.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το μήνυμα των δοντιών μας | Ελίνα Νάχνα Νικολίτσα

Το μήνυμα των δοντιών μας

3.650 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Το μήνυμα των δοντιών μας

Τα δόντια μας είναι η δύναμη μας, χωρίς τα δόντια μας δεν είμαστε εμείς.

Στα δόντια μας καταγράφεται η ιστορία μας. Κάθε δόντι είναι ένας οίκος του εαυτού μας. Στο οστό του κάθε δοντιού έχει καταγραφεί ένα συγκεκριμένο δομικό κομμάτι της ύπαρξης μας.  Αν δεν αποδεχόμαστε κάποια κομμάτια του εαυτού μας, τα δόντια που συνδέονται με αυτό το θέμα, θα ατροφήσουν, θα πέσουν γιατί το σώμα μας τα αποβάλει, όπως κι εμείς αποβάλλουμε αυτά τα κομμάτια του εαυτού μας.

Στα δόντια μας φανερώνονται τα πιο δύσκολα θέματα μας. Αν δεν έρθουμε σε επαφή με τα δόντια μας και με τα θέματα τους είναι σαν να αποφεύγουμε την ίδια μας τη ζωή. Κάθε δόντι εκδηλώνει μία πρόκληση της ζωής, και νοσεί την περίοδο που εκδηλώνεται αυτό το θέμα στη ζωή μας. Έτσι μας φανερώνει το θέμα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε/θεραπεύσουμε. Για παράδειγμα, δόντι που μας οδηγείται σε εξαγωγή σημαίνει ότι το θέμα αυτό  πιέζει πάρα πολύ το δόντι να αποκαλυφθεί, που τελικά σπρώχνει το δόντι να βγει. Σημαίνει ότι αυτό το θέμα μας πιέζει πάρα πολύ στη ζωή μας και δεν το έχουμε διαχειριστεί καλά.

Στα δόντια μας επίσης καταγράφεται η μοίρα μας.
Η άνω αριστερή γνάθος συνδέεται με το θέμα «οι ευλογίες που λαμβάνουμε από τη μοίρα μας». Εάν όλο το οστό της άνω αριστερής γνάθου νοσήσει με οποιοδήποτε τρόπο, σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε ή δεν βλέπουμε τις ευλογίες της μοίρας που μας συνοδεύουν στη ζωή μας.
Δεξιά άνω γνάθος: συνδέεται όλα τα αρνητικά που έχουμε και γίνονται εμπόδια στη μοίρα μας.
Κάτω αριστερή γνάθος: Συνδέεται με τις δυνατότητες που έχουμε και με τις οποίες μας έχει εφοδιάσει η μοίρα.
Κάτω δεξιά γνάθος: Συνδέεται με το μεγαλύτερο πόνο μας. Ο πόνος είναι το μεγαλύτερο μας εμπόδιο. Μάντρα θεραπείας της γνάθου :«αποδέχομαι τις ευλογίες της μοίρας μου».

Ο χάρτης των δοντιών
Κάθε δόντι έχει τη δική του θεματολογία που ισχύει για όλους.  Αναφέρονται ενδεικτικά:
Δόντι 14: η σχέση με τη μητέρα και τι δεν αποδεχόμαστε από εκείνη
Δόντι 12: Παιδικά τραύματα ηλικίας 2-4 ετών
Δόντι 26: Τι δεν συγχωρούμε στον εαυτό μας
Δόντι 45 : Ο φόβος του θανάτου
Δόντι 35: Τι φοβάμαι ότι θα μου συμβεί

Τεχνική Θεραπείας Δοντιών
Με τη θεραπεία των δοντιών, θα μπούμε μέσα στις πληροφορίες των δοντιών μας, θα κατανοήσουμε και θα αποδεχτούμε τον εαυτό μας.
Πως γίνεται αυτό: Κάθε δόντι έχει έναν ήχο. Ο θεραπευτής ακούει και αντιλαμβάνεται αυτόν τον ήχο και να ξανακουρδίζει το δόντι στη σωστή/υγιή του δόνηση. Όταν ένα δόντι νοσεί, έχοντας ήδη εκδηλώσει πρόβλημα ή όχι ακόμα, μέσα από τη διαδικασία του πόνου μαρτυρά το θέμα, το λόγο που νοσεί. Την ώρα που «διαβάζεται» τα θέμα και έρχεται στο συνειδητό και γίνεται κατανοητό από τον άνθρωπο, βελτιώνεται πιο αποτελεσματικά το κούρδισμα του δοντιού. Εάν το άτομο έχει αντιστάσεις στο θέμα που αντιστοιχεί στο δόντι που δουλεύεται, περιορίζεται η αποτελεσματικότητα της θεραπείας και δεν μπορούμε να φτάσουμε το 100% επιτυχίας. Για αυτό, προϋπόθεση για την υγεία των δοντιών, είναι να είμαστε ανοιχτοί στη θεραπεία μας και στα θέματα που θα αναδείξουν τα δόντια μας. Ακόμα και να λείπουν κάποια δόντια, μπορούμε να διαβάσουμε τη μνήμη αυτού του σημείου, και το τι μπορεί να χρειάζεται ακόμα  να δουλευτεί και κατανοηθεί. Πρόκειται για μια διαδικασία που δουλεύει σιγά-σιγά κάθε δόντι, γιατί κάθε δόντι αντιστοιχεί σε ένα πολύ μεγάλο θέμα, και χρειάζεται να απελευθερωθεί κάθε ένταση που το περικλείει, ώστε να προχωρήσουμε στο επόμενο.

Με αυτό τον τρόπο αποκαθίστανται οι βλάβες, ενεργειακές αλλά και κατ’επέκταση φυσικές, στα δόντια, προλαμβάνονται και διορθώνονται. Είναι πολύ αποτελεσματικό και μπορεί να έχει 100% επιτυχία ακόμα και σε δόντια τα οποία είναι δρομολογημένα να βγάλουν προβλήματα. Στο τέλος της συνεδρίας  κουρδίζουμε τις σιαγόνες, τον ουρανίσκο,το ρινικό, κροταφικό και μετωπιαίο οστό. Σαν αποτέλεσμα έχει την ξεκούραση από το στρες που έχει μαζευτεί στις σιαγόνες από τα θέματα, αδούλευτα ή δουλεμένα, όπως εμφανίζονται μέσα από τα δόντια μας.

Δώρο η ηχογράφηση της συνεδρίας σε CD για περαιτέρω κατανόηση στο σπίτι.

Διάρκεια:  50′ περίπου για κάθε γνάθο

Κόστος συνεδρίας:

  • 60 ευρώ για θεραπεία της άνω γνάθου
  • 60 ευρώ για θεραπεία της κάτω γνάθου.
  • 100 ευρώ για διπλή θεραπεία άνω και κάτω γνάθου.

Προσφορά για θεραπείες που θα γίνουν το μήνα Οκτώβριο και Νοέμβριο.
Δηλώστε ότι είστε φίλοι της Όμορφης Ζωής και κλείστε τη συνεδρία σας.
Ισχύει έως 28 Δεκεμβρίου 2018

Συντονίστρια
Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα
Voice Healer & Spiritual Teacher


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Δευτέρα 1 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 | Ατομικό ραντεβού

Χώρος Διεξαγωγής:
Nahna Voice Center
Αγ. Μελετίου 68, Αθήνα

Πληροφορίες:
Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα
210-8616793, 6947-433899 | info@nahnavoice.gr | nahnavoice.gr


 

Δημιουργώντας το Μέλλον μου

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Οκτωβρίου 2018
Τέλος:
28 Δεκεμβρίου 2018
Κόστος:
60€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
http://www.nahnavoice.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Nahna Voice Center
Αγίου Μελετίου 68
Αθήνα, Κυψέλη, Αττικής 11252 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
210-8616793, 6947-433899
Website:
http://www.nahnavoice.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend