Ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου

1
2945
ευημερώ: “ευ” + “ημερώ (ημέρα)” = έχω μια καλή μέρα, ζω μια όμορφη καθημερινότητα.
Η έννοια της ευημερίας ξεπερνά τα όρια της οικονομικής ευμάρειας. Περιλαμβάνει την ποιότητα ζωής και σχέσεων του ατόμου, την έννοια της πληρότητας και της απόλαυσης της ζωής, τη χαρά και την αίσθηση της προσωπικής ολοκλήρωσης.

Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου, σχετικά με την προσωπική ανάπτυξη, την ολιστική υγεία, και την ευζωία.

 

Η προσωπική ανάπτυξη δεν είναι κάτι αόριστο, είναι μια διαρκής διαδικασία αυτο-βελτίωσης που χτίζεται βήμα-βήμα. Αφορά την καριέρα, την εκπαίδευση, την προσωπική και την οικογενειακή ζωή. Είναι προτεραιότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις διαρκείς αλλαγές και προκλήσεις.

Τα βιωματικά σεμινάρια προσφέρουν εργαλεία αυτοβελτίωσης προκειμένου κάποιος να γνωρίσει τις δυνατότητές του, να θέσει στόχους, να ενδυναμώσει τον εαυτό του και να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του. Είναι εργαλείο αυτογνωσίας και η γνώση όπως όλοι ξέρουμε μας δίνει άνεση και δύναμη!

H ολιστική υγεία αφορά τη φροντίδα σε όλα τα επίπεδα: το σώμα, τα συναισθήματα, το νου και το πνεύμα. Η ολιστική φροντίδα είναι το μυστικό της υγείας, της ομορφιάς και της μακροζωίας.

Με αυτή τη φιλοσοφία, προτείνουμε σεμινάρια που έχουν σχέση με την υγεία, την διατροφή και τις εναλλακτικές θεραπείες.

Ευζωία είναι ό,τι κάνει την ζωή μας πιο ποιοτική. Είναι η κατάσταση στην οποία νιώθουμε άνεση, χαρά και υψηλή δόνηση ενέργειας. Τα συστατικά της είναι η ηρεμία, η συνειδητότητα, η αποδοχή, η αίσθηση σκοπού και νοήματος.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από επιλεγμένους συνεργάτες της Όμορφης Ζωής, διακεκριμένους στον τομέα τους και με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία.

Βασική παράμετρος του Ευημερώ είναι η κοινωνική ευαισθησία και το κόστος συμμετοχής είναι προσιτό, ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όλοι !

Διάλεξε το σεμινάριο που σου ταιριάζει και μπες στο ταξίδι της αυτογνωσίας!

Είναι μια επιλογή που θα σε γεμίσει προσωπική ικανοποίηση και θα βελτιώσει όλους τους τομείς της ζωής σου!

 

Δες όλα τα σεμινάρια του Ευημερώ

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας