.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πέμπτες της Φώτισης  – Thursdays of Illumination | Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Χαριτίνης Χριστάκου

Πέμπτες της Φώτισης - Χαριτίνη Χριστάκου

151 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Με πάνω από 20 χρόνια διδασκαλίας, έχοντας κάνει πάνω από 7.500 συνεδρίες, η Χαριτίνη Χριστάκου, κάνει δύο φορές τον μήνα ζωντανές online  ομιλίες που αφορούν την πραγμάτωση της ύψιστης εκδοχής του εαυτού μας, την υιοθέτηση ενός κβαντικού πνευματικού τρόπου σκέψης, ώστε να συγκεράσουμε  το ιερό βάθος των εαυτών μας με το κοσμικό γίγνεσθαι γύρω μας, για να μπορούμε να ζούμε με εσωτερική γαλήνη μέσα σ’ ένα κόσμο γεμάτο συνεχείς εξωτερικές ταραχές.

Οι ομιλίες είναι ανοιχτές για παρακολούθηση από όλους !

Ένα μήνυμα από την Χαριτίνη

Aγαπητοί φίλοι,

​Έρχεται κάποια στιγμή στην πορεία της πνευματικής ανάπτυξης, όπου η θετική σκέψη και τα ωραία λόγια δεν είναι αρκετά. Όλα φαίνεται να έχουν γίνει – γνώσεις και εμπειρίες έχουν αποκτηθεί – και όμως ο ταξιδιώτης δεν έχει φτάσει. Η ενδυνάμωση τον οδηγεί στο κατώφλι της πόρτας του “μυστηρίου”… πέρα από αναλύσεις και υπολογισμούς. Οι μηχανισμοί αποφυγής του ενός εαυτού εγκαταλείπονται και ο ταξιδιώτης προχωρά πέρα από την νοητική πνευματικότητα, της ανάλυσης και της αιτιολόγησης. Φτάνει να γνωρίσει την φύση του μυστηρίου, παντρεύει το παράδοξο με το λογικό, ενώνει το αδιαμόρφωτο με το μορφοποιημένο και βρίσκει τις χορδές της ύπαρξής του και της ύπαρξης που ενώνει τους κόσμους όλους.

Εδώ είναι η ευτυχία του, εδώ ζει ο ένας εαυτός και εδώ αρχίζει η προσευχή και η φώτιση. Εδώ συμβαίνουν τα θαύματα και εδώ γνωρίζει το θαύμα του ίδιου του εαυτού του – ίδιο με όλων των άλλων –  εξίσου τέλειο και αψεγάδιαστο, εξίσου ευγενές και παντοδύναμο. Εδώ το κυνήγι της τελειότητας σταματά και ο ίδιος ζει την ύψιστη εκδοχή του εαυτού του και της ζωής του.

Μόνο ο ειρηνικός άνθρωπος έχει την δύναμη να είναι ένας εαυτός. Φέρει την δύναμη να εκπληρώσει το πεπρωμένο του, να υπερνικήσει τις όποιες προκλήσεις και να υπερβεί τα εμπόδια χωρίς να καταρρακωθεί. Έχει μάθει πώς να επουλώνει γρήγορα και με χάρη τις πληγές, τα τραύματα και τους πόνους του. Στέκεται όρθιος με δύναμη, αγάπη και σοφία. Λέει τα “ναι” και τα “όχι” με λόγο, αλλά χωρίς δικαιολογία. Η δύναμη βρίσκεται μέσα στο μυστήριο του εαυτού μας και εμείς χρειάζεται να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας να ενώνεται και να συντάσσεται μαζί της. Από αυτή την συνένωση, κβαντικές δυνατότητες ανοίγονται, ψυχικές δυνάμεις αναβλύζουν και η λήξη των βασάνων βιώνεται. Αυτή είναι η συνταγή για μία ευτυχή επιτυχία ή μία επιτυχημένη ευτυχία. Αυτός είναι ο δυναμικός και βαθιά ευγενής δρόμος που αξίζει σε κάθε άνθρωπο με στόχο το άνθος του λωτού ν’ ανθίσει και το άρωμά του ν’ απλωθεί.

Εύχομαι αυτές οι ομιλίες να σας διευκολύνουν, να σας στηρίξουν, να φωτίσουν, και να κάνουν τον δρόμο και τον τρόπο πιο ξεκάθαρο και βατό για εσάς.

Mε αγάπη,
Χαριτίνη

Εισηγήτρια: Χαριτίνη Χριστάκου

Δείτε εδώ τις παλαιότερες ομιλίες

Διαβάστε ακόμη : Χαριτίνη Χριστάκου | Μια πρώην δικηγόρος που την κέρδισε ο δρόμος της πνευματικότητας

 


 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κάθε 1η και 3η Πέμπτη του μήνα | 19.00 – 21.00
5 και 19 Σεπτεμβρίου, 3 και 17 Οκτωβρίου, 7 και 21 Νοεμβρίου, 5 και 19 Δεκεμβρίου 2019

 

Κόστος: Ελεύθερη παρακολούθηση

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Online

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
211-4058145 | 6931-582291 | [email protected] | http://www.haritini.org

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Νοεμβρίου
Ώρα:
19:00 έως 21:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, , ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://www.haritini.org/thursdaysofillumination

Χώρος Διεξαγωγής

Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Χαριτίνης Χριστάκου
Σεμιτέλου 2
Αθήνα, Αττική 11528 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
211-4058145
Website:
www.haritini.org
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend