Η Όμορφη Ζωή θα βρίσκεται στη μεγάλη κλαδική έκθεση, που συγκεντρώνει όλο τον κόσμο των εκδηλώσεων για πρώτη φορά μαζί στην Ελλάδα.

www.EventsExpo.gr

Σας ενημερώνουμε πως στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της επιθυμίας μας για άμεση επαφή με τους πελάτες μας η Όμορφη Ζωή,  θα έχει δυναμική παρουσία ως Χορηγός  στις 19 & 20 Μαΐου, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στη μεγάλη έκθεση EventsEXPO 2018.

Στο EventsEXPO 2018, οι κορυφαίοι επαγγελματίες, φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου των events συναντιούνται για να ανταλλάξουν καινοτόμες ιδέες, γνώσεις και φυσικά επαγγελματικές κάρτες! Η μεγάλη αυτή σύγκληση τελείται υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και του ΕΒΕΠ.

Στο Events EXPO 2018 οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο συνέδριο, εμπορική έκθεση, εταιρικές παρουσιάσεις, workshops και εργαστήρια διασύνδεσης, έτσι ώστε να γνωρίσουν καλύτερα την αγορά και τις νέες τάσεις σε προϊόντα, εξοπλισμό και υπηρεσίες.

Το Events EXPO 2018 αφορά κατά κύριο λόγο τους επαγγελματίες των ακόλουθων κλάδων

✔ Εταιρίες Διοργάνωσης Εκδηλώσεων

✔ Χώρους Φιλοξενίας Εκδηλώσεων

✔ Εταιρίες Σχετικών Υπηρεσιών

✔ Εταιρίες Σχετικού Εξοπλισμού & Προϊόντων

✔ Συμμετέχοντες και Επωφελούμενοι σε Εκδηλώσεις

 

Οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, τις επιτυχημένες πρακτικές του κλάδου, να παρακολουθήσουν το συνέδριο, να επισκεφθούν την εμπορική έκθεση, να συμμετέχουν στα workshops και networking events.

 

Θα είναι χαρά μας να σας συναντήσουμε εκεί!

————————————————————————–

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να βρει εδώ:

Αγορά εισιτηρίων:https://bitly.com/EventsExpo_Tickets

Facebook:  www.facebook.com/EventsEXPOGr

Facebook Event: www.facebook.com/events/781595262024227

Instagram: https://www.instagram.com/eventsexpo/

Για θέματα που αφορούν την επικοινωνία: press@EventsEXPO.gr

Για θέματα που αφορούν τους εκθέτες: sales@EventsEXPO.gr

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.