.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Ταξίδι του Ήρωα – Νότος – Θεραπευτικός Τροχός | Λιάνα Τελειώνη & Γεράσιμος Βλάχος

Το Ταξίδι του Θεραπευτή – Νότος - Θεραπευτικός Τροχός | Λιάνα Τελειώνη & Γεράσιμος Βλάχος

1.261 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Μια κορυφαία εκπαίδευση όπου η Υπερ-Προσωπική ψυχοθεραπεία και η Σύγχρονη Ενεργειακή ψυχολογία, η νευροβιολογία,  συναντούν την Παράδοση  των Ίνκας και εμπλουτίζονται χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τις τεχνικές της. Το πρόγραμμα διδάσκει σε βάθος τις θεραπευτικές τεχνικές των Σαμάνων του Περού σε θεωρητικό και βιωματικό επίπεδο.

Ο κάθε μαθητής εκπαιδεύεται στο πώς να χρησιμοποιεί τη Σαμανική γνώση και τεχνική στη θεραπεία άλλων, καθώς και πώς μπορεί να ενσωματώσει αυτά τα εργαλεία στην προσωπική του θεραπευτική προσέγγιση.

Η δομή του ολόκληρου προγράμματος είναι βασισμένη σε 4 επίπεδα. Κάθε επίπεδο  περιλαμβάνει σαμάνικες μυήσεις, τελετουργικά, τελετές, ταξίδια σε άλλες καταστάσεις συνείδησης, πολύ βαθιές ενεργειακές θεραπευτικές διαδικασίες, διαλογισμούς, ενεργειακές ασκήσεις, μυστικιστικές εμπειρίες και ένα βαθύ μοίρασμα αγάπης.

Τα τέσσερα επίπεδα έχουν τα ονόματα των τεσσάρων κατευθύνσεων ξεκινώντας με τον Νότο και συνεχίζοντας με την Δύση, τον Βορρά και την Ανατολή. Κάθε κατεύθυνση έχει διαφορετικό θέμα και είναι χτισμένη πάνω στην γνώση και τις δεξιότητες της προηγούμενης.

Τα 4 μονοπάτια του Θεραπευτικού Τροχού:

1) Το μονοπάτι του Ήρωα και του Θεραπευτή στο Νότο

2) Του Ειρηνικού Πολεμιστή στη Δύση

3) Του Σοφού ή του Δασκάλου στον Βορρά

4) Του Οραματιστή στην Ανατολή

Νότος: Το Ταξίδι του Θεραπευτή – Αποδέσμευση από το Παρελθόν

Καλώς όρισες  στο σημείο αυτό που ξεκινάει ένα καταπληκτικό ταξίδι. Αυτό το ταξίδι είναι ένα ταξίδι μαθητείας  και εξοικείωσης με την χρήση των εργαλείων ενός Σαμάνου. Είναι ένα ταξίδι στην προσωπική θεραπεία και το θαύμα. Ένα ταξίδι που θα μας μεταφέρει σε ένα πολύ διαφορετικό μέρος, όπου θα αναπτύξουμε μια εντελώς διαφορετική σχέση με την ζωή μας σε όλες της τις όψεις.

Θα πάμε εκεί που θα βρούμε την σωστή για εμάς σχέση με τα πράγματα, στο μέρος όπου μπορούμε να κρατάμε την γνώση και την προσωπική μας δύναμη ζωντανές και όπου μπορούμε να ζήσουμε, να θεραπευόμαστε, να μεγαλώνουμε  και να πεθαίνουμε με διαφορετικό τρόπο.

Αυτή είναι η αρχή του θεραπευτικού ταξιδιού. Απελευθερώνουμε το γάντζο των προσωπικών μας ιστοριών. Μετατρέπουμε τις πληγές μας σε  δύναμη μας. Εδώ μαθαίνουμε τα βασικά εργαλεία των θεραπευτικών τεχνικών.

Καθώς εισέρχεστε στον Θεραπευτικό Τροχό μπαίνετε από τον Νότο που αντιπροσωπεύεται από το ερπετό και εισέρχεστε από αυτή την κατεύθυνση προκειμένου να θεραπεύσετε το παρελθόν σας με τον τρόπο που το ερπετό αλλάζει δέρμα, δηλαδή όλο μαζί με τη μία και όχι λίγο-  λίγο, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε στην Δύση, αλλά όλο μαζί. Το ερπετό αναπαριστά την σύνδεσή μας με την γη, με το πάθος μας, με την λίμπιντό μας, με τη σεξουαλικότητά μας, με τον ενστικτώδη εαυτό μας.

Στο Νότο  αφήνουμε πίσω το παρελθόν, όχι μόνο το ψυχολογικό, αλλά και το ψυχοπνευματικό μας παρελθόν, αυτό που σε μερικές παραδόσεις αποκαλείται “κάρμα”, αλλά επίσης και το βιολογικό μας παρελθόν, έτσι ώστε δεν μας καταδιώκουν πλέον τα προβλήματα της καρδιάς, ή τα προβλήματα στο στήθος που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας.

Στο Νότο καθαρίζουμε από πράγματα που μας βαραίνουν. Και αυτό γίνεται μέσα από ενεργειακές διαδικασίες, μέσα από ενεργειακές ανυψώσεις από τον πυρήνα, γιατί ο σαμάνος κατανοεί ότι έχουμε ένα φωτεινό ενεργειακό σώμα που περιβάλλει το φυσικό μας σώμα και ενημερώνει το φυσικό σώμα, με τον ίδιο τρόπο που ένας μαγνήτης οργανώνει σωματίδια σιδήρου σε ένα κομμάτι χαρτί. Και ότι μέσα σε αυτό το ενεργειακό πεδίο, υπάρχουν κωδικοποιημένα αποτυπώματα που μας προδιαθέτουν για το πώς θα ζήσουμε, πώς θα γεράσουμε, πώς θα αρρωστήσουμε και για το πώς μπορεί να πεθάνουμε.

Και ο σαμάνος κατανοεί ότι μπορεί να καθαρίσει αυτά τα αποτυπώματα από το προσχέδιο και ότι τότε το σώμα θα αυτό-οργανωθεί προς την υγεία.

Αποβάλλουμε από πάνω μας τις ιστορίες που ζούμε και ξαναζούμε και δεν μας οδηγούν πουθενά. Μετά από αυτή την διαδικασία μαθαίνουμε να περπατάμε με ομορφιά.

Το ταξίδι αυτό αποτελεί μία προσωπική πορεία, την οποία δεν κάνουμε μόνοι μας. Πάντα στο πλευρό μας  βρίσκουμε αυτούς που περπατούν παράλληλα ή περπάτησαν το μονοπάτι αυτό πριν από εμάς, έτοιμους να μας υποστηρίξουν και να μας βοηθήσουν. Θα διαπιστώσουμε πως όταν περπατούμε το προσωπικό μας μονοπάτι δεν είμαστε ποτέ μόνοι.

Θα περπατήσουμε το μονοπάτι της προσωπικής θεραπείας και δύναμης. Αλλά και το μονοπάτι όπου θα μάθουμε τον τρόπο να βοηθάμε και άλλους να θεραπεύονται από τις πληγές τους.

Στην διάρκεια του Τροχού θα μάθεις δυνατά θεραπευτικά εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την αλλαγή από την κατάσταση που είσαι τώρα στο που θέλεις να είσαι. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τα ίδια εργαλεία για να βοηθήσεις άλλους. Θα γίνεις ένας δυνατός θεραπευτής, σύμβουλος, πνευματικός καθοδηγητής, ή μέντορας, ένας καταλύτης αλλαγής. Αυτό σημαίνει να είσαι σαμάνος στον σημερινό κόσμο.

ALBERTO VILLOLDO – Δημιουργός του Θεραπευτικού Τροχού

 

Εισηγητές:

Λιάνα Τελειώνη, Life Coach, NLP Master, συγγραφέας, εκπαιδεύτρια σαμάνικων τεχνικών και εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, δασκάλα γιόγκα.

Γεράσιμος Βλάχος, Shaman, Healer, Practitioner of Energy Medicine of Inkas and Peruvian Quero Tradition, Certified instuctor of Munai Ki from The four winds.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 28 έως Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018
Παρασκευή: 16:00 – 22:00
Σάββατο – Κυριακή: 8:00 – 21:00

Κόστος: 220 ευρώ
Έκπτωση για εγγραφές μέχρι 14 Σεπτεμβρίου: 190 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής απαραίτητες.

Τόπος Διεξαγωγής:
Arima Therapy Center, Νευροκοπίου 18, Κεραμεικός
– 3 λεπτά με τα πόδια απο το μετρό Κεραμεικού ( έξοδος Κων/λεως)
– Εύκολη στάθμευση

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
 6974 610255, 210 5449495, 6974 820269 (urantiacenter.gr) | email: arimatherapycenter@gmail.com | www.urantiacenter.gr


Εισηγητές:

Λιάνα Τελειώνη, Life Coach, NLP Master, συγγραφέας, εκπαιδεύτρια σαμάνικων τεχνικών και εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, δασκάλα γιόγκα. Εργάζεται με αγάπη και αφοσίωση στον μετασχηματισμό του πόνου και των ανθρώπινων εξαρτήσεων σε συνειδητότητα, με σκοπό να υπενθυμίσει και να αφυπνίσει την απεριόριστη δύναμη που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους. Προσφέρει επίσης δωρεάν μαθήματα, ασκήσεις ενδυνάμωσης και διαλογισμούς μέσω του καναλιού της στο youtube.

Γεράσιμος Βλάχος, Shaman, Healer, Practitioner of Energy Medicine of Inkas and Peruvian Quero Tradition, Certified instuctor of Munai Ki from The four winds. Διδάσκει τον Θεραπευτικό Τροχό και σεμινάρια Σαμανικής διδασκαλίας όπως πτυχές της Salka ενέργειας και την Σαμανική διαδικασία μετάβασης στο Θάνατο.. Έχει μεταδώσει πολλές φορές τα 9 τελετουργικά του Munay Ki σε ομάδες όσο και ατομικά. Ο αυθορμητισμός και η αγάπη του γι αυτό το μονοπάτι, τον κάνει να θέλει να το μοιραστεί με όλους, ώστε να ζήσουν το πάθος και το τραγούδι της ψυχής τους, φέρνοντάς τους σε μια σύνδεση με το πνεύμα, τη φύση και την ολότητα.

Προσωπικές Μαρτυρίες

Ήταν μια εμπειρία που είχα ανάγκη, ένα πνευματικό μονοπάτι χωρίς περιττές προσμείξεις και κυρίως θρησκευτικές. Γιατί ο Σαμανισμός είναι μια αυτόχθονη παράδοση και γι αυτό το λόγο πρέπει να μείνει αυθεντική όπως είναι για να έχει αξία. Μια εμπειρία που με έκανε να αφουγκραστώ τον εαυτό μου, να δω τις σκιές μου τα τραύματά μου που νόμιζα ότι έχουν επουλωθεί αλλά βρίσκονται εκεί και μας καθορίζουν. Η Αξία αυτής της Αυθεντικότητας είναι ότι σε κάνει να βλέπεις τα πάντα με καινούρια μάτια… Στο Νότο αφυπνιζόμαστε ήδη και με τα μάτια του φιδιού βλέπουμε την πραγματικότητα όπως είναι όχι όπως θα θέλαμε να είναι και τη δυνατότητα να αλλάξουμε “δέρμα” και να προχωρήσουμε με νέα βήματα, με νέα διάθεση σε μια άλλη κατάσταση με αλλαγμένη συνειδητότητα… Ευχαριστώ τον Δάσκαλό μου Μάκη για το δώρο του και για την καθαρότητα χωρίς περίεργες προσμίξεις που το παραδίδει αλλά και με την ακρίβεια που μας το διδάσκει γιατί έτσι είναι όπως πρέπει να είναι! Έτσι μας δόθηκε από τους Σαμάνους και έτσι το τιμούμε πραγματικά ! Μ. Κ

Μια ακόμα ζωντανή απόδειξη για μένα είναι ότι ενώ από πολύ μικρή με ταλαιπωρούσε καθημερινά το λεγόμενο «μάτι» ξαφνικά μετά από λίγες βδομάδες πρακτικής εξάσκησης στις  «Ζώνες Δύναμης» εξαφανίστηκε στην κυριολεξία αυτή η επίδραση από την ζωή μου και είμαι καθημερινά πολύ χαρούμενη γι αυτό! Λιάνα σε ευχαριστώ και πάλι από την καρδιά μου!  Α. Β


 

Νοόσφαιρα

Λεπτομέρειες

Αρχή:
28 Σεπτεμβρίου 2018
Τέλος:
30 Σεπτεμβρίου 2018
Κόστος:
190€ – 220€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Διοργανωτής

Λιάνα Τελειώνη
Τηλέφωνο:
6939 287460
Email:
Website:
http://www.urantiacenter.gr/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Arima Therapy Center
Νευροκοπίου 18, Κεραμικός
Αθήνα, Αττική 104 35 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
697 4610 255
Website:
www.urantiacenter.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend