Συνεχίζουμε την επιτυχία του “Μετα-μόρφωση για όλους” με τα αναβαθμισμένα σεμινάρια του “ευημερώ”.

Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου, σχετικά με την προσωπική ανάπτυξη, την ολιστική υγεία, και την ευζωία.

Διάλεξε το σεμινάριο που σου ταιριάζει και μπες στο ταξίδι της αυτογνωσίας. Είναι μια επιλογή που θα σε γεμίσει προσωπική ικανοποίηση και θα βελτιώσει όλους τους τομείς της ζωής σου.

Τι σημαίνουν οι τρεις άξονες των σεμιναρίων;

Η προσωπική ανάπτυξη δεν είναι κάτι αόριστο, είναι μια διαρκής διαδικασία αυτο-βελτίωσης που χτίζεται βήμα-βήμα. Αφορά την καριέρα, την εκπαίδευση, την προσωπική και την οικογενειακή ζωή. Είναι προτεραιότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις διαρκείς αλλαγές και προκλήσεις.

Τα βιωματικά σεμινάρια προσφέρουν εργαλεία αυτοβελτίωσης προκειμένου κάποιος να γνωρίσει τις δυνατότητές του, να θέσει στόχους, να ενδυναμώσει τον εαυτό του και να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του. Είναι εργαλείο αυτογνωσίας και η γνώση όπως όλοι ξέρουμε μας δίνει άνεση και δύναμη!

H ολιστική υγεία αφορά το σώμα και το πνεύμα, “Νους υγιής εν σώματι υγιεί”. Η ισορροπία στην φροντίδα του συνόλου μας είναι το μυστικό της υγείας, της ομορφιάς και της μακροζωίας. Ευαισθητοποιημένοι πλέον οι περισσότεροι αναζητούν τρόπους που θα τους βοηθήσουν να το προσεγγίσουν. Με αυτή τη φιλοσοφία,, προτείνουμε σεμινάρια που έχουν σχέση με την υγεία, την διατροφή και τις εναλλακτικές θεραπείες.

Ευζωία είναι ό,τι κάνει την ζωή μας πιο ποιοτική. Είναι η κατάσταση στην οποία νιώθουμε άνεση, χαρά και υψηλή δόνηση ενέργειας. Τα συστατικά της είναι η ηρεμία, η συνειδητότητα, η αποδοχή, η αίσθηση σκοπού και νοήματος και πολλά ακόμη που διερευνούν οι διαλέξεις και τα σεμινάρια.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από επιλεγμένους συνεργάτες της Όμορφης Ζωής, η οποία με το κύρος και την αξιοπιστία της, εγγυάται την ποιότητά τους. Οι εισηγητές, διακεκριμένοι όλοι στον τομέα τους, έχουν μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και ευρεία απήχηση στο κοινό τους.

Βασική παράμετρος όλης της διοργάνωσης είναι η κοινωνική ευαισθησία και γι’ αυτό τον λόγο η Όμορφη Ζωή και οι συνεργάτες της θέλουν να ενθαρρύνουν την προσβασιμότητα κρατώντας προσιτό στο κοινό το κόστος συμμετοχής.

Επιστημονική υπεύθυνη: Χατζηνικολάου Γεωργία

ευημερώ: το ρήμα αναφέρεται στην ολιστική έννοια της ευημερίας που ξεπερνά τα όρια της οικονομικής ευμάρειας. Περιλαμβάνει την ποιότητα ζωής και σχέσεων του ατόμου, την έννοια της πληρότητας και της απόλαυσης της ζωής, την χαρά και την αίσθηση της προσωπικής ολοκλήρωσης.

 

Δες όλα τα σεμινάρια του ευημερώ

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.