Φτιάχνουμε σοκολατένια μους-αβοκάντο

Φτιάχνουμε σοκολατένια μους-αβοκάντο - Του Παναγιώτη Τσινταβή

424 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

 Του Παναγιώτη Τσινταβή

 Συστατικά 

  • 2 ώριμα μεσαία αβοκάντο

  • 1/2 μπανάνα

  • 4 κ.σ. ωμό κακάο

  • 4 κ.σ. ωμό μέλι ή σιρόπι σφενδάμου

  • 1-2 κ.σ. νερό

  • 2 κ.σ. λάδι καρύδας

  • 1 κ.γ. κανέλα κεϋλάνης

  • πρέζα αλάτι

  • cacao nibs (προαιρετικα)

  • καρύδα τριμμένη (προαιρετικα)

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη ή στο μπλέντερ αλλά αφήνουμε ένα κομματάκι από τη 1/2 μπανάνα για μετά.

  2. Ψιλοκόβουμε το κομματάκι μπανάνα που αφήσαμε και το ανακατεύουμε στο μίγμα μαζί με τα cacao nibs.

  3. Σερβίρουμε σε ποτήρια και από πάνω ρίχνουμε τριμμένη καρύδα, μούρα ή ό,τι άλλο θέλουμε.

  4. Αφήνουμε να κρυώσουν στο ψυγείο και απολαμβάνουμε!

 

Πηγή: Παναγιώτης Τσινταβής

Παναγιώτης Τσινταβής

Παναγιώτης Τσινταβής

Το ενδιαφέρον του για την υγεία και τη διατροφή εμφανίστηκε το 2012 όταν, κυρίως για προσωπικούς λόγους, άρχισε να μελετά διάφορα σχετικά βιβλία και να εφαρμόζει ευεργετικές πρακτικές. Το ενδιαφέρον αυτό έγινε αγάπη, τρόπος ζωής και επαγγελματική, πλέον, πραγματικότητα, αφού αποφοίτησε από το Institute for Integrative Nutrition στην Αμερική και ξεκίνησε να εργάζεται ως Ολιστικός Σύμβουλος Υγείας (Health Coach). Η συνεχόμενη εκπαίδευσή του ποικίλει από τον πιο εξελιγμένο τομέα της Λειτουργικής Ιατρικής (Functional Medicine) μέχρι τη βουδιστική ψυχολογία και την τέχνη του mindfulness στη θεραπεία.
Συνδυάζει αρμονικά την διατροφική θεραπεία, την αποτοξίνωση και το health coaching σε ένα αλληλένδετο εξατομικευμένο πρωτόκολλο που έχει στόχο τη ριζική βελτίωση της υγείας και της ευεξίας του κάθε ενδιαφερόμενου.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Παναγιώτη Τσινταβή
Παναγιώτης Τσινταβής

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...



Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.