Δωρεάν webinar | Aναζωπύρωση του Αυθεντικού Εαυτού

Free webinar | Aναζωπύρωση του Αυθεντικού Εαυτού

392 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Της Βικτώριας Καρυπίδου

H Αυθεντικότητα αναζωπυρώνει τα Ύψιστα Δυναμικά της Ψυχής/Συνειδητότητάς μας!

Η εσωτερική μας πορεία και οι βαθιές, μεταμορφωτικές εμπειρίες της, γίνονται όλο και πιο προφανή. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, αντιλαμβανόμαστε πως κάτι αληθινά έχει αλλάξει… ολικά έχει μετατοπιστεί. Ο τρόπος που κινούμαστε μέσα στην ζωή έχει αλλάξει, ο τρόπος που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους άλλους έχει άλλη βαρύτητα και ουσία.

«Η Αυθεντικότητα του Master Εαυτού κάνει την είσοδό της, καθώς η Εσωτερική Πύλη της Αλήθειας άνοιξε και μαζί της φέρει την σοφία της κατανόησης και ευσπλαχνικής αποδοχής των λιγότερο φωτεινών πτυχών του εαυτού μας».

Στο δωρεάν αυτό on-line σεμινάριο εμβαθύνουμε στην σημαντική περίοδο της εξέλιξης μας, όπου αυτό το μέρος της Ύπαρξής μας, είναι έτοιμο να εκδηλωθεί, αναδύεται η κατανόηση της Αυθεντικότητας του Εαυτού και κλειδιά για να την αναγνωρίσουμε, να την ενεργοποιήσουμε στο μάξιμουμ για την ομαλή, απολαυστική πλεύση στο εσωτερικό μας ταξίδι και στην Αγκυροβόληση των Δυναμικών μας.

Το δωρεάν on-line σεμινάριο εστιάζεται στα παρακάτω θέματα:

  • Πώς η Αυθεντικότητα αναζωπυρώνει τα Δυναμικά της Ύπαρξης μας;
  • Πώς μπορώ να διακρίνω τι είναι αυθεντικό, αληθινό για μένα και τι όχι;
  • Τα χαρακτηριστικά του Αυθεντικού Εαυτού
  • Ποιοι φόβοι αναβλύζουν μέσα από αυτή την αφύπνιση μέσα μας και πως να τους διαχειριστούμε;

 Ομαδικός Διαλογισμός/Ενεργοποίηση ~ Αυθεντικός Εαυτός~ με την Anagenis

Free webinar | Aναζωπύρωση του Αυθεντικού Εαυτού

Ο Αυθεντικός μας Εαυτός, θέλει να αναλάβει τον δικό του ρόλο στην εξίσωση της Πραγμάτωσης: ΝΑ ΓΕΙΩΣΕΙ, ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ/ΔΥΝΑΜΙΚΑ που βρίσκονται στην Σφαίρα της Συνειδητότητάς μας. Έτσι καθώς εκείνος κάνει είσοδο μαζί του ξυπνά και κινητοποιεί όλα τα απαραίτητα – συν-δημιουργικά συστατικά και κατάλληλες συνθήκες για να αγκυροβοληθεί το Δυναμικό της Μοναδικότητας μας – της Αυθεντικής μας Παρουσίας εδώ στο γήινο πλάνο. Χρειάζεται να συντονιστούμε μαζί του, να επιτρέψουμε και να τολμήσουμε να είμαστε η Αλήθεια μας.

Η ποιότητα της Αυθεντικότητάς σου ποθεί να είναι εκδηλωμένη, να εκφραστεί μέσω της επικοινωνίας σου , μέσω των σχέσεων, μέσω της τέχνης, μέσω της αλληλεπίδρασής σου με την υλική πραγματικότητα, μέσω της Ζωής Σου.

Καλή Ακρόαση και βουτιά στην Γνωριμία και Ενσωμάτωση του Αυθεντικού Εαυτού σου.

Ακολούθησε για τις 21 ημέρες τον Διαλογισμό/Ενεργοποίηση του σεμιναρίου.

Βικτώρια Καρυπίδου

Βικτώρια Καρυπίδου

Η Σχολή Εν-θύμησης και Αναγέννησης "ANAGENIS" είναι ένα πεδίο μεταμόρφωσης των Ανθρώπων-Αγγέλων, που έχουν επιλέξει να ξυπνήσουν από τον βαθύ ύπνο αιώνων –μέσω των πολλών ενσαρκώσεών τους στην υλική πραγματικότητα– και να ζήσουν την ζωή τους συνειδητά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όλα όσα βιώνουν και δημιουργούν.
Είναι για όλους εκείνους που πορεύονται το μεταβατικό ταξίδι από την ψευδαίσθηση στην συνειδητή τους πραγματικότητα, εξερευνώντας καινούργιες διαδρομές, απολαμβάνοντας ό,τι κι αν παρουσιάζεται στον δρόμο τους, γνωρίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με την Θεϊκή τάξη των πραγμάτων.
Στην σχολή προσφέρονται on-line σεμινάρια/webinars και πραγματοποιούνται σεμινάρια ομαδικά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ειδικά σεμινάρια/εργαστήρια και προσωπικές συνεδρίες "Ενεργοποίηση Κβαντικού Πεδίου".
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της ANAGENIS
Βικτώρια Καρυπίδου

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.