.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Yoga Retreat στο Rajasthan και στην Έρημο Τhar | Λήδα Shantala

Shantala Rajastan

305 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Για μια αυθεντική γνώση της Ινδίας και του ταξιδεύοντος εαυτού.

Μυθικό Ρατζαστάν

H Λήδα Shantala σε συνεργασία με τη Νένια Βαμβακάρη ως συνοδό/ξεναγό εκδρομής και το τουριστικό γραφείο Ayama retreats and Holidays, διοργανώνουν ένα 13ήμερο εξειδικευμένο οδοιπορικό-yoga retreat στην παραμυθένια επαρχία της Ινδίας, το μαγικό Ρατζαστάν και στην έρημο Thar (όπου και θα διανυκτερεύσουμε σε πολυτελείς σκηνές). Από 19.12.2019 -31.12.2019.

Πιστεύω ότι με  αυτό το οδοιπορικό θα κάνετε μια βαθιά  γνωριμία της Ινδίας και θα έχετε μια αξέχαστη προσωπική εμπειρία.

Το ταξίδι θα αποτελέσει μια εις βάθος γνωριμία με τη μαγευτική Ινδία και μια μοναδική προσωπική εμπειρία.

Εξασφαλίστε τη θέση σας:

Πρακτορείο Αyama : + 30.210.52.48.646 https://www.facebook.com/ayamaretreats/

Οι θέσεις είναι περιορισμένες / Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Βασική μας μέριμνα:
-Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα γίνονται μαθήματα γιόγκα, διαλογισμού και χοροθεραπείας στις αίθουσες των ξενοδοχείων αλλά και σε επιλεγμένους χώρους.

-Στην έρημο Thar θα αναζητήσουμε και θα επεξεργαστούμε, με ειδικές ασκήσεις, το στοιχείο της ερήμου μέσα μας.

-Η διαμονή θα γίνει σε εξαιρετικά heritage παλάτια-κάστρα-ξενοδοχεία που μεταφέρουν ως ζωντανά μνημεία την ιστορία, τον πολιτισμό και την αισθητική της Ινδικής τοπικής παράδοσης.

-Γνωριμία και επαφή με τους Ινδούς και την καθημερινότητά τους.

 

Λίγα λόγια για το Ρατζαστάν:

Το Ρατζαστάν είναι μια ιδιαίτερη ινδική πολιτεία με έντονα χρώματα και ποικιλομορφία που σου κόβει την ανάσα. Είναι η χώρα των περήφανων ανθρώπων των οποίων ο ιπποτισμός, η αξιοπρέπεια, η τιμή και οι πολεμικές παραδόσεις είναι μυθικές. Μια γη που μαγεύει με τους πανέμορφους ναούς και τα μνημεία της, τους ιδιαίτερους κήπους της, τις ειδυλλιακές λίμνες της και την άγρια φύση της.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλο το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 19 έως Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Κόστος
Τιμή οδοιπορικού προγράμματος σε 4 δόσεις : 2200 €
Τιμή οδοιπορικού προγράμματος (Σε 4 τραπεζικές δόσεις ή σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα)
Ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 2200 € | Επιβάρυνση μονόκλινου: 640 €

Σημείωση: Η τιμή είναι βασισμένη στα 20 άτομα συμμετοχές. Στην περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, δηλαδή 15-19 ατόμων, η εκδρομή δεν ακυρώνεται αλλά πραγματοποιείται με επιβάρυνση 120 € ανά άτομο.

Έχουν μείνει ελάχιστες θέσεις/ Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Χρονοδιάγραμμα πληρωμών :
(σε επικοινωνία με το γραφείο Ayama retreats and Holidays – Βούλα Αικατερίνη)
1η προκαταβολή: 150 € έως 01/08 /19 για δήλωση συμμετοχής
2η προκαταβολή: 650 € έως 13/09/19
3η προκαταβολή: 650 € έως 25/10/19
Εξόφληση πακέτου: 750 € έως 06/12/19
(Συν 120 € στην περίπτωση συμμετοχής 15-19 ατόμων στο πρόγραμμα. Η επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου τακτοποιείται με την εξόφληση)

Τιμή διδασκαλίας: €150 την ημερομηνία της τελευταίας δόσης εξόφλησης πακέτου έως 6/12 (Πληρωτέα στο Shantom)

Σημειώσεις:

Για την πληρωμή με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να επικοινωνεί ο κάθε συμμετέχων με το πρακτορείο Ayama για να ενημερώνεται αν η κάρτα του συμμετέχει στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και μπορεί να γίνει και χωρίς την παρουσία του (απομακρυσμένη συναλλαγή), με την προϋπόθεση ότι θα συμπληρώσει εξουσιοδότηση που θα του αποστείλει το πρακτορείο για την χρέωση της κάρτας του στο οποίο ο συμμετέχων θα την επιστρέψει υπογεγραμμένη.
Πολιτική ακυρωτικών

Μεταξύ 01/08/19 και 13/09/19: 150 € ακυρωτικά
Μεταξύ 14/09/19 και 25/10/19: 800 € ακυρωτικά
Μεταξύ 26/10/19 και 06/12/19: 1450 € ακυρωτικά
Μεταξύ 07/12/19 και 20/12/19: 100% ακυρωτικά

Σημαντικές Παρατηρήσεις
Οι προκαταβολές είναι non refundable (δεν επιστρέφονται χρήματα).

Όμως, ειδικά και κατ΄εξαίρεση στην περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας (νοσηλεία ή θάνατος του συμμετέχοντα ή συγγενικού προσώπου με αποδεικτικό από τον αντίστοιχο φορέα) κάποιος χρειαστεί να ακυρώσει,  και μέχρι την ημερομηνία που θα εκδοθούν τα αεροπορικά εισιτήρια βρεθεί αντικαταστάτης, τότε επιστρέφεται στο ακέραιο (αυτές οι περιπτώσεις δεν μπορούν να ξεπερνούν τις 2 στο σύνολο του γκρουπ)

Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται αυτές που αυτές με προκαταβολή για τη δέσμευση της συμμετοχής τους στο retreat.

Επίσης μέσω email είναι απαραίτητο όλα τα διαβατήρια να αποσταλούν τα οποία θα πρέπει να μην λήγουν στους επόμενους 6 μήνες από την ημέρα εισόδου στην Ινδία.

Η καταβολή χρημάτων ή/και η πληρωμή μέρους ή ολόκληρου το ποσού με πιστωτική κάρτα για συμμετοχή σας στο retreat συνεπάγεται ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και ότι αποδέχεστε πλήρως τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο ταξίδι και πως συμμορφώνεστε με αυτούς.

 

Επικοινωνία:
Για πληροφορίες, για το κλείσιμο θέσης και τις πληρωμές παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το πρακτορείο Ayama.

Ayama Retreats & Holidays :”The Travel Tribe” Yoga & Wellness Retreats Division
11, Kratinou Street, Kotzia Square.10552 Athens – Greece
Facebook : https://www.facebook.com/ayamaretreats/
+30 210-5248 646 | [email protected]

Πολυχώρος Shantom: www.shantom.gr | +30 210-6717 529


Λήδα Shantala

Καθηγήτρια Raja Yoga, Χοροθεραπεύτρια G.D.T.R. Sr, απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας της Σορβόννης (Dipl. Licence ès Lettres, Paris III Sorbonne), χορογράφος, χορεύτρια και καθηγήτρια ινδικού κλασικού χορού Μπάρατα Νάτυαμ ιδρύτρια του Πολυχώρου Πολιτισμού και Τεχνών Shantom «Σμάρω Στεφανίδου – Λήδα Shantala».

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Παρίσι, το 1976, είχε την πρώτη της επαφή με τη γιόγκα και τον ινδικό χορό, καθώς και πλούσια εμπειρία σε ομάδες θεραπείας.

Το 1978 ταξίδεψε στην νότια Ινδία όπου επί τέσσερα χρόνια εκπαιδεύτηκε στον κλασικό ινδικό χορό Μπάρατα Νάτυαμ και στη Ράτζα Γιόγκα. Είναι διπλωματούχος τού κρατικού Ιδρύματος Γιόγκα και Ιατρικής Έρευνας της Ινδίας «Kaivalya Dhama», της ακαδημίας χορού της Ινδίας «Bharata Kalanjali», και της σχολής έκφρασης «Abhinaya Sudha».

Είναι διπλωματούχος του κρατικού Iδρύματος Έρευνας της Γιόγκα «Kaivalya Dhama» (Υoga Research Institution) στη Λονάβλα (Πούνα) και μαθήτευσε κοντά σε μεγάλους σύγχρονους γιόγκις και σοφούς. Έμεινε κατ’επανάληψιν στο άσραμ του sri Ramana Maharshi, του Ramdas, της Ma Αmritananda Mayi, του Shankaracharya (Chennai).

Είχε για δασκάλους της τους sri Rocketti, Arnaud Desjardins, (Γαλλία), Leopoldo Chariars, (Αργεντινή), Baba Khan (Αίγυπτος), Swami Satyananda, B.K.S Iyengar, T.K.V. Desikatchar (Chennai) και πολλούς άλλους, κυρίως δασκάλους της Vedanta. Από το 1989, ασκείται στο διαλογισμό κοντά στο σοφό-udasin Sri Chandra Swami (Ινδία).

Αργότερα ταξίδεψε για 2 χρόνια, στo Γκαμπόν της Αφρικής, στη σαμανιστική κοινότητα «Μοmbwiri» της φυλής Mitsogo, με στόχο την έρευνα των «θεραπειών ομάδας» – η μοναδική δυτική ερευνήτρια διεθνώς που έγινε δεκτή για να διδαχτεί κοντά τους την αρχέγονη αυτή μορφή ίασης. Στη συνέχεια συμπλήρωσε τη σπουδή της χοροθεραπείας με τη δρ. Μάρσια Λέβενταλ, υφηγήτρια του Πανεπιστημίου της Ν. Υόρκης και το 2010 επέστρεψε στην Αφρική για να εμβαθύνει περεταίρω την εκπαίδευσή της στις ομάδες θεραπείας, αποκτώντας τον τοπικό τιμητικό τίτλο “Ntzogo Polo” = εκείνη που γνωρίζει τα μυστικά και βοηθά τους άλλους.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1985, ίδρυσε το Χοροθέατρο «Λήδα Shantala», μια πρωτοποριακή ομάδα χορού με σύγχρονο διαπολιτισμικό και πολύ-πολιτισμικό χαρακτήρα. Από το 1987 διδάσκει (πρώτα στο Κέντρο Μάντιραμ και έπειτα στον Πολυχώρο Πολιτισμού και Τεχνών Shantom) Raja Yoga/διαλογισμό, Μπάρατα Νάτυαμ και συντονίζει μηνιαίες ομάδες Χοροθεραπείας.

Διαλογίζεται καθημερινά και τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο ταξιδεύει στην Ινδία για περαιτέρω εμβάθυνση και ανανέωση της επαφής της με την πηγή της φιλοσοφίας της γιόγκα.

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια διδασκαλίας, έχει αναπτύξει προσωπική αίσθηση και εμπειρία που της επιτρέπει να προσεγγίζει τους μαθητές της με έναν άμεσο και εξατομικευμένο τρόπο. Τώρα μεταδίδει μεν τη γνώση που έλαβε από τους δασκάλους της αλλά εμπλουτισμένη από τα προσωπικά της βιώματα που προέρχονται από την καθημερινή της πολύχρονη πρακτική.

Βιώματα που της επιτρέπουν πλέον να αντιλαμβάνεται τη γιόγκα σε όλες της τις πλευρές, αντλώντας αυθόρμητα τον τρόπο ερμηνείας του όλου συστήματος από την προσωπική της πηγή σοφίας.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
19 Δεκεμβρίου 2019
Τέλος:
31 Δεκεμβρίου 2019
Κόστος:
2.200€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:

Διοργανωτής

Shantala
Τηλέφωνο:
210 6717529
Email:
Website:
https://www.shantom.gr/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend