ευρώ για 2 συνεδρίες της μίας ώρας (από 140)

Συντονίστρια
Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα
Voice Healer & Spiritual Teacher


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Προσφορά Μαρτίου 2018 | Ραντεβού καθημερινά 16:00-21:00 και Τετάρτη 11:30-14:30

Κόστος: 55 ευρώ (από 70)

Χώρος Διεξαγωγής:
Nahna Voice Center
Αγ. Μελετίου 68, Αθήνα

Πληροφορίες:
Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα
210-8616793, 6947-433899 | info@nahnavoice.gr | nahnavoice.gr


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Αρχή:
10 Μαρτίου 2018
Τέλος:
24 Μαρτίου 2018
Κόστος:
55€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:

Χώρος Διεξαγωγής

Nahna Voice Center
Αγίου Μελετίου 68
Αθήνα, Κυψέλη, Αττικής 11252 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
210-8616793, 6947-433899
Website:
http://www.nahnavoice.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend