.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Υλοποίηση Ονείρων – Αφύπνιση Άπειρου Δυναμικού | Λιάνα Τελειώνη & Γεράσιμος Βλάχος

Υλοποίηση Ονείρων - Αφύπνιση Άπειρου Δυναμικού | Λιάνα Τελειώνη & Γεράσιμος Βλάχος

1.366 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Γιορτάζουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο και αξιοποιούμε την ισχυρή ενέργεια του σε ένα ιδιαίτερο, πολύ δυνατό βιωματικό εργαστήριο υλοποίησης επιθυμιών και εσωτερικής ενδυνάμωσης, με σημαντικές, κορυφαίες σαμάνικες τεχνικές των σοφών  του Περού.

Αυτή η ξεχωριστή μέρα γιορτάζεται από τα αρχαία χρόνια στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο με διάφορες τελετές, άναμμα φωτιάς, ευχές, προσευχές και άλλες διαδικασίες ανάλογα με την κάθε παράδοση. Είναι η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και αυτό συμβολικά σημαίνει ότι υπερισχύει το φως από το σκοτάδι! Λένε ότι στο Θερινό Ηλιοστάσιο ανοίγουν οι αιθερικές πύλες και πιάνουν οι ευχές!

Η παράδοση των σαμάνων του Περού έχει πανίσχυρες τεχνικές τις οποίες θα χρησιμοποιήσουμε στο σεμινάριο με εκπληκτικά αποτελέσματα. Τεχνικές που μας βοηθούν να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας, να επανασυνδεθούμε με τον εαυτό μας, την φύση και το Όλον, να δυναμώσουμε, να έρθουμε σε επαφή με το κέντρο της αγάπης μέσα μας, να τιμήσουμε την ζωή και όλα τα όντα, να περάσουμε σε υψηλότερα επίπεδα αντίληψης και να αρχίσουμε να λειτουργούμε από εκεί.

Βασικές Βιωματικές Τεχνικές Σεμιναρίου:

  • Ντεσπάτσο. Το Despacho είναι σαν μια ζωντανή προσευχή που δημιουργούμε μέσω τελετής, φέρνοντας την πρόθεση και το όραμα μας σε συμφωνία για να ονειρευτούμε κάτι διαφορετικό, από το μέρος που όλα είναι πιθανά. Με τον τρόπο αυτό εργαζόμαστε στο επίπεδο της ψυχής. Κάθε Despacho είναι απίστευτα δυνατό και εντελώς διαφορετικό αφού διαμορφώνεται την δεδομένη στιγμή, από το επίπεδο της καρδιάς όσων λαμβάνουν μέρος. Μας δίνει τον τρόπο και την δύναμη να αλλάξουμε την παλιά μας ιστορία και να φέρουμε στην θέση της μια καινούρια θεραπευμένη κατάσταση.
  • Σαμάνικα Ταξίδια. Το σαμάνικο ταξίδι είναι ένα είδος διαλογισμού που γίνεται συνήθως υπό τον ήχο τυμπάνου και μας βοηθά να μπούμε σε διαφορετικά επίπεδα συνείδησης και να δημιουργήσουμε από εκεί.
  • Άνοιγμα Ιερής Καρδιάς. Επαφή και ενεργοποίηση του ιερού κέντρου της καρδιάς για να υλοποιούμε με αγάπη και σοφία. Αφύπνιση του άπειρου δυναμικού μας. Μια υπέροχη τέχνη γεμάτη πανέμορφες, δυνατές εμπειρίες.

Αυτά και άλλα θα μας βοηθήσουν να ενορχηστρώσουμε μια νέα μελωδία στη σύνθεση της ζωής μας!

Ελάτε να βιώσουμε, να μοιραστούμε, να συν-δημιουργήσουμε, να βάλουμε σπόρους δύναμης στο φωτεινό μας σώμα και να μεταμορφωθούμε σε μια συνάντηση γιορτής και χαράς!

Σας περιμένουμε με πολύ αγάπη!!!

 

Εισηγητές:

Λιάνα Τελειώνη – Γεράσιμος Βλάχος


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 | 18:30 – 21:30

Κόστος: 20 ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
Εναλλακτικός Πολυχώρος: Satya
Γρ. Λαμπράκη 91, Πειραιάς 18534

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 4133131 Satya
210 5449495, 6974 820269, 6939 287460 (urantiacenter.gr) | www.urantiacenter.gr


Εισηγητές:

Λιάνα Τελειώνη, Life Coach, NLP Master, συγγραφέας, εκπαιδεύτρια σαμάνικων τεχνικών και εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, δασκάλα γιόγκα. Εργάζεται με αγάπη και αφοσίωση στον μετασχηματισμό του πόνου και των ανθρώπινων εξαρτήσεων σε συνειδητότητα, με σκοπό να υπενθυμίσει και να αφυπνίσει την απεριόριστη δύναμη που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους. Προσφέρει επίσης δωρεάν μαθήματα, ασκήσεις ενδυνάμωσης και διαλογισμούς μέσω του καναλιού της στο youtube.

Γεράσιμος Βλάχος, Shaman, Healer, Practitioner of Energy Medicine of Inkas and Peruvian Quero Tradition, Certified instuctor of Munai Ki from The four winds. Διδάσκει τον Θεραπευτικό Τροχό και σεμινάρια Σαμανικής διδασκαλίας όπως πτυχές της Salka ενέργειας και την Σαμανική διαδικασία μετάβασης στο Θάνατο.. Έχει μεταδώσει πολλές φορές τα 9 τελετουργικά του Munay Ki σε ομάδες όσο και ατομικά. Ο αυθορμητισμός και η αγάπη του γι αυτό το μονοπάτι, τον κάνει να θέλει να το μοιραστεί με όλους, ώστε να ζήσουν το πάθος και το τραγούδι της ψυχής τους, φέρνοντάς τους σε μια σύνδεση με το πνεύμα, τη φύση και την ολότητα.


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Ιουνίου 2018
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
20€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Διοργανωτής

Λιάνα Τελειώνη
Τηλέφωνο:
6939 287460
Email:
Website:
http://www.urantiacenter.gr/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Εναλλακτικός Πολυχώρος “Satya”
Γρ. Λαμπράκη 91
Πειραιάς, Αττικής 18534 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 4133131
Website:
https://www.facebook.com/DNASATYA/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend