.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Ζhineng Qigong Retreat στην Αίγινα | Χρυσή Μπέρου

756 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

To πρώτο τριήμερο Ζhineng Qigong εργαστήριο/ταξίδι είναι γεγονός…

… Αρκετοί από εσάς ζητήσατε να μάθετε ασκήσεις αυτό-φροντίδας της υγείας σας, ενίσχυσης του οργανισμού σας.

… Αρκετοί από εσάς είδατε το όφελος που είχατε στους HYQ Θεραπευτικούς διαλογισμούς και ζητήσατε να μπορείτε να ασκείστε και στο σπίτι.

… Αρκετοί από εσάς ζητήσατε να εμβαθύνετε στην οργάνωση ενεργειακού πεδίου…

Έτσι λοιπόν, δημιουργήσατε το ερχόμενο τριήμερο ταξίδι στην Αίγινα…

Είναι μια μοναδική ευκαιρία μελέτης και πρακτικής σε ένα πανέμορφο χώρο μέσα στη φύση…

Κατά την διάρκεια αυτών των ιδιαίτερων ημερών δέχεστε την στήριξή μου, ώστε να ενισχύσετε την εσωτερική σας σοφία και να δημιουργήσετε μία κατάσταση υγείας και ευεξίας, που αναδύεται από μέσα σας.

Εκτός από ξεκούραση και χαλάρωση, θα είστε σε θέση να ενισχύσετε την ικανότητά σας να στείλετε και να λάβετε πληροφορία για ολιστική υγεία.

Η απλή θεωρία και η καθοδηγούμενη ήπια πρακτική δημιουργούν ένα περιβάλλον, που ξεκινάει από μέσα σας, για μια κατάσταση πληρότητας, εσωτερικής γαλήνης και χαράς. Χαλαρώνετε και εμπιστεύεστε τις εσωτερικές σας δυνατότητες και το πλήρες δυναμικό σας ξεπροβάλλει φυσικά.

Χρησιμοποιώντας την δύναμη της καρδιάς και του νου σας, έτσι ώστε να εκδηλώσετε τις προθέσεις της ζωής σας, δεν είναι απλά μια πιθανότητα, αλλά πραγματικότητα.

Σε ποιους απευθύνεται:
Αυτό το Zhineng Qigong Retreat απευθύνεται σε  όλους τους λάτρεις του Zhineng Qigong – αρχάριους και προχωρημένους μαθητές – καθώς επίσης σε εσάς που εργάζεστε ως Trainers, Coaches, Φυσιοθεραπευτές, Γιατροί, Δάσκαλοι ή Θεραπευτές.

Περιγραφή εργαστηρίου:
Το Zhineng Qigong είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα μεθόδων και εργαλείων για μια ολιστική υγεία. Το τριήμερο εργαστήριο αυτό-φροντίδας της Υγείας, σας προτείνει μεθόδους εξισορρόπησης και φροντίδας των 5 οργάνων.

Μέσα από ηχητικές δονήσεις καταφέρνετε να ενισχύσετε τα όργανά σας. Με ένα φυσικό τρόπο, οι ζωτικές λειτουργίες του σώματος επανέρχονται, ενδυναμώνουν και βελτιώνονται.

Δεύτερον, μαθαίνετε αναλυτικά τη δημιουργία ενεργειακού πεδίου, για να στηρίξετε καλύτερα την πρακτική σας.

Επιπλέον, μαθαίνετε πώς να μεταβάλλετε εύκολα, την ένταση στο σώμα των αγαπημένων σας, βελτιώνοντας την εγγύτητα στις σχέσεις σας. Έτσι, μπορείτε να φτάσετε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής, ενώ ζείτε τη ζωή που αγαπάτε.

Ώρες διδασκαλίας (15 ώρες συνολικά):
Παρασκευή 03/05 ~ 10:00-13:00, 16:00-19:00
Σάββατο      04/05 ~ 10:00-13:00, 16:00-19:00
Κυριακή       05/05 ~ 09:30-12:30

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλυτικές πληροφορίες

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 2 έως Κυριακή 5 Μαϊου 2019

Κόστος: 280 ευρώ / για 2 μέρες*
330 ευρώ / για 3 μέρες*
10% έκπτωση για τους τρέχοντες Ζhineng μαθητές και σε όσους έχετε ήδη παρακολουθήσει μαθήματα μέσα στο 2017-18.
10% έκπτωση σε όσους εξοφλήσουν το εργαστήρι ως τις 31/03.

Το πρόγραμμα προορίζεται για ομάδα 12-20 ατόμων.

Σημαντικό: Για να πραγματοποιηθεί το Zhineng Qigong Retreat είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ομάδας τουλάχιστον 12 ατόμων. Όσοι από εσάς ενδιαφερθείτε, παρακαλώ να κατοχυρώσετε την κράτηση θέσης σας με προκαταβολή ή εξόφληση της ως την παραπάνω ημερομηνία. Η πλήρης εξόφληση του εργαστηρίου γίνεται ως τέλη Μαρτίου.

Σε περίπτωση που ακυρώσετε την συμμετοχή σας, ενώ έχετε δώσει προκαταβολή, έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε κάποιες από τις υπόλοιπες εκδηλώσεις ή υπηρεσίες. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την βοήθεια σας για καλύτερη οργάνωση, τόσο του χώρου όσο και της διδασκαλίας.

Τόπος Διεξαγωγής:
Οικία Καραπάνου, Αίγινα
Χτισμένη στα μέσα του 19ου αιώνα, η Οικία Καραπάνου είναι ένα από τα ωραιότερα αρχοντικά της Αίγινας, μέσα σ’ ένα τεράστιο κήπο κοντά στη θάλασσα.
Αναπαλαιώθηκε με σκοπό να προσφέρει ένα τόπο ομορφιάς και έμπνευσης, μια πραγματική Οικία-οικεία στην αντίστοιχη ομορφιά που κρύβεται μέσα μας.
Από το 1995 η Οικία διοργανώνει και φιλοξενεί σεμινάρια, ομάδες και κάθε εκδήλωση που με τον τρόπο της μπορεί να συμβάλλει σε μία πιό ουσιαστική ζωή.

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Χρυσή Μπέρου
210 6513681, 6936 684868 | xaztags@gmail.com | www.berou.gr | fb:Be Fluid
Η κράτηση θέσης είναι έγκυρη με κατάθεση προκαταβολής.


Χρυσή Χαντζαρίδου – Μπέρου

Χρυσή Χαντζαρίδου – ΜπέρουΘυμάμαι τον εαυτό μου από μικρή να λέει: «Κάθε Tώρα και καλύτερα».
Και με αυτόν τον οδηγό, ακολουθώ τη διαδρομή του μονοπατιού μου από τότε που γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου σπούδασα γαλλική φιλολογία.

Άφησα την πόλη μου για να ακολουθήσω τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες.
Βρέθηκα στην Αθήνα να παίζω έντονα στον χώρο του θεάματος και ιδιαίτερα του κινηματογράφου, ως ενδυματολόγος. Υπηρέτησα το χώρο για είκοσι δύο χρόνια, ενώ παράλληλα μεγάλωνα μέσα από τη σχέση της μητρότητας.

Έπαιξα με όλη μου τη ψυχή. Γνώρισα και μοιράστηκα.

Και κάποια στιγμή έστρεψα το βλέμμα μου λίγο πιο βαθιά σε μένα. Εκεί είδα πως μπορώ να ασχοληθώ με την ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας. Τα μάτια μου μπορούσαν να βλέπουν πέρα από το εξωτερικό περίβλημα της ομορφιάς, βοηθώντας τους ανθρώπους να δουν αυτό που έχουν μέσα τους: το δυνατό και το όμορφο. Έτσι άρχισα την ενδοσκόπηση και την αναζήτηση της αλήθειας μου.

Ανακάλυψα την Διευκόλυνση Συμπαντικής Ενέργειας και άρχισα να γίνομαι γέφυρα μεταξύ Ουρανού και Γης… και μέσα από τις συνεδρίες μου, ενώνω τους ανθρώπους με αυτό που πραγματικά είναι: μια άχρονη και διευρυμένη ενέργεια που αγκαλιάζει τα πάντα. Τότε αναδύθηκε μέσα μου η κατεύθυνση μιας νέας αποστολής: να δημιουργώ έναν ασφαλή χώρο, ώστε να μπορεί κάποιος να θεραπεύει τον εαυτό του.

Παράλληλα ανακάλυψα τη μαγεία του Zhineng Qigong (Ζίνενγκ Τσιγκόγκ).
Ασκήθηκα και εξακολουθώ να ασκούμαι στην πρακτική του, μεταμορφώνοντας τον εαυτό μου… και τότε θέλησα να εμπλουτίσω την αποστολή μου και να μεταδώσω αυτή την δυνατότητα και στους γύρω μου, με τον ίδιο τρόπο που αποτέλεσε για μένα μια σημαντική ευλογία και ένα ξεχωριστό δώρο στη ζωή.

Μέσα από τη πρακτική του Zhineng Qigong, ενδυναμώνουμε τον εαυτό μας και ερχόμαστε πιο κοντά στη συνειδητότητά μας, πιο κοντά στη δύναμη της ζωής μας.

Για ακόμη μια φορά, ακολούθησα τη καρδιά μου και τη διάθεσή μου για μάθηση.

Κατέληξα στην Κίνα όπου και ασκήθηκα στο Znqg, για να μπορώ να θεραπεύω μέσω αυτού του συστήματος και να παραδίδω τη πρακτική του, επιστρέφοντας με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Με τον πιο διάφανο τρόπο, σας παρουσιάζω την πορεία του δικού μου μονοπατιού, με την ευχή να δώσει ένα ελαφρύ σκούντημα – σε όποιον το επιτρέψει -, ώστε το πνεύμα μου να καθρεφτίσει τη δύναμη και την ομορφιά που κρύβει μέσα του.


 

PROTON NLP Practitioner reTREAT

Διοργανωτής

Χρυσή Μπέρου
Τηλέφωνο:
2106513681, 6936684868
Email:
Website:
www.berou.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Οικία Καραπάνου
Αίγινα
Αίγινα, Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend