Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη Έκθεση Επαγγελματιών των  Εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Μαΐου 2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και του ΕΒΕΠ. Κορυφαίοι επαγγελματίες, φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου των events, συναντήθηκαν και αντάλλαξαν καινοτόμες ιδέες, γνώσεις, καλές πρακτικές, νέες ιδέες και επαγγελματικές κάρτες!

Στο συνέδριο έδωσαν το παρόν, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου όπως οι: Χριστίνα Τσιλιγκίρη από τον Ο.Σ.Φ.Π., PokaYio από την Athens Bienalle, Βαγγέλης Μήτσης από την Viva.gr, Αναστάσιος Σπανίδης από την Generation Y, Αποστόλης Αϊβαλής από την Knowcrunch, Βασίλης Μεντζελόπουλος από την Amuse, Αντώνης Βιλλιώτης από την Feelgood Entertainment, Μαρία Συλλοπούλου από την ΔΕΘ Helexpo, Δήμητρα Καλαντώνη από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου όπως ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Νίκος Βουρλιώτης και ο Μιχάλης Κουινέλης από Stavento και άλλοι.

Βίντεο ομιλιών

 


Στην έναρξη του απηύθηναν χαιρετισμό ο διοργανωτής κ. Χρήστος Πανοηλίας και πρόεδρος ΕΣΕΕ & ΕΒΕΠ, κ. Βασίλης Κορκίδης. Αμφότεροι τόνισαν την σημαντικότητα του Events EXPO – μίας σύγκλησης που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επιχειρηματίες και τους εκπροσώπους της αγοράς να μεταδώσουν τις γνώσεις τους για την αγορά και για το μέλλον της.

Και τις δύο ημέρες, οι επισκέπτες επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στο συνέδριο της έκθεσης οπού αξιόλογοι εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων μέσα από τις ομιλίες τους κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα των τομέων της διοργάνωσης εκδηλώσεων, της επικοινωνίας, της προώθησης, του εθελοντισμού, της τεχνογνωσίας και της τεχνολογίας που εξυπηρετούν τις εκδηλώσεις. Αναλυθήκαν επίσης οι τελευταίες τάσεις της αγοράς σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο η σημασία της διαφοροποίηση, ευελιξίας και μοναδικότητας των επιχειρήσεων αλλά και αξία των συνεργιών και του υγιούς ανταγωνισμού.

Events EXPO | Επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και κοινό ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Events Expo 2019
Μιχάλης Τσαουσόπουλος Χρήστος Πανοηλίας

Την προσοχή των επισκεπτών συγκέντρωσε επίσης το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων του διημέρου δίνοντας τους την δυνατότητα να παραβρεθούν στις εταιρικές παρουσιάσεις μεγάλων επιχειρήσεων και να παρακολουθήσουν σεμινάρια που κάλυπταν τις θεματικές ενότητες σχετικές με την επικοινωνία, τη διοργάνωση, το project management και τις νέα εργαλεία για την προώθηση των εκδηλώσεων.

Η «αυλαία» του 1ου Events EXPO έκλεισε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 20 Μάιου. Εκθέτες, ομιλητές και επισκέπτες, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την συνέχεια της διοργάνωσης, το 2019.

Events EXPO | Επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και κοινό ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Events Expo 2019

Για περισσότερες πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί κάποιος να επισκεφθεί το website της έκθεσης ή να στείλει email στο info@EventsExpo.gr – Διοργάνωση Action Εστί

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας