.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Zhineng Qigong στην Εύβοια | Χρυσή Μπέρου

Zhineng Qigong Εύβοια

198 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Φίλες και φίλοι Be Fluiders,

Όλοι πια γνωρίζουμε τα οφέλη της φύσης και πόσο η όλο και μεγαλύτερη παραμονή μας στην φύση υποστηρίζει την ψυχική και σωματική ευεξία μας και προλαμβάνει τις ασθένειες.

Στην εκπαίδευση του Zhineng Qigong τονίζουμε τη σύνδεση των ανθρώπων με τη φύση. Oι φυσικές, διαλογιστικές κινήσεις του σώματος οδηγούν τη συνείδηση του ατόμου σε ισορροπία και αρμονία με τον έξω κόσμο, έτσι ώστε να μην απαιτείται μια «συνταγή για τη φύση» που εκδίδεται από έναν γιατρό.

Με φυσικό τρόπο συνειδητοποιούμε τη αρμονική σχέση που έχουμε με τη φύση. Η επιθυμία μας και η ανάγκη μας να περνάμε χρόνο στη φύση και να απολαμβάνουμε αυτή τη στιγμή προσεκτικά και με χαρά, αναπτύσσεται αυθεντικά και δυναμικά μέσα από τον εσωτερικό εαυτό μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φέτος καταρτίσαμε ένα ποικίλο πρόγραμμα Zhineng Qigong για το φθινόπωρο 2019, το οποίο συνδυάζει την εξάσκηση και τη μελέτη αυτής της εξαιρετικά αποτελεσματικής μεθοδολογίας για την αυτο-φροντίδα με θαυμάσιες εμπειρίες στη φύση:

Πρώτος σταθμός: Ροβιές, Εύβοια

Μέσα στην καρδιά του φθινοπώρου έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε την εκμάθηση της φόρμας του επιπέδου 2 και μια τετραήμερη εκδρομή στην Εύβοια. Το εργαστήριο θα φιλοξενηθεί στον Ελαιώνα, στις Ροβιές Ευβοίας. Μοιραζόμαστε τα μαθήματα μέσα σε ένα πανέμορφο ελαιώνα, μαθαίνοντας τις δέκα φόρμες του Body and Mind, στην ύπαιθρο, εφόσον το επιτρέψει ο καιρός ή σε κλειστό χώρο.

Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα να ξεκουραστείτε μέσα στο πράσινο ή να περπατήσετε σε προσωπικές ή με φίλους διαδρομές μέσα στον ελαιώνα, να δείτε καταρράκτες, να γευματίσετε στην Λίμνη, παραδοσιακό χωριό κοντά στις Ροβιές, να κάνετε μπάνιο στην θάλασσα, καιρού θέλοντος…

 

Νιώστε έτοιμοι να οργανώσετε αυτό το τετραήμερο από τώρα.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλυτικές πληροφορίες

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 25 έως Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

 

Κόστος: 250 ευρώ η διδασκαλία + 165 ευρώ 3μερη διαμονή-ημιδιατροφή.

Το πρόγραμμα προορίζεται για ομάδα 12-20 ατόμων.

Σημαντικό: Για να πραγματοποιηθεί το Zhineng Qigong Εργαστήριο είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής σας και κράτηση θέσης ως τις 21 Σεπτεμβρίου 2019. Επίσης, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ομάδας τουλάχιστον 12 ατόμων. Όσοι από εσάς ενδιαφερθείτε, παρακαλώ να κατοχυρώσετε την κράτηση θέσης σας με προκαταβολή ή εξόφληση της ως την παραπάνω ημερομηνία. Η πλήρης εξόφληση του εργαστηρίου γίνεται ως 10 Οκτωβρίου 2019. 

Σε περίπτωση που ακυρώσετε την συμμετοχή σας ένα μήνα πριν, σας επιστρέφεται το ποσό. Λιγότερο από μήνα, η προκαταβολή ή το ποσό δεν επιστρέφεται, αλλά έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε κάποιες από τις υπόλοιπες εκδηλώσεις ή υπηρεσίες.

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Ξενώνας «Ελαιώνας»
Ροβιές Ευβοίας

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Χρυσή Μπέρου
210 6513681, 6936 684868 | [email protected] | www.berou.gr | fb:Be Fluid
Η κράτηση θέσης είναι έγκυρη με κατάθεση προκαταβολής.

 


 

Χρυσή Χαντζαρίδου – Μπέρου

Χρυσή Χαντζαρίδου – ΜπέρουΘυμάμαι τον εαυτό μου από μικρή να λέει: «Κάθε Tώρα και καλύτερα». Και με αυτόν τον οδηγό, ακολουθώ τη διαδρομή του μονοπατιού μου από τότε που γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου σπούδασα γαλλική φιλολογία.

Άφησα την πόλη μου για να ακολουθήσω τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες. Βρέθηκα στην Αθήνα να παίζω έντονα στον χώρο του θεάματος και ιδιαίτερα του κινηματογράφου, ως ενδυματολόγος. Υπηρέτησα το χώρο για είκοσι δύο χρόνια, ενώ παράλληλα μεγάλωνα μέσα από τη σχέση της μητρότητας.

Έπαιξα με όλη μου τη ψυχή. Γνώρισα και μοιράστηκα.

Και κάποια στιγμή έστρεψα το βλέμμα μου λίγο πιο βαθιά σε μένα. Εκεί είδα πως μπορώ να ασχοληθώ με την ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας. Τα μάτια μου μπορούσαν να βλέπουν πέρα από το εξωτερικό περίβλημα της ομορφιάς, βοηθώντας τους ανθρώπους να δουν αυτό που έχουν μέσα τους: το δυνατό και το όμορφο. Έτσι άρχισα την ενδοσκόπηση και την αναζήτηση της αλήθειας μου.

Ανακάλυψα την Διευκόλυνση Συμπαντικής Ενέργειας και άρχισα να γίνομαι γέφυρα μεταξύ Ουρανού και Γης… και μέσα από τις συνεδρίες μου, ενώνω τους ανθρώπους με αυτό που πραγματικά είναι: μια άχρονη και διευρυμένη ενέργεια που αγκαλιάζει τα πάντα. Τότε αναδύθηκε μέσα μου η κατεύθυνση μιας νέας αποστολής: να δημιουργώ έναν ασφαλή χώρο, ώστε να μπορεί κάποιος να θεραπεύει τον εαυτό του.

Παράλληλα ανακάλυψα τη μαγεία του Zhineng Qigong (Ζίνενγκ Τσιγκόγκ).

Ασκήθηκα και εξακολουθώ να ασκούμαι στην πρακτική του, μεταμορφώνοντας τον εαυτό μου… και τότε θέλησα να εμπλουτίσω την αποστολή μου και να μεταδώσω αυτή την δυνατότητα και στους γύρω μου, με τον ίδιο τρόπο που αποτέλεσε για μένα μια σημαντική ευλογία και ένα ξεχωριστό δώρο στη ζωή.

Μέσα από τη πρακτική του Zhineng Qigong, ενδυναμώνουμε τον εαυτό μας και ερχόμαστε πιο κοντά στη συνειδητότητά μας, πιο κοντά στη δύναμη της ζωής μας.

Για ακόμη μια φορά, ακολούθησα τη καρδιά μου και τη διάθεσή μου για μάθηση.

Κατέληξα στην Κίνα όπου και ασκήθηκα στο Znqg, για να μπορώ να θεραπεύω μέσω αυτού του συστήματος και να παραδίδω τη πρακτική του, επιστρέφοντας με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Με τον πιο διάφανο τρόπο, σας παρουσιάζω την πορεία του δικού μου μονοπατιού, με την ευχή να δώσει ένα ελαφρύ σκούντημα – σε όποιον το επιτρέψει -, ώστε το πνεύμα μου να καθρεφτίσει τη δύναμη και την ομορφιά που κρύβει μέσα του.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
25 Οκτωβρίου 2019
Τέλος:
28 Οκτωβρίου 2019
Κόστος:
415€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
http://www.berou.gr/zhineng-qigong-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CE%B9%CE%B1/?fbclid=IwAR0rtpBaK3NsnADG1JFfNcflfKlRSJPslTtKdk8_jlP40Ioz9JCtF674_mo

Διοργανωτής

Χρυσή Μπέρου
Τηλέφωνο:
2106513681, 6936684868
Email:
Website:
www.berou.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend