&nbsp

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Wesak Festival 2017 | ScalarPrana

2.145 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Wesak Festival 2017

Το μεγαλύτερο πνευματικό γεγονός του έτους

Το Φεστιβάλ του Wesak, την στιγμή της Πανσελήνου του Ταύρου, είναι το χρονικό σημείο του έτους που κατέρχονται οι ύψιστες πνευματικές ευλογίες στον κόσμο. Υπάρχει μια ασυνήθιστη εισροή ζωτικής και πνευματικής ενέργειας, η οποία υπηρετεί την ζωογόνηση και πνευματικοποίηση ολόκληρης της ανθρωπότητας. Μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε κατά τη διάρκεια του πιο υψηλού σημείου του πνευματικού ημερολογίου είναι να ευθυγραμμιστούμε με το πνεύμα και να κρατήσουμε την εσωτερική σύνδεση.

Τη νύχτα της Πανσελήνου του Ταύρου, ο πλανήτης βιώνει ένα σπουδαίο γεγονός που συμβαίνει σε πνευματικό επίπεδο, την πιο μεγάλη ευλογία όλης της ανθρωπότητας. Σε αυτή τη γιορτή η ανθρωπότητα έχει την ευκαιρία να λάβει τις ευλογίες του Βούδα που επιστρέφει, καθώς και αυτές του Χριστού και των Δασκάλων της Σοφίας, που εποπτεύουν πνευματική εξέλιξη.

Καθώς αυτή η ενέργεια κατέρχεται στη Γη είναι άμεσα διαθέσιμη να κατευθυνθεί και να χρησιμοποιηθεί εκεί όπου χρειάζεται. Αυτή η ενέργεια μπορεί να θεραπεύσει μία περίοδο οικονομικής κρίσης, μπορεί να επιταχύνει την αλλαγή της πορείας της ανθρωπότητας, να διαφωτίσει τους ηγέτες και να αφυπνίσει τους ανθρώπους.

Αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ατομικά για τα σχέδια μας, να επανεδραιώσει την φυσική και ψυχική μας ισορροπία, να μας φέρει νοητική διαύγεια ώστε να έχουμε καλύτερη θεώρηση των καταστάσεων στη ζωή μας.

Μετά το τέλος αυτής της γιορτής κάθε συμμετέχων θα επιστρέψει στη δική του «φυσιολογική» ζωή εμπλουτισμένος με νέα ενέργεια, δύναμη και συνείδηση.

Για να συμμετέχετε στο Wesak δεν χρειάζεστε καμία προηγούμενη γνώση ή κατάρτιση ή εμπειρία στο διαλογισμό, αλλά είναι αρκετή η καλή θέληση, η ανοιχτή καρδιά και νους.

Η όλη εκδήλωση θα διεξαχθεί από την Fe Pacheco, σπουδαία δασκάλα και εκπαιδεύτρια διεθνούς φήμης, ειδική στις τεχνικές διαλογισμού και προσωπικής εξέλιξης.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Fe Pacheco είναι η ιδρύτρια του Θεραπευτικού Συστήματος ScalarPrana και συγγραφέας του βιβλίου ScalarPrana: Το Ενεργειακό Σύστημα του Ανθρώπου. Είναι απόφοιτος Ψυχολογίας και Μεταφυσικών Επιστημών και έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στην ενεργειακή θεραπευτική. Ζει στις Φιλιππίνες, όπου είναι και η έδρα του Bioenergetics Training Center – του Παγκόσμιου Οργανισμού ScalarPrana. Το μεγαλύτερο μέρος του έτους ταξιδεύει, καθώς διδάσκει από το 1992 μαθήματα ενεργειακής θεραπείας παγκοσμίως. Με την καθοδήγηση των Δασκάλων της και την εκτενή της εμπειρία στην εργασία με την ενέργεια ανέπτυξε το Θεραπευτικό Σύστημα ScalarPrana και το Yoga of the Soul.

Η Fe Pacheco θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη 10-14 Μαΐου. Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα της επίσκεψής της.


Πρόγραμμα Wesak

22:00 – 22:30 Προσέλευση
22:30 – 23:00 Έναρξη εκδήλωσης
23:00 – 00:00 Προετοιμασία για το Wesak
00:00 – 00:30 Mantras
00:30 – 00:44 Σιωπή
00:44 – 01:00 Διαλογισμός Wesak

Θα υπάρχει απ’ ευθείας ελληνική μετάφραση.


Ημερομηνία & Ώρες Διεξαγωγής:

Wesak Festival | 10 Μαΐου 2017 | 22.00 – 01.00

Διάθεση εισιτηρίων από τις 3/4 από το βιβλιοπωλείο Ψαράς ή στα τηλέφωνα 6981569230 και 6947697076.

Πληροφορίες: Golden Unicorn (Ιωάννης Μπετσάνης)
6981 569230 | info@scalarprana.grwww.scalarprana.gr


O GOLDEN UNICORN – Οργανισμός ScalarPrana Ελλάδος είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Τα προγράμματά του απευθύνονται στα μέλη του. Οι εισφορές και δωρεές σας καλύπτουν το λειτουργικό κόστος των προγραμμάτων και δεν επιστρέφονται, δεν μεταφέρονται και ούτε μεταβιβάζονται. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα προγράμματα χωρίς ενημέρωση. Συνιστούμε την έγκαιρη κράτηση. Τo ScalarPrana™ είναι σήμα κατατεθέν που ανήκει στην Fe Pacheco και το Bioenergetics Training Center και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας.


 

Εγγραφή στις ενημερώσεις της Όμορφης Ζωής

Λεπτομέρειες

Αρχή:
10 Μάϊου 2017, από 22:00
Τέλος:
11 Μάϊου 2017, από 01:00
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, , ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Holiday Inn Thessaloniki
Μοναστηρίου 8
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης 54629 Ελλάδα
Website:
http://www.hithessaloniki.gr/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Διοργανωτής

Golden Unicorn
Τηλέφωνο:
6981 569230
Email:
Website:
www.scalarprana.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend