.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το μάθημα της Χαράς! | Κέντρο Εσσαϊκής Εκπαίδευσης

Μάθημα Χαράς Εσσαίοι

34 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί την δική μας εσωτερική χαρά που αφυπνίζεται μέσα από την συνειδητοποίηση του φυσικού μας σώματος.

Ας ανοίξουμε έναν χώρο και έναν χρόνο στην καθημερινή μας ζωή για να στραφούμε προς τις απλές καθημερινές μας κινήσεις όπως το περπάτημα, το άγγιγμα, τον ρυθμό και την αλλαγή κατεύθυνσης. Παρατηρώντας, θα ανακαλύψουμε τι έχουν να μας διδάξουν για τον τρόπο που λειτουργούμε και για τις ποιότητες που φέρουμε (κάποιες φορές ασυνείδητα) μέσα στην καθημερινή μας ζωή.

Μέσα από βιωματικές ασκήσεις και παιχνίδια θα στρέψουμε την προσοχή μας στην κίνησή μας ώστε να αποκτήσουμε μια γνώση και επίγνωση που θα φέρουν την συνειδητότητα στην καθημερινή μας ζωή. Έτσι θα αφυπνίσουμε την χαρά που πηγάζει από την ένωση του φυσικού σώματος με την σκέψη, το συναίσθημα και την πράξη.

 

Θα πειραματιστούμε, θα παίξουμε και θα τραγουδήσουμε! Θα κάνουμε διαλογιστικές κινήσεις, καθοδηγούμενο διαλογισμό και θα χορέψουμε!

Ας φοράμε άνετα ρούχα. Θα είμαστε χωρίς παπούτσια.

 

Εισηγήτρια: Ζελίνα Κιλίμη

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τρίτη 28 Μαΐου 2019 | 19:00 – 20:30
Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 | 19:00 – 20:30
Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 | 19:00 – 20:30
Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 | 19:00 – 20:30

 

Κόστος: 8€

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Ελληνικό Κέντρο Εσσαϊκής Εκπαίδευσης (ΕΛΚΕΣΕ)
Βαλτετσίου 13 & Ιπποκράτους, Αθήνα

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
211-0144616, 6948 538744 | vertuessenia@gmail.com | www.essenia.gr | facebook: vertuessenia

 


 

Ζελίνα Κιλίμη

Μάθημα Χαράς Εσσαίοι

Είμαι χορογράφος μιούζικαλ, καθηγήτρια χορού του ISTD στις κλακέτες, το μοντέρνο, το μπαλέτο και το national. Είμαι επίσης δασκάλα Μουσικοκινητικής Αγωγής σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Το 2012 ξεκίνησα την εσωτερική μου διαδρομή και εκπαίδευση μέσα στην Εσσαϊκή διδασκαλία, της οποίας είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην κίνηση και τους χορούς.

Μέσα από τις θεατρικές παραγωγές και την συνεργασία μου με την θεατρική σχολή Ίασμος – Βασίλης Διαμαντόπουλος, απόκτησα πείρα στο να διδάσκω κίνηση και χορό σε ανθρώπους που δεν έχουν πρότερη εκπαίδευση στο είδος.

Μέσα από την επίγνωση στην κίνηση, στόχος μου είναι να αφυπνίζω την συγκέντρωση στο σώμα και την χρήση του στην καθημερινή μας ζωή. Έτσι ο μαθητής αποκτά ένα εργαλείο μέσα από το οποίο μπορεί να καλλιεργήσει ευρύτερα την συνειδητότητά του ακόμα και ως την σκέψη, το συναίσθημα και την θέληση.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Νοόσφαιρα

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Ιουνίου
Ώρα:
19:00 έως 20:30
Κόστος:
8€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:

Χώρος Διεξαγωγής

Vertu Essenia Οίκος Εσσαϊκής Σοφίας
Βαλτετσίου 13
Αθήνα, Αττικής 10680 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2110144616
Website:
http://www.essenia.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend