.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Twin Hearts Meditation with Self Healing | Anima Healing Center

Twin Hearts Meditation with Self Healing | Anima Healing Center

134 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

O διαλογισμός στις Δίδυμες καρδίες χρησιμοποιεί την προσευχή του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης προκειμένου να μας κάνει ένα κανάλι ευλογιών για τη γη. Είναι ένας εύκολος, γρήγορος καθοδηγούμενος διαλογισμός που εφαρμόζουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανεξάρτητα από το θρησκευτικό τους προσανατολισμό.

Ο διαλογισμός , αντίθετα από όσα πολλοί πιστεύουν, δεν είναι θρησκευτική πρακτική αλλά εκπαίδευση του νου. Με το συχνό διαλογισμό στις Δίδυμες καρδιές βελτιώνουμε τη σωματική μας υγεία, την συναισθηματική μας υγεία και αναπτύσσουμε την πνευματική μας σύνδεση με το Θεό.

Τα πλεονεκτήματα από την πρακτική αυτού του διαλογισμού είναι αυτοπεποίθηση, εκτίμηση για τον εαυτό μας και τους άλλους, δυναμώνει και διατηρεί το σώμα υγιές, ανακουφίζει από το στρες και μας κάνει πιο χαρούμενους, βελτιώνει τις σχέσεις μας, αναπτύσσει τη διαίσθηση.

Αυτή η εκδοχή του διαλογισμού Δίδυμες Καρδιές με αυτοθεραπεία συμπεριλαμβάνει εκτός από το βασικό κομμάτι του διαλογισμού και ένα επιπλέον κομμάτι που σκοπό έχει την αυτοθεραπεία του σώματος.

Σε αυτό το διαλογισμό το Θεϊκό φως κατευθύνεται από την κορώνα σε όλα τα σημεία του σώματος και τα όργανα προκειμένου να επιτευχθεί η ομοιόσταση του οργανισμού. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε τη βελτίωση των σωματικών προβλημάτων και τη διατήρηση ενός υγιούς σώματος.

Αν και είναι ένας εξαιρετικά δυνατός και αποτελεσματικός διαλογισμός δεν αντικαθιστά την αλλοπαθητική ιατρική , δε συνιστάται για ηλικίες κάτω των 16 ετών , σε ανθρώπους με υπέρταση και προβλήματα καρδιάς, σε εγκύους, σε ισχυρούς καπνιστές, και σε ανθρώπους που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες κρέατος και κυρίως χοιρινού.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 | 20:00

Κόστος: Είσοδος με ελεύθερη εισφορά

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Τόπος Διεξαγωγής:
Anima Healing Center
Σπύρου Μήλιου 19
16345 Ηλιούπολη

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6977 337586 Τσόλη Μαρία | animahealingcenter@gmail.com | www.animahealingcenter.com


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Ιουλίου 2018
Ώρα:
20:00
Κόστος:
Είσοδος με ελεύθερη εισφορά
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/234705360646227/

Χώρος Διεξαγωγής

Anima Healing Center
Σπύρου Μήλιου 19
Ηλιούπολη, Αθήνα, Αττικής 16345 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
6977 337586
Website:
www.animahealingcenter.com
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend