.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ύπνος και Ρεφλεξολογία | 17η Ημερίδα του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας

Ύπνος και Ρεφλεξολογία | 17η Ημερίδα του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας

427 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Ξυπνώντας την Κυριακή αυτή σας προτείνουμε να έρθετε στον μοναδικό χώρο της CocoMat στην Κηφισιά για να μιλήσουμε για τον ύπνο μας. Αυτό που κάνουμε κάθε νύχτα είναι μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του σώματος, απαραίτητη όσο και το νερό, η τροφή και η αναπνοή. Κάθε νύχτα κοιμόμαστε!

Κάποιες και κάποιοι από εμάς έχουν δυσκολία σε αυτήν την ζωτικής σημασίας πράξη. Εμείς, στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, σας προτείνουμε να νικήσετε αυτήν την δυσκολία με την υποστήριξη του Ρεφλεξολόγου σας!

Στην Ημερίδα μας θα μάθετε για το πως η ρεφλεξολογία μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο την ποσότητα του ύπνου μας, αλλά και την ποιότητά του. Θα μάθουμε γιατί το βιολογικό μας ρολόι ορίζεται από τον ύπνο, και γιατί το πιο πρόσφατο Νόμπελ Ιατρικής πήγε στους επιστήμονες που μας έμαθαν πόσο σημαντικό είναι αυτό το ρολόι να λειτουργεί καλά. 


Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας είναι εξειδικευμένη σχολή Ρεφλεξολογίας. Οι απόφοιτοι του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, θα μας μιλήσουν για το πώς η Ρεφλεξολογία έχει βοηθήσει τον ύπνο να στηρίζει την ημέρα μας καλύτερα και πως αντιμετωπίζει την αυπνία! Από το 2002 και κάθε χρόνο, στην ημερίδα μας, ενημερώνεστε για την ρεφλεξολογία και τα ευεργετικά οφέλη της!

Προσφορές ημερίδας Ύπνος και Ρεφλεξολογία

Αποκλειστικά οι παρευρισκόμενοι, θα απολαύσουν δωρεάν Ρεφλεξολογία κατά την διάρκεια της ημερίδας.

Για τους παρευρισκόμενους θα υπάρχουν προσφορές από επαγγελματίες ρεφλεξολόγους και Lifecoach που διοργανώνει ο συνδιοργανωτής μας Free Happy Human για όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα θα έχουμε προτάσεις ανάπτυξης για κάθε ρεφλεξολόγο και επαγγελματία του ολιστικού/εναλλακτικού χώρου από την Expansion Method!

Σε ποιους απευθύνεται:

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους, για σωματική, ψυχική και πνευματική αρμονία και τελικώς την αυτοθεραπεία τους. Και φυσικά, ειδικό ενδιαφέρον θα έχει η ημερίδα για κάθε ολιστικό θεραπευτή!

Ελάτε να περάσουμε ένα μαγικό πρωινό 
ανακαλύπτοντας την ομορφιά που υπάρχει μέσα μας!

Υποστηρικτές και χορηγοί επικοινωνίας:
Όμορφη Ζωή
Expansion Method
Free Happy Human | Life Coaching


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 13 Μαΐου 2018 | απο τις 10:00

Κόστος συμμετοχής:
Η είσοδος είναι δωρεάν

Τόπος Διεξαγωγής:
CocoMat – Κεντρικές εγκαταστάσεις
Τατοΐου 165 Κηφισιά

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Εγγραφή εδώ | mail@kere.gr (Κράτηση θέσης μπορείτε να κάνετε με το πλήρες όνομά σας, το τηλέφωνό σας και την διεύθυνσή σας, ηλεκτρονική ή απλή.)
Γενικές πληροφορίες για την σχολή μας : 210 9852813 | mail@kere.gr | Facebook | www.youtube.com/user/keregr

Κρατώντας θέση μέσα από το Eventbrite μπορείτε να λάβετε το πιστοποιητικό συμμετοχής αλλά και να βοηθήσετε την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης μας.


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Μαΐου 2018
Ώρα:
10:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/185060585423494/

Χώρος Διεξαγωγής

Coco-Mat Κηφισιά
Τατοΐου 165
Κηφισιά, Αττικής 14564 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 6251971
Website:
https://www.coco-mat.com/gr_el/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend