.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

VM1 – Σπλαχνική Κινητοποίηση 1 | Upledger Institute Greece

Σπλαχνική Κοινητοποίηση 1 | Upledger Institute Greece

497 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Στο σεμινάριο Σπλαχνική Κινητοποίηση 1 – VM1 θα μελετήσετε τα μοντέλα και τις θεωρίες της λειτουργικής βιοκινητικής, σύμφωνα με την καινοτόμο προσέγγιση Visceral Manipulation του Barral Jean-Pierre Barral.

Αυτή η μέθοδος εκτίμησης και θεραπείας βασίζεται στην θεώρηση ότι κάθε εσωτερικό μας όργανο περιστρέφεται γύρω από έναν άξονα. Εστιάζουμε  στην κοιλιακή χώρα που περιλαμβάνει τα όργανα, τις μεμβράνες τους, τους συνδέσμους, την νεύρωση και τις  λειτουργικές αλληλεπιδράσεις τους στο χώρο.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν χειρισμούς για τη διόρθωση μη φυσιολογικών κινήσεων και μοτίβων έντασης εντός αυτής της κοιλότητας. Για κάθε τεχνική που παρουσιάζεται θα γίνει διάλεξη, επίδειξη και πρακτική εξάσκηση.

Κύρια σημεία του μαθήματος

  • Θα μάθετε τις δεξιότητες ψηλάφισης για τον εντοπισμό, την αξιολόγηση και την ομαλοποίηση των κύριων περιοχών δυσλειτουργίας στην κοιλιακή κοιλότητα.
  • Θα εξερευνήστε τη δυναμική της κίνησης σε σχέση με τα όργανα, τις μεμβράνες και τους συνδέσμους καθώς και τις επιπλοκές στην περιτονία.
  • Θα εξετάστε τη σχέση των οργάνων μεταξύ τους και τη δομική ή νευρομυοσκελετική δυσλειτουργία τους.Θα αξιολογήστε την λειτουργικής δραστηριότητα των οργάνων και πώς αυτή σχετίζεται με το σύνολικη λειτουργική δραστηριότητα.

 

Η Σπλαχνική Κινητοποίηση του Jean-Pierre Barral δεν είναι απλώς μια άλλη θεραπεία με τα χέρια που προσθέτουμε στο ρεπερτόριο μας, αλλά μάλλον είναι ένα «στυλ» επικοινωνίας με το σώμα. Κάνουμε όλες αυτές τις τεχνικές, όχι για να διορθώσουμε κάτι στο σώμα αλλά για να « το ξυπνήσουμε λίγο», όπως λέει συχνά ο Jean-Pierre Barral.

Ο Barral έχει πει:  «Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε ένα σαφές μήνυμα στο σώμα.» «Να είστε πολύ συγκεκριμένοι σε σύντομο χρονικό διάστημα.» Αυτά γίνονται μέσα  από την ιδιοδεκτική επικοινωνία που αποτελεί το μοναδικό στυλ του στην εργασία με τους ασθενείς.

 

Προαπαιτούμενα: Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε εξειδικευμένους ή πιστοποιημένους επαγγελματίες υγείας ή σε φοιτητές που ολοκληρώνουν τις σπουδές τους για να γίνουν επαγγελματίες υγείας, με δεξιότητες ψηλάφισης, εμπειρία καθώς και ανατομικές γνώσεις. Κατά την εγγραφή θα λάβετε έναν κατάλογο των ανατομικών όρων και δομών για να ανατρέξετε από πριν το μάθημα. Ελπίζουμε να σας βοηθήσει να επιτύχετε το μέγιστο όφελος από τη συμμετοχή σας.

 

Θα χρειαστεί να γνωρίζετε τους ανατομικούς όρους που θα σας στείλουμε.

 

Το σεμινάριο διδάσκεται στα αγγλικά με διερμηνεία στα ελληνικά.

 

Εισηγήτρια: Kaare Nielsen, PT, DO

 

Διαβάστε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Κυριάκου Καραμπατζιάκη, υπεύθυνου του Ινστιτούτου Upledger στην Ελλάδα.

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 5 έως Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 | 09:00 – 18:30
Έναρξη στις 08:30 μόνο την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου.

 

Κόστος Συμμετοχής:
Εarly bird
εγγραφή: 640 ευρώ
Κανονική τιμή: 730 ευρώ
Η κράτηση της θέσης γίνεται με την κατάθεση προκαταβολής 340 ευρώ και την συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής.

 

Χώρος Διεξαγωγής:
Ιωνικό Κέντρο
Λυσίου 11, 10556 Αθήνα

 

Πληροφορίες:
Κυριάκος Καραμπατζιάκης 
| 6948079564 | [email protected]

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
5 Μαρτίου
Τέλος:
8 Μαρτίου
Κόστος:
640€ – 730€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://www.upledger.gr/product/vm1/

Διοργανωτής

Upledger Institute Greece
Τηλέφωνο:
215 5356688
Email:
Website:
http://www.upledger.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Ιωνικό Κέντρο
Λυσίου 11
Αθήνα, Αττική 10556 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Website:
http://www.ionic.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend