Της Μαρίας Κουκουβέ

Aάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο αντιπροσωπεύει την αφθονία σε όλα τα υπάρχοντα μας, αλλά και για τα μελλοντικά αγαθά που μπορεί να αποκτήσουμε.

Το δέντρο αντιπροσωπεύει την αφθονία, όπως και το σιντριβάνι που αναφέρω σε κάποια κατεύθυνση που ευνοεί για την προσέλκυση πλούτου. Αλλά όχι μόνο αυτήν, την γενικότερη ευημερία μας, και των ανθρώπων που σχετίζονται με εμάς, ή κατοικούν στον ίδιο χώρο με εμάς.

Το δέντρο θα μπορούσε να είναι και ένα καραβάκι που αντιπροσωπεύει και την δική μας κουλτούρα, με τα φωτάκια του.

Feng Shui και Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Feng Shui και Χριστουγεννιάτικο Δέντρο - Της Μαρίας Κουκουβέ

Φέτος η κατεύθυνση για  να στολίσετε το δέντρο σας, είναι η Ανατολή, που φιλοξενεί γι’ αυτόν τον μήνα το 8 το μηνιαίο άστρο χρημάτων και αφθονίας.

Αλλά το άστρο 9 που είναι άστρο της ανάπτυξης, βρίσκεται σε αυτήν την κατεύθυνση όλο το χρόνο.

Ο συνδυασμός των άστρων φέρνει χαρούμενα γεγονότα σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Πηγή: astrolife.gr

Λίλιαν Σίμου

Η Λίλιαν Σίμου ακολούθησε σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και δίδαξε την γαλλική. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια χρόνια, ασχολείται με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία.
Σύμβουλος αστρολογίας και συγγραφέας πολλών βιβλίων, το ενδιαφέρον της στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων.
Ασχολείται επίσης με το φιλοσοφικό σύστημα των Ρούνων και την Χαλδαϊκή αριθμοσοφία, ένα σύστημα ανάλυσης καρμικών καταβολών μας που περιγράφει την βαθύτερη ανάγκη του ανθρώπου να ολοκληρώσει το έργο του.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Λίλιαν Σίμου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας