Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και θέλουμε να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας. Αντί να ξοδέψουμε χρήματα, μπορούμε να επιλέξουμε τα ρούχα που δεν φοράμε πια και να τα… ανταλλάξουμε!

Η πρόσκληση στο Fall Swap είναι σαφής:

“Σας προσκαλούμε να έρθετε να ανταλλάξουμε τα ρούχα μας! Για άλλη μια φορά διοργανώνουμε ένα μεσημεριανό παρτάκι στο Νέο Κόσμο στο εργαστήριό μας. Θα φέρουμε όλοι όσα ρούχα δεν χρειαζόμαστε – σε άριστη κατάσταση – δηλαδή πλυμένα, σιδερωμένα, όχι τρύπια και ταλαιπωρημένα και όχι εσώρουχα. Έτσι θα εχουμε τη δυνατότητα, αν το θέλουμε, να φύγουμε και με μερικά από τα ρούχα που έφεραν οι άλλοι. Η ιδέα της ανταλλαγής αυτής βασίζεται στην ιδέα της αυτο – οργάνωσης και της αλληλεγγύης, οπότε φέρτε μαζί το φιλότιμο και την καλή σας διάθεση!

Καλέστε και τους φίλους σας! Όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα!

Όσα ρούχα δεν ανταλλαχθουν, θα προσφερθούν σε ομάδες και οργανώσεις που τα εχουν ανάγκη.

Σας περιμένουμε!”

Το ανταλλακτικό πάρτι θα γίνει την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016, στις 12.30 – 17.00, στην οδό Μανδροκλέους 7 και Φραντζή, Νέος Κόσμος.

Διοργανωτής: Μπες στα ρούχα μου – Ανταλλαγή ρούχων

Πηγή: facebook

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο [email protected]
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας