.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ζhineng Qigong Self-Care στην Αίγινα | Χρυσή Μπέρου

Αρετή της καρδιάς Μπέρου

241 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Φίλες και φίλοι Be Fluiders,

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για αυτοθεραπεία στην πρακτική μας, αλλά η εκπαίδευση της αρετής της καρδιάς είναι ένας βαθύς τρόπος για να θεραπευτείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Ποια είναι η αρετή της καρδιάς; Βάλτε απλά, ισορροπία και αρμονία, στην ζωή με τον εαυτό σας και τους άλλους. Διατηρείστε έναν ορθό τρόπο σκέψης και εκτέλεσης μέσω της δράσης. Κάνετε ό, τι είναι σωστό για το καλύτερο αποτέλεσμα, όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά για τους άλλους.

Κοιτάζοντας το παρελθόν και βλέποντας τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθώσουμε τους ασυνείδητους τρόπους μας, επιδιορθώνοντας τις σπασμένες σχέσεις για να φέρνουμε την ειρήνη και την ενότητα στους ανθρώπους που έχουμε φροντίσει. Η ολιστική θεραπεία είναι το μονοπάτι για να ανοίξετε και να ζήσετε τη γενναιοδωρία της ζωής. Ρωτήστε τον εαυτό σας, υπάρχει μια τεταμένη / σπασμένη σχέση που μπορείτε να αποκαταστήσετε; Εσωτερική ή εξωτερική; Απελευθερώνοντας μια νέα υγιέστερη σχέση; Σας ευχαριστώ Δάσκαλε Liu για αυτή την ισχυρή διδασκαλία.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο σας προσκαλώ να συμμετέχετε στο διήμερο εργαστήριο στην Αίγινα. Ξεκουραστείτε, ασκηθείτε με μαλακές κινήσεις, μάθετε να παραδίνεστε στην αρετή της καρδιάς. Η φιλοξενία και ο χώρος στην Οικία Καραπάνου προσφέρουν μόνο ποιότητα. Η ισχυρή ενέργεια του νησιού συνάδει στην απελευθέρωση οποιασδήποτε έντασης. Νιώστε ελεύθεροι να μείνετε με τον εαυτό σας τις ημερομηνίες 15-17/11.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε όσους θέλετε να αποφορτιστείτε, σε ανθρώπους που θέλουν να δοκιμάσουν την ενεργοποίηση της αυτό-ίασης, σε όσους ασχολείστε, στηρίζετε άλλους ως θεραπευτές, δάσκαλοι, συνοδοί, συγγενείς. Σε όσους θέλετε να περάσετε ένα διήμερο στην Αίγινα. Σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας.

Τι να περιμένετε:

  • Αναζωογόνηση και σύνδεση με την Αγνή Συνειδητότητα,
  • Μοιράζεστε φυσικές, συναισθηματικές και νοητικές τεχνικές για καλύτερη υγεία και αντίληψη.
  • Ενισχύετε τον στόχο ζωής για να φέρετε καθημερινά υγεία και χαρά.
  • Συνδέεστε με νέα πρόσωπα με την ίδια πρόθεση για υγεία και έμπνευση .

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 15 έως Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019
Ώρες διδασκαλίας: 10 (Παρ. 19:00-21:00, Σάβ. 10:00-19:30, Κυρ. 09:30-12:30)

 

Κόστος: Επένδυση για την υγεία και την ευεξία σας: 220 ευρώ
Συμπεριλαμβάνει διδασκαλία (120 ευρώ) και διήμερη διαμονή με ημιδιατροφή
Δεν συμπεριλαμβάνει: την μεταφορά σας στο νησί (ακτοπλοϊκά κ.λπ.

Το πρόγραμμα προορίζεται για ομάδα 12-20 ατόμων.

Σημαντικό: Για να πραγματοποιηθεί το Zhineng Qigong Εργαστήριο είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής σας και κράτηση θέσης ως τις 15 Οκτωβρίου 2019. Επίσης, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ομάδας τουλάχιστον 12 ατόμων. Όσοι από εσάς ενδιαφερθείτε, παρακαλώ να κατοχυρώσετε την κράτηση θέσης σας με προκαταβολή ή εξόφληση της ως την παραπάνω ημερομηνία. Η πλήρης εξόφληση του εργαστηρίου γίνεται ως 20 Οκτωβρίου 2019. Σε περίπτωση που ακυρώσετε την συμμετοχή σας ένα μήνα πριν, σας επιστρέφεται το ποσό. Λιγότερο από μήνα, η προκαταβολή ή το ποσό δεν επιστρέφεται, αλλά έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε κάποιες από τις υπόλοιπες εκδηλώσεις ή υπηρεσίες.

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την βοήθεια σας για καλύτερη οργάνωση, τόσο του χώρου όσο και της διδασκαλίας.

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Oικία Καραπάνου
Περιβόλα, 18010 Αίγινα

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Χρυσή Μπέρου
210 6513681, 6936 684868 | [email protected] | www.berou.gr | fb:Be Fluid
Η κράτηση θέσης είναι έγκυρη με κατάθεση προκαταβολής.

 


Πρόγραμμα:

Παρασκευή 15/11 ~ 18:00 Άφιξη και καλωσόρισμα στην Οικία Καραπάνου
19:00-21:00 Γνωριζόμαστε – ασκήσεις αποφόρτισης και βαθιάς χαλάρωσης
21:00 Δείπνος

Σάββατο 16/11 ~ 08:30-09:45 Πρωινό
10:00-11:30 Ασκήσεις ανοίγματος των μεσημβρινών και κυρίως του κεντρικού άξονα.
Διάλειμμα δέκα λεπτά
11:45-13:00 Ασκήσεις φροντίδας κι ενίσχυσης του κάτω ζωτικού κέντρου
La Qi Θεωρία και Πρακτική (Μαθαίνετε την βασική άσκηση ενδυνάμωσης και θεραπείας)
13:00-14:30 Γεύμα
14:30-17:30 Eλεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή βόλτα στον Ναό της Αφαίας
18:00-19:30 HYQ Θεραπευτικός διαλογισμός

Κυριακή 17/11 ~ 08:00-09:15 Πρωινό
09:30-11:00 Ασκήσεις πρώτου επιπέδου – σύνδεση εσωτερική κι εξωτερική
Διάλειμμα δέκα λεπτά
11:10-12:30 Mοιράσματα, αποχώρηση

 


Χρυσή Χαντζαρίδου – Μπέρου

Χρυσή Χαντζαρίδου – ΜπέρουΘυμάμαι τον εαυτό μου από μικρή να λέει: «Κάθε Tώρα και καλύτερα». Και με αυτόν τον οδηγό, ακολουθώ τη διαδρομή του μονοπατιού μου από τότε που γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου σπούδασα γαλλική φιλολογία.

Άφησα την πόλη μου για να ακολουθήσω τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες. Βρέθηκα στην Αθήνα να παίζω έντονα στον χώρο του θεάματος και ιδιαίτερα του κινηματογράφου, ως ενδυματολόγος. Υπηρέτησα το χώρο για είκοσι δύο χρόνια, ενώ παράλληλα μεγάλωνα μέσα από τη σχέση της μητρότητας.

Έπαιξα με όλη μου τη ψυχή. Γνώρισα και μοιράστηκα.

Και κάποια στιγμή έστρεψα το βλέμμα μου λίγο πιο βαθιά σε μένα. Εκεί είδα πως μπορώ να ασχοληθώ με την ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας. Τα μάτια μου μπορούσαν να βλέπουν πέρα από το εξωτερικό περίβλημα της ομορφιάς, βοηθώντας τους ανθρώπους να δουν αυτό που έχουν μέσα τους: το δυνατό και το όμορφο. Έτσι άρχισα την ενδοσκόπηση και την αναζήτηση της αλήθειας μου.

Ανακάλυψα την Διευκόλυνση Συμπαντικής Ενέργειας και άρχισα να γίνομαι γέφυρα μεταξύ Ουρανού και Γης… και μέσα από τις συνεδρίες μου, ενώνω τους ανθρώπους με αυτό που πραγματικά είναι: μια άχρονη και διευρυμένη ενέργεια που αγκαλιάζει τα πάντα. Τότε αναδύθηκε μέσα μου η κατεύθυνση μιας νέας αποστολής: να δημιουργώ έναν ασφαλή χώρο, ώστε να μπορεί κάποιος να θεραπεύει τον εαυτό του.

Παράλληλα ανακάλυψα τη μαγεία του Zhineng Qigong (Ζίνενγκ Τσιγκόγκ).

Ασκήθηκα και εξακολουθώ να ασκούμαι στην πρακτική του, μεταμορφώνοντας τον εαυτό μου… και τότε θέλησα να εμπλουτίσω την αποστολή μου και να μεταδώσω αυτή την δυνατότητα και στους γύρω μου, με τον ίδιο τρόπο που αποτέλεσε για μένα μια σημαντική ευλογία και ένα ξεχωριστό δώρο στη ζωή.

Μέσα από τη πρακτική του Zhineng Qigong, ενδυναμώνουμε τον εαυτό μας και ερχόμαστε πιο κοντά στη συνειδητότητά μας, πιο κοντά στη δύναμη της ζωής μας.

Για ακόμη μια φορά, ακολούθησα τη καρδιά μου και τη διάθεσή μου για μάθηση.

Κατέληξα στην Κίνα όπου και ασκήθηκα στο Znqg, για να μπορώ να θεραπεύω μέσω αυτού του συστήματος και να παραδίδω τη πρακτική του, επιστρέφοντας με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Με τον πιο διάφανο τρόπο, σας παρουσιάζω την πορεία του δικού μου μονοπατιού, με την ευχή να δώσει ένα ελαφρύ σκούντημα – σε όποιον το επιτρέψει -, ώστε το πνεύμα μου να καθρεφτίσει τη δύναμη και την ομορφιά που κρύβει μέσα του.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
15 Νοεμβρίου 2019
Τέλος:
17 Νοεμβρίου 2019
Κόστος:
220€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Διοργανωτής

Χρυσή Μπέρου
Τηλέφωνο:
2106513681, 6936684868
Email:
Website:
www.berou.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Οικία Καραπάνου
Αίγινα
Αίγινα,Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend