.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το πέρασμα από τον κανονικό άνθρωπο στον φυσιολογικό | Α. Αποστολοπούλου

Το πέρασμα από τον κανονικό άνθρωπο στον φυσιολογικό | Α. Αποστολοπούλου

915 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου, 19:00-21:00
Online, δωρεάν παρακολούθηση,
συμμετοχή στη συζήτηση

Υπάρχουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι και οι κανονικοί. Οι φυσιολογικοί ακολουθούν, συνειδητά και υποσυνείδητα, την φύση τους ενώ οι κανονικοί ακολουθούν υποσυνείδητα προγράμματα που τους έχουν αποθηκευτεί τα τελευταία χιλιάδες χρόνια από την κοινωνία, την θρησκεία, την οικογένεια και άλλους φορείς.

Αυτό που ζούμε στην γη τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα αυτό που ζήσαμε το 2020 είναι μία αρκετά εντατική μετάβαση από τον κανονικό τρόπο ζωής στον φυσιολογικό τρόπο ζωής.

Υπήρχαν άνθρωποι που άκουσαν και συνεχίζουν να ακούνε το κάλεσμα που οδηγεί σε αυτή την μετάβαση και άνθρωποι που προτιμούν να μείνουν στον παλιό τρόπο ζωής.

Ποιός είναι όμως ο φυσιολογικός τρόπος ζωής;

Μία φυσιολογική γυναίκα ακολουθεί τον κύκλο της περιόδου της ο οποίος επηρεάζεται από τις φάσεις της σελήνης, Σε ένα κύκλο δηλαδή 28 περίπου ημερών, που χωρίζεται σε 4 φάσεις, η γυναίκα αλλάζει τρόπο έκφρασης σε κάθε φάση. Ο χαρακτήρας της προσαρμόζεται ανάλογα με την έκκριση ορμονών στην ανάλογη φάση.  Τους διαφορετικούς τρόπους έκφρασης μπορούμε να τους ονομάσουμε αρχέτυπα, και να χρησιμοποιήσουμε Θεούς για να περιγράψουμε τα αρχέτυπα αυτά.

Για παράδειγμα αμέσως μετά την περίοδο η γυναίκα γίνεται Θεά Άρτεμις (αποστολή της ζωής και δράση), στην ωορρηξία θεά Αφροδίτη (σεξουαλικότητα, θηλυκότητα, δεκτικότητα), την εβδομάδα πριν την περίοδο θεά Εκάτη (ενδοσκόπηση και όρια) και κατά την διάρκεια της περιόδου θεά Γαία (συνδεση με την γη και θεραπεύτρια). Κάθε θεά χρησιμοποιεί διαφορετικά την δύναμή της και είναι σημαντικό να της δίνουμε στον κύκλο την θέση που της αρμόζει.

Ένας φυσιολογικός άντρας από την άλλη ακολουθεί το ταξίδι του ήλιου μέσα σε ένα χρόνο και επηρεάζεται από αυτόν. Το ταξίδι του ήλιου χωρίζεται επίσης σε τεσσερις φάσεις όπου είναι και οι τέσσερις εποχές. Σε έναν χρόνο δηλαδή ο άντρας αλλάζει αρχέτυπα ανάλογα την εποχή.

Τα τέσσερα βασικά αρχέτυπα του άντρα είναι ο θεός Απόλλων (Ανοιξη – καλοκαίρι), στην συνέχεια συναντάμε τον θεό Παν (καλοκαίρι –  φθινόπωρο), τον θεό Ερμή τον Τρισμέγιστο (φθινόπωρο – χειμώνας) και τον θεό Άδη (χειμώνας – αρχή άνοιξης)

Όταν αυτά τα αρχέτυπα είναι υγιή μέσα στους άντρες και στις γυναίκες, τότε μόνο μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να ζήσουν την ζωή με τους δικούς τους όρους και όχι με τους όρους που τους έχουν επιβληθεί υποσυνείδητα.

Ομιλήτρια:  Αγάπη Αποστολοπούλου
Δημιουργός της μεθόδου Love-me, μιας μεθόδου αυτο-ανάπτυξης που συνδυάζει την θεραπεία μέσω της ενέργειας, την απελευθέρωση της συνειδητής σεξουαλικότητας, την θεραπεία του εσωτερικού παιδιού και την απελευθέρωση από τους δεσμούς της κοινωνίας.

 

Δήλωσε τη συμμετοχή σου >>

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 | 19:00-21:00
Είσοδος στο Zoom: 18:45-19:00

Κόστος: Δωρεάν παρακολούθηση και συμμετοχή στη συζήτηση

Τόπος Διεξαγωγής: Online, μέσα από την πλατφόρμα του ZOOM

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τα στοιχεία πρόσβασης αποστέλλονται άμεσα στο mail που θα δηλώσετε στην ακόλουθη φόρμα.
Αν δεν τα λάβετε, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο [email protected]

Δήλωσε τη συμμετοχή σου!

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Ιανουαρίου
Ώρα:
19:00 έως 21:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, , ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Διοργανωτής

Όμορφη Ζωή
Τηλέφωνο:
27520-93030, 6936-703400
Email:
Website:
www.omorfizoi.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend