.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Υλοποίηση Ύψιστου Δυναμικού | Κύπρος | Anagenis

Υλοποίηση Ύψιστου Δυναμικού | Κύπρος | Anagenis

175 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

 

Κάποια στιγμή στην ζωή μας βιώνουμε την “2η γέννησή μας”, την περίοδο της “Αφύπνισης” μας και τότε καθώς ξυπνάμε, ψάχνουμε απαντήσεις, σε δύο κυρίως θέματα: Ποιος, ποια είμαι και για ποιο λόγο είμαι εδώ;

Αυτό είναι το Κάλεσμα της Ψυχής μας, το οποίο μας ωθεί να επανασυνδεθούμε με τον Εσώτερο, Ανώτερο Εαυτό μας και να αφυπνιστούμε ως προς το Ύψιστο Δυναμικό μας, τον πιο βαθύ και ουσιαστικό λόγο για τον οποίον ήρθαμε σε αυτόν τον πλανήτη αυτήν την εποχή.

Ως πνευματικά όντα βιώνοντας την ανθρώπινη εμπειρία, όλοι μας φέρνουμε μαζί μας μοναδικά ταλέντα, δεξιότητες και πόρους που θα μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε το σκοπό της ζωής μας.

Τις περισσότερες φορές, κρύβουμε τα δώρα μας και τις ικανότητές μας από τους ίδιους τους εαυτούς μας, σαμποτάροντας και εμποδίζοντας να ζήσουμε αυτό το Ύψιστο Δυναμικό μας σε όλες τις σφαίρες της ζωής μας.

Anagenis Master Class Βιωματικό Εργαστήρι «Υλοποίηση Ύψιστου Δυναμικού»

 • Ανακάλυψε ποιο είναι το Κάλεσμα της Ψυχής Σου
 • Απελευθέρωσε την πηγή των στερεότυπων συμπεριφοράς που σε μπλοκάρουν
 • Βίωσε την Αναγέννηση της Εσωτερικής Πορείας που εκπληρώνει και γειώνει το Ύψιστο Δυναμικό Σου

H Δύναμη που ασκεί επάνω μας το ενεργειακό σχήμα του Ύψιστου Δυναμικού, δηλαδή του Ανώτερου Σκοπού μας και οι προθέσεις που γεννιούνται όταν αρχίζουμε να το “προσλαμβάνουμε”, είναι μεταμορφωτική και στενά συνδεδεμένη με την Πνευματική μας Ανάπτυξη και Ενθύμηση της πολυδιάστατης φύσης μας.

Η σχέση που αποκτούμε με το Πεδίο Πραγμάτωσης και γείωσης του Ύψιστου Δυναμικού περιέχει τις συχνότητες του Ανώτερου Εαυτού που την καθιστούν κυριολεκτικά μαγνητική.

Oι εμπειρίες που ζούμε κάνουν την καρδιά μας να σκιρτά και να ξεκινάμε την μέρα μας ανυπομονώντας να έρθουμε σε επαφή με ιδέες και ανθρώπους και να πραγματοποιήσουμε βήματα που χρειάζονται για να υλοποιηθεί.

“Η Δύναμη του Ανώτερου Δυναμικού σου είναι μαγική για σένα και μαγνητική για τους άλλους, γιατί εκπέμπεται, διακτινίζεται και μεταφέρεται από το πεδίο της Πολυδιάστατης Ανοιχτής Καρδιάς σου.”

Γειώνοντας βήμα-βήμα το Ύψιστο Δυναμικό και αποδεχόμενοι το Κάλεσμα της Ψυχής μας, σταδιακά γινόμαστε ένα Κανάλι Ανώτερης Συνειδητότητας μέσω των έργων και των υλοποιήσεών μας.

Όλο το Σύμπαν και οι Ουράνιοι Οδηγοί μας στέκονται δίπλα στον καθέναν μας, για να μας στηρίξουν, να μας καθοδηγήσουν, να μας εμπνεύσουν, να μας φροντίσουν, να μας κατευθύνουν, να μας διευκολύνουν και να μας συμπαρασταθούν και γίνονται οι πιο Πιστοί Συν-Δημιουργοί , Συμβουλάτορες και Φίλοι μας.

Στην πορεία της Υλοποίησης του Ύψιστου Δυναμικού της Ψυχής μας οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι ενέργειες ευθυγραμμίζονται και ακολουθούν μία ενιαία κατεύθυνση Ενθύμησης, Εξέλιξης, Ευδαιμονίας, Ευημερίας!

Εάν σε αυτή την φάση της ζωής σου έχεις αισθανθεί την σφοδρή επιθυμία να Ευθυγραμμιστείς με το Ανώτερο Δυναμικό της Ψυχής σου, να αφυπνίσεις την Ικανότητα της Εστίασης και Διαύγειας, να βρεις μεγαλύτερη ισορροπία αντλώντας Έμπνευση και Καθοδήγηση από τις Ανώτερες Οκτάβες του πνεύματος και της πηγής, τότε αυτό το διήμερο Master Class Υλοποίησης της Anagenis είναι για σένα!

Mερικά σημεία που θα εμβαθύνουμε και θα υιοθετήσουμε είναι:

 • τον μηχανισμό απελευθέρωσης των πυρηνικών μπλοκαρισμάτων της υλοποίησης  και την διαδικασία εξόδου από την παγίδα της ψευδής πραγματικότητας του νου
 • ενεργητική προετοιμασία (κίνηση & ειδικές αναπνοές) για την βιωματική εμπειρία συντονισμού και ευθυγράμμισης με τις ανώτερες συχνότητες της Ύπαρξής σας, που αποκαλύπτουν το Κάλεσμα της Ψυχής σας
 • την ενεργοποίηση μέσω Συχνοτήτων Κωδικοποιημένου Φωτός για την Ενθύμηση και Επιστροφή στο πεδίο αμέτρητων δυνατοτήτων της Καρδιάς
 • εισαγωγή στην κατάσταση Κβαντικής Συνειδητότητας για την σύνδεση με το Πεδίο ΣυνΔημιουργίας και Εκδήλωσης της επιθυμητής πραγματικότητας.

Κβαντικά Εργαλεία Εφαρμογής Απελευθέρωσης – Μετασχηματισμού – Αφομοίωσης και σε ψηφιακή μορφή (mp3) 

 • Αγκαλιάζοντας την Μαγνητική Δύναμη του Πεδίου Εσωτερικής Αλχημείας
 • Μεταμορφώνοντας τις ‘προκλήσεις’ σε ευκαιρίες – νέες δυνατότητες
 • Γίνομαι ο Ανώτερος Εαυτός μου
 • Βρίσκομαι στην ροή Οικονομικής Ελευθερίας
 • Anagenis Φόρμουλα Υλοποίησης Κβαντική Συνειδητότητα & Νόμος της Έλξης

Όπως πάντα, η Βικτώρια αφήνεται στην ροή και με την συν-δημιουργία του Ενεργειακού πεδίου της Anagenis, διαβάζοντας και «μεταφράζοντας» την ενέργεια της ομάδας και τις «ανάγκες» της, μεταφέρει τα μηνύματα που εξυπηρετούν και προορίζονται για τις Ψυχές που παρευρίσκονται ζωντανά αλλά και συνδέονται με το υλικό στο δικό τους χρόνο.

 

Η Βικτώρια Καρυπίδου μέσα από το άρθρο που παραχώρησε στην Όμορφη Ζωή:
Ανακάλυψε το κάλεσμα της ψυχής σουΗμερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 | 09:30 – 16:30

Κόστος Συμμετοχής: 140 Eυρώ

Περιλαμβάνει:
+ Συμμετοχή στις δύο ημέρες σεμιναρίου, στην πόλη του ενδιαφέροντος σας (Κύπρος, Αθήνα, Θεσαλλονίκη)
+ Ηχογράφηση του σεμιναρίου σε μορφή mp3, για την περαιτέρω εμβάθυνση και επανάληψη των δοθέντων διδασκαλιών και ενεργοποιήσεων
+ Ένα δίωρο, Υποστηρικτικό Webinar (διαδικτυακό σεμινάριο) για τους απόφοιτους της Μεθοδολογίας, Σάββατο, 9 Ιουνίου | 11:00 – 13:00
+ Ηχογράφηση του Υποστηρικτικού Webinar σε μορφή mp4
+ Εκτυπωμένο Εγχειρίδιο/Παρουσίση «Υλοποίηση Ύψιστου Δυναμικού»
+ Κβαντικά Εργαλεία Εφαρμογής Απελευθέρωσης – Μετασχηματισμού – Αφομοίωσης. Διαλογισμοί/Ενεργοποιήσεις/Κλειδιά Ενθύμησης και σε ψηφιακή μορφή (mp3)

Το ηχογραφημένο υλικό αποστέλλεται στο e-mail, με μορφή ψηφιακού συνδέσμου μέσω του οποίου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία.

Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 70 Ευρώ
Eξόφληση για το σεμινάριο έως 14 Μαρτίου!

Χώρος Διεξαγωγής:
Aelia Wellness Retreat
Γρηγορίου Αυξεντίου 150
Λευκωσία, Κύπρος

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:
Βικτώρια Καρυπίδου

6946-044133,  11:00-18:00 | anagenis8@gmail.com | www.anagenis.com | Φόρμα Συμμετοχής

 


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Αρχή:
17 Μαρτίου 2018
Τέλος:
18 Μαρτίου 2018
Κόστος:
140€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
http://www.anagenis.com/seminario_metin_anagenis/

Διοργανωτής

Anagenis – Σχολή Εν-Θύμησης και Αναγέννησης
Τηλέφωνο:
6946-044133
Email:
Website:
http://www.anagenis.com
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend