Ο Δημιουργός δεν είναι κάτι θεωρητικό, απρόσωπο και απόμακρο από εμάς. Έχει δώσει την ποιότητα του φωτός του καθώς είμαστε παιδιά του, ζει μέσα μας, τον συντηρούμε και τον ενισχύουμε. Σκεφτείτε αν αυτή η ενέργεια δεν υπήρχε πόσο στατικός θα ήταν ο κόσμος, θα είχε ήδη καταρρεύσει.

 

Τα παιδιά είναι οι οδηγοί και μπορούμε να διδαχθούμε απ’ το φως της έμπνευσης τους. Παρ’ όλο που στη γη υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ανέσεις, μπορούν και δημιουργούν, κατασκευάζουν μόνα τους από χαρτόνια, ξύλο και πλαστικά τα παιχνίδια. Το όνειρο όμως και η δίψα της υλοποίησης τα κάνει τόσο χαρούμενα γιατί η εξελικτική τους σκέψη δεν βαλτώνει όπως των ενηλίκων.

Τα παιδιά μέσα απ’ αυτή την διαδικασία βιώνουν την πληρότητα, την χαρά και την απόλαυση της ζωής, ενδυναμώνουν τις ποιότητες και τα ταλέντα τους, ξυπνάνε για να ικανοποιήσουν τη φλόγα της υλοποίησης, θέλουν τα όνειρα τους να γίνουν αληθινά!

Είναι οι φορείς του αρχέγονου φωτός της ζωής, έχουν μέσα τους το πρόγραμμα της ατόφιας μετατροπής, μεταμορφώνονται στα πάντα μέσα από το παιχνίδι. Η κοσμική αυτή διαδικασία του παιχνιδιού επαναλαμβάνεται αιώνια μέσα από την Θεϊκή Ουσία που ζει μέσα μας.

Τα παιδιά αναδημιουργούν στον μικρόκοσμο τους και εξελίσσονται, ταξιδεύουν,  φτιάχνουν κόσμους,  ζουν μέσα σε αυτούς και γίνονται ήρωες, βασιλιάδες, στα όνειρα τους, στα παραμύθια τους.

Μπορούν και υλοποιούν την φαντασία τους, μιλάνε με αόρατους φίλους, πλάθουν ενεργειακά σενάρια που με την πίστη τους στο μέλλον μπορούν να τα πραγματοποιήσουν, συνδυασμός φαντασίας και θέλησης!

Γίνε λοιπόν ο Βασιλιάς του δικού σου ονείρου, αυτό-εξελίξου μέσα από την δημιουργικότητα σου, νιώσε το δυναμικό ενέργειας που ενισχύει τον άξονα σου, παραμέρισε την κατήφεια και την νωθρότητα  που σε εγκλωβίζει στην καθημερινότητα.

Αν δεν μπορείς ακόμα να το υλοποιήσει σε φυσικό επίπεδο δεν πειράζει, απομάκρυνε τα ενεργειακά, όλα ξεκινάνε μόλις νιώσεις ότι όλα έχουν τελειώσει. Η συνειδητοποίηση του τέλους είναι η αρχής ενός νέου εξελικτικού κύκλου, μπορείς να δημιουργείς ακόμα και στο πιο μοναχικό σημείο της ύπαρξης σου.

Βιώστε την χαρά της εκφραστικότητα σας και ενισχύστε την παιδικότητα στο σύστημα σας, μην φοβάστε ότι θα εκτεθείτε και σας κρίνουν. Αυτή είναι ακριβώς η υπέρβαση, το σπάσιμο των ψυχολογικών αλυσίδων της υπερηφάνειας.

Αφήστε την φαντασία να εισχωρήσει στην κάθε μέρα αυτό θα δείξει πόσο θέλουμε να απολαμβάνουμε την ζωή. Το  μαγικό με τα παιδιά είναι ότι η φαντασία τους δεν έχει τις παρωπίδες της προσωπικότητας αλλά ρέει προς την υλοποίηση.

Έχουν την αίσθηση της κυριαρχίας της ενέργειας τους, δεν είναι τόσο αφελή όσο νομίζετε, ενισχύουν αυτό που ακριβώς χρειάζονται για να επιτύχουν τον σκοπό τους! Και όταν το καταφέρνουν νιώθουν οι Άρχοντες των Συμπάντων, η πληρότητα και η έκσταση της υλοποίησης τα κατακλύζει,  αυτό το ατόφιο χρυσάφι ενέργειας καταγράφεται στο ασυνείδητο τους ως επιτυχία.

Όλα από εκεί ξεκινάνε για την μελλοντική εξέλιξη ενός ατόμου, σε τι βαθμό μικρό ή μεγάλο έχει καταχωρημένο αυτό το πρόγραμμα από την παιδική του ηλικία. Το να μπορείς να κάνεις πραγματικότητα αυτό που ήδη έχεις δημιουργήσει στο αστρικό επίπεδο με την φαντασία και την σκέψη σου!

Τι τελικά πρέπει να κάνουμε για να αισθανόμαστε ότι εξελισσόμαστε, ζούμε με χαρά ή μας πνίγει η μονοτονία της καθημερινότητας;

Το σημαντικό είναι να μπορείς να νιώσεις την ολοκλήρωση μιας εσωτερικής σου διεργασίας προς την επιτυχία μέσω της εκφραστικότητας π.χ. όταν παίζεις ωραία ένα τραγούδι στην κιθάρα. Δικαιούσαι να αναγνωρίσεις τις μεγάλες δυνατότητες σου και αυτό που θαυμάζεις σε ένα ίνδαλμα να το φέρεις και στην δική σου ζωή.

Αυτή η ενεργοποίηση θα κάνει την καρδιά σου να γεμίσει με χαρά και η σύνδεση με τον ανώτερο Δημιουργό σου -το Είναι σου- θα είναι πλέον συνειδητή επιλογή!

 

Newsletter εγγραφή

 

senhar

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας