Γενόμενοι Πολυδιάστατοι

0
158

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στo στο Μόντρεαλ, Καναδά
11 Νοεμβρίου 2017

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.

Κάθομαι τώρα μπροστά σ’ ένα ακροατήριο εσωτερισμού και όλη την ημέρα το θέμα ήταν η πολυδιαστατικότητα. Ανακαλύπτετε τώρα πράγματα που είναι απίστευτα για πολλούς. Σε πολύ βασικό επίπεδο και στον πυρήνα της αντίληψης της ανθρωπότητας, επέρχεται μια αλλαγή. Είναι μια υπέροχη αλλαγή που μερικές φορές είναι δύσκολη να την επιτύχετε και να τη φανταστείτε, εάν όμως την κοιτάξετε προσεκτικά, πραγματικά είναι μια αλλαγή που σας βγάζει από το σκοτάδι.

Θέλω στο μήνυμα αυτό να ξαναδούμε μερικά πράγματα που σας έχω δώσει στο παρελθόν και μετά θέλω να σας παρουσιάσω κάποια νέα πράγματα που δεν έχω ξαναπεί ποτέ. Τώρα είναι η ώρα γι αυτό. Θέλω να σας παρουσιάσω νέα πράγματα που δεν έχω ξαναπεί επειδή τώρα είναι η ώρα. Και γιατί είναι αυτή η ώρα; Διότι αγαπητοί μου, ήρθατε εδώ και διαβάζετε αυτό. Κι εμείς είμαστε εδώ σαν πολυδιάστατες ενέργειες και οντότητες, για να σας διδάξουμε όσο περισσότερα μπορούμε για την αλλαγή αυτή.

Πρώτα ας δούμε τι συνέβη σήμερα πάνω στη σκηνή από τότε που άρχισε η συνάντηση αυτή. [Το συνέδριο εκδόσεων Αριάν]. Η σημερινή επικοινωνία προήλθε από διαφορετικές Ανθρώπινες πηγές, όμως δόθηκε μόνο ένα αληθινό μήνυμα. Αν παρατηρούσατε τους διάφορους τρόπους που δόθηκε, θα βλέπατε ότι ενέχεται ο Άνθρωπος, αλλά οι βασικές πληροφορίες είναι οι ίδιες. Ποιες λέξεις θα περιέγραφαν σε οποιαδήποτε γλώσσα την ουσία αυτού που ειπώθηκε σήμερα; Ελπίδα, αγαθοεργία, αγάπη, ευσπλαχνία, σύμπνοια, αρμονία και αφύπνιση. Τούτο είναι το μήνυμα από την δημιουργική Πηγή σήμερα στον πλανήτη, όπως παρουσιάζεται από πολλά channelings.

Πώς ξέρετε εάν ένας επικοινωνός είναι αληθινός; Είναι εύκολο. Αναζητήστε τα εξής θέματα στο μήνυμα: Ελπίδα, αφύπνιση, αγάπη, ευσπλαχνία και βοήθεια όταν βιώνετε δυσκολία να κινηθείτε προς το φως. Κανένας επικοινωνός που είναι αληθινός και ακριβής δεν θα σας δώσει μήνυμα καταστροφής και συντέλειας σήμερα. Είναι αδύνατον, καθότι ο Θεός-πηγή γνωρίζει τι έχει συμβεί στον πλανήτη και αυτό είναι το «μήνυμα της αλλαγής».

Σιγά-σιγά και τμηματικά οι γηραιές ψυχές και οι Εργάτες Φωτός λαμβάνουν πληροφορίες που τώρα θα ηχούν αληθινές. Τελικά θα ταυτιστείτε με την ενέργεια αυτή εάν καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει. Μπορεί να κοιτάτε τα μέσα ενημέρωσης και να βλέπετε τι λένε ότι συμβαίνει γύρω σας με την κατάσταση του κόσμου – και μπορεί να φαίνεται πολύ διαφορετική από αυτή που εμείς σας λέμε. Η σκοτεινή συνείδηση στον πλανήτη θέλει να είστε τρομοκρατημένοι και να επιστρέψετε στη χαμηλή συνείδηση του παρελθόντος. Τα ΜΜΕ εμπλέκονται στην ευχαρίστηση του εμπορικού πυρήνα.

Κοιτάξτε το, είναι παντού. Οι δραματικές περιστροφές μερικών προκαλούν το είδος του προβλήματος που σας υπενθυμίζει αυτό που συνέβη πριν πάνω από 50 χρόνια – μια επιστροφή στο φόβο. Είναι το σκοτάδι της χαμηλής συνείδησης που προσπαθεί να φέρει τον πλανήτη πίσω σε μέρος που δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ξανά. Πάρα πολύ φως αρχίζει να αποκαλύπτεται. Συμβαίνει παντού, ακόμη και τώρα στην αίθουσα αυτή. Οι γηραιές ψυχές το βλέπουν και έρχονται σε συναντήσεις σαν αυτή.

Οι Άνθρωποι αφυπνίζονται σε μια μεγαλύτερη αλήθεια και δεν είναι μόνο μέσα από channeling. Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι το όραμα ενός κόσμου ειρήνης για τα παιδιά και τα εγγόνια τους, μια δίοδος μέσω του σκότους, μια συμβατότητα με άλλους πολιτισμούς στον πλανήτη. Είναι ένα όραμα μελλοντικών πολιτισμών που θα πουν: «Τα πιστεύω μας είναι διαφορετικά σχετικά με τον Δημιουργό, αλλά τιμάμε επίσης και τα δικά σας πιστεύω. Τιμάμε αυτό που κάνετε στο σύστημά σας διότι είναι συνδεδεμένο με τη μία πηγή».

Είναι καιρός η ενότητα να διαδοθεί στον πλανήτη. Ενότητα είναι άλλος τρόπος να πούμε, «επίγνωση του όλου των πραγμάτων, μια σύγκληση σύνδεσης των πάντων». Θέλω να απαριθμήσω μερικά πράγματα για εσάς, να σας δώσω κάποια παραδείγματα και πληροφορίες για την επίγνωση αυτή. Πώς συμβαίνει η ενότητα; Ποια είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά να προσμένετε; Ποια είναι τα νέα πράγματα που δεν περιμένατε; Όλα όσα θα σας δώσω είναι αγαθοεργά, όμορφα και αληθινά νέα.

Γενόμενοι Πολυδιάστατοι - του Κρύων

Η Ιστορία της Δημιουργίας

Μία ανακάλυψη λαμβάνει χώρα. Πριν λίγο καιρό, ίσως γύρω στα 200.000 χρόνια, μια πνευματική ιστορία της δημιουργίας άρχισε αργά να παίρνει τη θέση της στον πλανήτη. Αγαπητοί μου, η ιστορία της δημιουργίας που διαβάζετε στις γραφές σας είναι με ενδιαφέροντα τρόπο παρόμοια με αυτή που συζητάμε τώρα. Ωστόσο, αυτή που συζητάμε είναι επίσης εκείνη που διεκδικούν οι περισσότεροι αυτόχθονες σε όλο τον πλανήτη.

Οι αυτόχθονες στη Γη λένε, «Ήρθαμε από τα άστρα». Θα σας πουν τα ίδια που λένε οι γραφές σας. Ο σημερινός Άνθρωπος δεν είναι ένα προϊόν εξέλιξης του πλανήτη Γη, αλλά έχει τροποποιηθεί. Το θαύμα αυτής της τροποποίησης στην ιστορία της δημιουργίας σάς έδωσε την επίγνωση του σκότους και του φωτός. Σας λέμε επίσης ότι το ίδιο σας το DNA τροποποιήθηκε εκείνο τον καιρό.

Η ιστορία της δημιουργίας στις γραφές είναι γεμάτη αλληγορίες. Ο Κήπος της Εδέμ είναι μεταφορικά η Γαία και η ομορφιά των Ανθρώπων στην Γαία. Ο υπέροχος κήπος είναι όλη η φύση, όχι συγκεκριμένο μέρος. Οι Άνθρωποι που εμπλέκονταν στην ιστορία, ο άντρας και η γυναίκα, αντιπροσωπεύουν ΟΛΟΥΣ τους άντρες και γυναίκες εκείνο τον καιρό. Ο μετασχηματισμός της δημιουργίας άρχισε αργά και σας έχουμε πει ότι υπήρχε μία δημιουργική σπίθα – ένα σημείο όπου συνέβη αυτό. Έπρεπε ν’ αρχίσει με λίγους και να πολλαπλασιάζονται με τον καιρό. «Προερχόμενοι από τα άστρα», είναι μια αλήθεια που πιστεύουν οι αυτόχθονες σχεδόν παγκοσμίως, και για πολλούς είναι η αλληγορία για τους Πλειάδειους (τον αστερισμό των Επτά Αδελφών).

Αγαπητοί μου, αυτό δεν θα το διαβάσετε στις γραφές. Αντ’ αυτού, η ιστορία είναι ότι ένας άγγελος ήρθε εξ ουρανού. Και το αποτέλεσμα της επίσκεψης εκείνης ήταν ότι σας δόθηκε ιερότητα και συνείδηση. Ξαφνικά οι Άνθρωποι που ήταν απλώς βιολογικής εξέλιξης όντα, απέκτησαν πνευματική ελεύθερη βούληση. Σας δόθηκε η γνώση του καλού και του κακού, του σκότους και του φωτός, και η ικανότητα να αισθάνεστε τη δημιουργική πηγή (τον Θεό) και να αποφασίζετε μεταξύ των ενεργειών αυτών. Αυτή είναι η ιστορία στις γραφές και αυτή είναι η ιστορία που σας δίνουμε κι εμείς από τους Πλειάδειους.

Οι Πλειάδειοι είναι μια φυλή ανώτερης πνευματικής εξέλιξης, που έχει πολυδιάστατη συνείδηση εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Ο σκοπός τους πριν 200.000 χρόνια ήταν να σπείρουν αυτόν τον πλανήτη με την γνώση του Δημιουργού. Ακόμη και σήμερα μερικοί επιστήμονες αρχίζουν να διερωτώνται γιατί ο σύγχρονος Άνθρωπος, που είναι περίπου 200.000 ετών έχει 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων, αντί των 24 που έχει όλη η υπόλοιπη εξέλιξη από κάτω σας. Το χρονικό πλαίσιο που ανακαλύπτει η επιστήμη, είναι ακριβώς αυτό που σας έχουμε πει εδώ. Κάτι συνέβη που άλλαξε το DNA σας.

Είστε πολύ καινούργιοι στον πλανήτη! Το ότι έχετε 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων, αγαπητοί μου, σημαίνει ότι δεν προήλθατε από κάτι εδώ! Το αντιλαμβάνεστε; Η επιστήμη αρχίζει επίσης να το αντιλαμβάνεται. Δε θα σας πουν την ιστορία της δημιουργίας όπως εγώ, αλλά θα πουν, «Κάτι συνέβη που δημιούργησε ένα Ανθρώπινο Ον έξω από την φυσιολογική, αποδεκτή εξελικτική διαδικασία». Οπότε η ιστορία αυτή του Κρύων ίσως να είναι πιο επικρατούσα τάση απ’ όσο φαντάζεστε.

Το 24ο ζεύγος

Τώρα θα σας πω κάτι που έχω ξαναπεί μία φορά. Φαίνεται ότι έχετε 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων. Όμως τα μελετάτε μόνο στον βαθμό που μπορείτε στο τρισδιάστατο πεδίο. Τα μελετάτε με γραμμικό τρόπο, με τα τρισδιάστατα όργανα χημείας που έχετε, καθότι είναι το μόνο που διαθέτετε αυτή την στιγμή. Λοιπόν, πού πήγε το 24ο ζεύγος; Και αν σας έλεγα ότι βρίσκεται ακόμα εκεί;

Αχά! Αναμφίβολα είναι ακόμα εκεί. Αγαπητοί μου, το 24ο ζεύγος ΕΙΝΑΙ το πολυδιάστατο ζεύγος. Ακόμα έχετε 24, αλλά η τρισδιάστατη βιολογία βλέπει μόνο 23. Σε τι αφορά λοιπόν το 24ο ζεύγος; Εάν χάσετε την προοπτική αυτού, δεν θα βγάζει καθόλου νόημα. Ποια είναι η αριθμολογία από τους αρχαίους Θιβετιανούς για τον αριθμό 24; Είναι ένα εξάρι (2+4) και αν δείτε την έννοια του έξι σε κείνο το σύστημα, είναι «ο Άνθρωπος στα καλύτερα του – αρμονία και ισορροπία». Το ξέρατε αυτό;

Τι σύμπτωση, το 24ο ζεύγος, που είναι κβαντικό, ν’ αρχίσει να αφυπνίζεται μετά από 200.000 χρόνια! Περάσατε το ορόσημο του 2012 και με αυτό έρχεται μια αλλαγή στο DNA σας. Αρχίζει να δονείται διαφορετικά, όχι σαν μια συχνότητα, επειδή η συχνότητα είναι μία τρισδιάστατη περιγραφή. Δονείται διαφορετικά εντός μιας κβαντικής ενέργειας (επηρεάζοντας το στροβίλισμα της ατομικής δομής εντός ενός κβαντικού πεδίου). Είναι εξαιρετικά διαφορετική, εξαιρετικά υψηλή και αρχίζει ν’ αλλάζει την Ανθρώπινη φύση! Αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Το πρώτο βήμα για την κατανόηση της διαδικασίας αυτής θα είναι για σένα, γηραιά ψυχή, να την αποδεχτείς – cognize. Είναι μία ενδιαφέρουσα λέξη στην γλώσσα του συνεργάτη μου. Η λέξη cognize δεν σημαίνει απλώς να πιστεύεις. Σημαίνει ότι ο Ανθρώπινος νους πρέπει να την αποδεχθεί εσωτερικά, ώστε να του «ανήκει», να γίνει πραγματικότητα του. Όλοι έχετε αποδεχτεί ένα φυσικό χαρακτηριστικό που λέγεται βαρύτητα. Δεν πιστεύετε στην βαρύτητα. Αντιθέτως, την έχετε αποδεχτεί και δουλεύετε με αυτήν κάθε μέρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν πετάξετε κάτι, θα πέσει κάτω. Την αποδεχτήκατε σε βαθμό να είναι εντελώς αληθινή για εσάς. Σας ανήκει η έννοια.

Είναι πολλοί στην αίθουσα ή που διαβάζουν το κείμενο, οι οποίοι έχουν αποδεχτεί την αγάπη του Θεού σε βαθμό να μην υπάρχει αμφιβολία ότι ο Θεός είναι αληθινός και ότι αυτή η πανέμορφη πηγή γνωρίζει το όνομα σας. Όσοι το καταλαβαίνουν, γνωρίζουν πως όταν φύγουν από το μέρος αυτό, δεν είναι ποτέ τους μόνοι. Υπάρχει μια πληθώρα οντοτήτων στο πλευρό όλων σας, οι οποίοι σας γνωρίζουν και σας αγαπάνε. Αυτή είναι η παρηγοριά και η πραγματικότητα για πολλές γηραιές ψυχές. Ωστόσο ξέρετε ότι κάποιοι δεν το πιστεύουν καθόλου. Είναι θέμα ελεύθερης βούλησης, η ουσία της ενέργειας στον πυρήνα της ιστορίας της δημιουργίας.

Μπορείτε να φανταστείτε έναν πλήρως κβαντικό Άνθρωπο με αλλαγμένο DNA, έτοιμο να κάνει μείζονες αλλαγές, αλλά να μην πιστεύει τίποτε από αυτά; Φεύγει από εδώ και πάει σπίτι μονάχος και νιώθει μόνος, ενώ υπάρχει ένα πλήθος από στοργικές οντότητες γύρω του, που απλώς τον περιμένουν να πιάσει το χέρι τους – εάν μπορέσει να αποδεχτεί τον Θεό μέσα του.

Μπορείτε να τον φανταστείτε να κάθεται μόνος σε όλη του την ζωή – χωρίς ποτέ να πιάσει το χέρι κανενός από τους οδηγούς αυτούς που τον αγαπούν αιώνια, που γνωρίζουν το όνομα της ψυχής του και οι οποίοι ήσαν έτοιμοι για θεραπεία και αλλαγή ζωής; Έτσι είναι η ελεύθερη βούληση. Μήπως είναι επειδή δεν του είπε ποτέ κανείς γι αυτό που εσείς μαθαίνετε σήμερα;

Όλοι οι Άνθρωποι εδώ πάνω στην σκηνή νιώθουν την αγάπη αυτή όταν επικοινωνούν.  Ακούν τις πληροφορίες που επικοινωνεί ο άντρας στην καρέκλα, προτού καν επικοινωνηθούν. Αυτό είναι το είδος πολλαπλού channeling! Έτσι είναι η πολυδιαστατικότητα. Κάθε επικοινωνός πάνω στην σκηνή το έχει νιώσει και το γνωρίζει αυτό. Σας το λέω αυτό πριν ακόμη αρχίσω να σας λέω τι σας φέρνει η εξέλιξη σας στη συνέχεια.

Ο συνεργάτης μου μίλησε νωρίτερα για έναν εξελισσόμενο Άνθρωπο και σας έδωσε κάποια πράγματα να σκεφτείτε. Τι ακριβώς σημαίνει εξέλιξη; Το τελευταίο μας επικοινωνημένο βιβλίο είναι γεμάτο παραδείγματα από DΝΑ που αλλάζει, χαρακτηριστικά που αλλάζουν, και τι μπορεί να σημαίνει το γενόμενοι πολυδιάστατοι, εντός μιας Ανθρώπινης συνείδησης που αλλάζει. Ας αναφέρουμε πάλι ορισμένα χαρακτηριστικά ώστε πραγματικά να καταλάβετε την πρακτικότητα μιας Γης με άτομα που αρχίζουν να έχουν μία αφύπνιση που δεν περίμεναν.

Γενόμενοι Πολυδιάστατοι - του Κρύων

Ενθύμηση Περασμένης Ζωής

Το πρώτο και πιο εύκολο είναι η επίγνωση περασμένης ζωής. Γεννιούνται σήμερα παιδιά που θα αφυπνιστούν νωρίτερα σε τέτοιες αντιλήψεις. Μόλις μάθουν να μιλάνε ίσως λένε στη μητέρα τους κάτι σαν: «Είσαι η καλύτερη μητέρα μέχρι τώρα!» Άλλα, μετά από μία διαφωνία και απογοήτευση, θα πουν: «Μου άρεσε η προηγούμενη καλύτερα». Οι μητέρες θα τα κοιτάνε σοκαρισμένες… «Τι είναι αυτά που λες;» Ωστόσο, μια μητέρα γηραιά ψυχή θα ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει. Το παιδί θυμάται και μπορεί να μην γνωρίζει ακριβώς τα ονόματα ή τα πρόσωπα, μέσα του όμως το παιδί ξέρει ότι δεν είναι εδώ για πρώτη φορά.

Το πρώτο λοιπόν που σας λέμε ότι μπορεί να δείτε, είναι μια εγγενής γνώση του γεγονότος ότι έχετε ξαναζήσει. Αρχίζει με τα παιδιά και αν δεν τους το ξεμάθουν, θα το έχουν σε όλη τους τη ζωή. Γνωρίζουν ότι η ζωή είναι ένας κύκλος. Ό,τι κι αν τους λένε τα πνευματικά συστήματα, τα παιδιά γνωρίζουν καλύτερα. Μερικά θα σιωπούν για να μην προσβάλουν τους γύρω τους, όμως μέσα τους θα το γνωρίζουν.

Εσείς οι γηραιότερες ψυχές δεν το είχατε αυτό. Είχατε μια επίγνωση που μεγάλωνε και μετά την αποδεχτήκατε. Όμως για τα παιδιά, αποτελεί μέρος του ποια είναι, όταν έρχονται. Είναι ήδη κάτι αποδεκτό. Το να θυμάστε το γεγονός ότι έχετε ξαναζήσει, αρχίζει να συμβαίνει στις γηραιές ψυχές. Αρχίζετε να θυμάστε ενέργειες που δεν θυμόσασταν ποτέ πριν. Αυτές δεν είναι απαραιτήτως δραματικές, πενιχρές ή σκοτεινές ενέργειες. Αρχίζετε να αφυπνίζεστε σε αναμνήσεις καλών πραγμάτων, χαρούμενων πραγμάτων.

Μερικές φορές θα ξυπνάτε και θα λέτε: «Ουάου! Αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Πετούσα και είδα υπέροχα χρώματα. Άκουσα να καλείται το όνομα μου και κάπως υπήρχε φως ολόγυρα μου. Θέλω αυτό το όνειρο κάθε νύχτα!» Καλωσορίσατε σε μια κβαντική εμπειρία ενθύμησης, όχι απλώς μιας προηγούμενης ζωής, αλλά πολλαπλών βιωμάτων του παρελθόντος, συνδεδεμένα με τρόπο μη γραμμικό. Αυτό αρχίζει να γίνεται! Αυτό είναι το πρώτο…

Αφύπνιση σε Περασμένη Σοφία

Το δεύτερο είναι αφύπνιση στη σοφία του παρελθόντος. Τώρα ακούστε… Δεν γίνεται οι Άνθρωποι να αρχίζουν από το μηδέν κάθε φορά που γεννιούνται. Αυτό δεν θα σας έδινε ποτέ τον παράγοντα αρχαίας σοφίας στον πλανήτη. Αντ’ αυτού, πρέπει να έχετε σοφία που την θυμάστε από το παρελθόν. Θα είναι σοφία που θα σας φέρει τότε σε σημείο να ξέρετε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί – μια αυταπόδεικτη και πολύ φυσική σοφία, σε έναν πολιτισμό που θα καταλαβαίνει ότι ο πόλεμος ποτέ δεν θα λειτουργεί. Μια αυταπόδεικτη σοφία που γνωρίζει την διέξοδο από τις δυσκολίες και μια σοφία που δεν θα σας επιτρέψει να κάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά.

Αυτή θα είναι σοφία του παρελθόντος η οποία εμφανίζεται στο παιδί γηραιά ψυχή που ενηλικιώνεται και σιγά-σιγά στην διάρκεια μιας γενεάς, η νέα νοοτροπία αρχίζει να διαφαίνεται στην κοινωνία σας. Θα διαφαίνεται στους νόμους που περνάτε, στο πώς εκλέγονται οι νομοθέτες σας, και τι αρχίζετε να ακούτε: Όχι άλλο πόλεμο. Πόσες γενεές θα χρειαστεί να περάσουν προτού να μην υπάρχει άλλος πόλεμος; Αυτό εξαρτάται από εσάς! Μπορεί να είναι πιο σύντομα απ’ ό,τι νομίζετε, λόγω όσων σας λέω τώρα.

Τι θα γινόταν αν αντί να πρέπει να γεννιέστε ξανά και ξανά, απλώς να αφυπνιζόσασταν στην σοφία του παρελθόντος; Δεν θα ήταν σοφία που αναπτύξατε σ’ αυτή τη ζωή, αλλά μάλλον μια σοφία που προήλθε από πολλές ζωές, ξανά και ξανά. Ο συνεργάτης μου σας λέει, αγαπητοί μου, πως όταν επιστρέψετε θα έρθετε στον κόσμο πιο πολυδιάστατοι απ’ ό,τι τώρα. Θα έχετε το 24ο ζεύγος να δονείται σε υψηλότερο επίπεδο, ώστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη. Είναι όπως όταν βάλατε το χέρι στη σόμπα σαν παιδί. Θα το φέρετε αυτό μέσα σας στην επόμενη ζωή σας, αντί να το επαναλάβετε. Θα θυμάστε τη σόμπα, και αυτό είναι μεταφορικά η ενθύμηση του πολέμου. Δεν θα το ξανακάνετε. Το επαναλαμβάνω και θα το λέω ξανά και ξανά… Θα έρθει εποχή που θα βλέπετε τον πολιτισμό πριν το 2012 σαν εποχή βαρβαρότητας! Η υψηλή συνείδηση θα είναι ο τρόπος των καθημερινών πραγμάτων στη Γη.

Διαχρονικότητα

Ας μιλήσουμε λοιπόν για κάποια νέα πολυδιάστατα χαρακτηριστικά. Αυτό ίσως δεν θα βγάζει νόημα, καθότι τώρα ξεφεύγουμε από την γραμμικότητα. Θα θυμάστε μελλοντικές ζωές! Αμέσως συμφωνείτε… «Κρύων, αυτό δεν βγάζει νόημα». Πράγματι δεν βγάζει νόημα με γραμμικό τρόπο – όχι! Κάθε μία ψυχή εδώ στην αίθουσα ή που ακούει την επικοινωνία αυτή, έχει υπάρξει μέρος μιας μεγαλύτερης ομάδας ψυχών. Και υπήρξαν φορές, στην άλλη πλευρά του πέπλου, που κάνατε πλάνα μαζί με τις άλλες ψυχές για το πού θα πάτε στην συνέχεια, ποιο πλάνο θα βοηθήσει περισσότερο την ανθρωπότητα, ή τι χρειαζόταν να βιώσετε και να μάθετε. Είναι επίσης πλάνο για το πού θα είστε στη νέα αυτή ενέργεια, τι θα κάνατε ίσως. Τα σχέδια αυτά για το μέλλον θ’ αλλάζουν συνεχώς εξ αιτίας όσων κάνετε στο παρόν. Οπότε κανένα δεν αποτελεί συμβόλαιο ούτε είναι οριστικό, αμετακίνητο πλάνο. Ωστόσο, αν σας έλεγα ότι θα μπορείτε να θυμάστε τον σχεδιασμό; Αυτό σημαίνει να γίνεστε πολυδιάστατοι. Συνεπώς, μερικοί από εσάς θα έχετε πολύ καλή ιδέα του τι ακολουθεί, του ποιοι μπορεί να είστε και πού.

Στην περίπτωση του άντρα στην καρέκλα, πηγαίνει σε μια «νέα Αφρική», αλλά δεν θα πάει μόνος του. Μια καρμική ομάδα γύρω του θα είναι μαζί του. Ακούς Μαρκ; [αναφέρεται στον οικοδεσπότη της συνάντησης] Η καρμική αυτή ομάδα δεν είναι απαραίτητα τα άτομα που ζουν μαζί σας. Μπορεί να είναι εκείνοι που είστε μαζί σαν ψυχές και έκαναν το ταξίδι μαζί σας σε πολλές ζωές μέχρι τώρα. Είναι πανέμορφο να σκεφτείτε ότι ίσως όλοι αποτελείτε μέρος, μιας σπουδαίας μελλοντικής υπόσχεσης! Φανταστείτε να γνωρίζετε πού θα είστε την επόμενη φορά και να το αποδέχεστε! Πολλοί έχουν αποκαλέσει τη Γη «ένα πείραμα». Δεν είναι. Είναι ένα σπουδαίο σχέδιο που τροποποιείται με την ελεύθερη βούληση.

Πολυδιάστατη Βιολογία

Ω, υπάρχει ακόμη κάτι σπουδαίο! Όταν το 24ο ζεύγος γίνει πιο ενεργό, θ’ αρχίσετε να έχετε κβαντική βιολογία. Η πολυδιάστατη βιολογία γίνεται σαν ένα σούπερ έμφυτο. Που σημαίνει ότι όσα θεωρούσατε δεδομένα στον τρόπο που λειτουργεί το σώμα, είναι λάθος, διότι η κβαντική βιολογία είναι τόσο έξυπνη, που η ασθένεια δεν μπορεί ποτέ να εισβάλλει. Είναι εξυπνότερη από τις ασθένειες της παλιάς ενέργειας του πλανήτη.

Ακούστε… Υπάρχουν ορισμένες παθήσεις που η επιστήμη σας τις έχει εξαλείψει εντελώς από τον πλανήτη, δίνοντας στο σώμα ένα βάμμα ή δείγμα του τι να βλέπει ώστε να μην επιτρέπει στην ασθένεια να εισέλθει. Η βιολογική σας άμυνα είναι τώρα σημαντικότερη από την ασθένεια, οπότε έχει φύγει από τον κόσμο σας. Η νέα αυτή πληροφορία είναι πολύ παρεμφερής. Έχετε λοιπόν στην ουσία προηγούμενο γι αυτό που αναφέρω και μπορείτε να το απεικονίσετε.

Τώρα, τι νομίζετε ότι θα κάνει αυτό στο προσδόκιμο ηλικίας του Ανθρώπου; Σκεφτείτε… Χωρίς άλλο καρκίνο ή άλλη ασθένεια, χωρίς άλλο Αλτσχάιμερ – ονοματίστε οποιαδήποτε ασθένεια είναι διαδεδομένη τώρα – δεν θα μπορεί να εισέλθει. Δεν γίνεται να εισέλθει γιατί είναι δυσλειτουργική και ανόητη σε ένα φωτεινό σώμα με το 24ο ζεύγος χρωμοσωμάτων υπέρ ενεργό! Το ανοσοποιητικό σας έχει υπέρ-άμυνα. Αυτή είναι η πολυδιαστατικότητα της βιολογίας. Αφυπνίζεται στο πώς είχε σχεδιαστεί και γνωρίζει ακριβώς πότε μια ασθένεια προσπαθεί να εισέλθει. Είναι πιο έξυπνη απ’ οτιδήποτε έχετε δει μέχρι τώρα.

Τίποτα δεν είναι Μεμονωμένο

Ω, έχω ακόμη ένα προτού κλείσουμε. Εάν πραγματικά καταλαβαίνετε την πολυδιαστατικότητα, θα συνειδητοποιείτε επίσης ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμονωμένο. Τίποτα δεν είναι μόνο του. Δεν υπάρχει μεμονωμένη ψυχή μέσα σας. Δεν υπάρχει μία ζωή να θυμάστε. Θυμηθείτε, όλα έχουν μια ενότητα (μια σύγκληση σύνδεσης) με όλα τα άλλα. Δείτε το αυτό να εμφανίζεται. Οι Άνθρωποι αρχίζουν να θυμούνται και να συγχωνεύονται με πολλαπλά Ακασικά αρχεία«Τι σημαίνει αυτό, Κρύων;»

Ακούστε… Ένας σπουδαίος πολιτικός μπορεί ν’ αρχίσει να συμμετέχει στους καλύτερους πολιτικούς των αιώνων. Θα αισθάνεται ένα πολυ-Ακασικό αρχείο – όχι μόνο το δικό του, αλλά και των σημαντικότερων ηγετών της Ιστορίας. Η ηγεσία του μπορεί τότε φέρε σημαντικές αλλαγές και ιδέες για μια πολύ σταθερή διακυβέρνηση. Ένας σπουδαίος μουσικός θα αρχίσει να συμμετέχει σε όλους τους δεξιοτέχνες μαζί! Ο μουσικός δεν αισθάνεται απλώς τους παλιούς δεξιοτέχνες, αλλά γίνεται οι παλιοί δεξιοτέχνες! Θα μπορούσατε να πείτε υπερ-άνθρωποι, υπέρ- καλλιτέχνες, υπέρ-πολιτικοί. Μερικοί είναι ήδη εδώ!

Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε ένα μεμονωμένο, γραμμικό κουτί. Ξεχάστε την γραμμική ιδέα της μιας ψυχής. Οι ψυχές στην άλλη πλευρά του πέπλου είναι μια «σούπα», όπως σας έχουμε πει στο παρελθόν. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δικά σας κομμάτια και στων άλλων, κάτι απόλυτα φυσιολογικό για μια πολυδιάστατη συνείδηση. Αυτό είναι το ζεύγος χρωμοσωμάτων νούμερο 24, που αρχίζει να δονείται και να σας συνδέει με όλα όσα υπάρχουν. Παρατηρήστε το.

Εφαρμόστε τη δυνατότητα αυτή σε πολλούς «υπέρ-πνευματικούς» ηγέτες. Θα έχουν τη σοφία των διδασκάλων που βάδισαν στη Γη, όμως θα έχουν τη λογική να μην επιτρέπουν να λατρεύονται και θα διδάσκουν “από κάποια απόσταση”. Πιστεύετε ότι αυτό θα επιταχύνει τον πολιτισμό της ανθρωπότητας σε κάτι μεγαλειώδες; Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Μια μέρα δεν θα υπάρχει κανένα θέμα αυτοπεποίθησης στις γηραιές ψυχές. Θα γνωρίζετε από πού προήλθατε. Θα είστε υπερ-άνθρωποι και πολυδιάστατοι. Θα έχετε εργαλεία που δεν υπήρχαν ποτέ πριν και εφευρέσεις θα σας ωθήσουν σε πολυδιάστατη συνείδηση. Είναι αυτό υπερβολικά μεγάλο ή απίστευτο; Είναι εντελώς απίστευτο εάν νομίζετε ότι η λεγόμενη Ανθρώπινη φύση θα παραμείνει ίδια. Καθώς αρχίζει να τροποποιείται θα είναι αυτό που λέτε «ρυθμιστής του παιχνιδιού».

Η μάχη μαίνεται, αγαπητοί μου. Η μάχη είναι μεταξύ σκότους και φωτός, και θα συνεχίσει για ένα διάστημα στον πλανήτη. Αυτό δεν σας εμποδίζει να γνωρίζετε για την επερχόμενη εξέλιξη που συζητάμε. Θα έρθει όμως καιρός που η κύρια μάχη θα τελειώσει. Μην το παρεξηγείτε όμως… Οι Άνθρωποι θα έχουν πάντα ελεύθερη βούληση και θα υπάρχουν σκοτεινά σημεία σε μέρη της Γης και διαφωνίες απ’ όσους επιλέγουν την χαμηλότερη ενέργεια. Αλλά δεν θα είναι πλέον ολόκληρες χώρες ή δικτάτορες ή ολόκληροι πολιτισμοί, όπως σήμερα. Αντιθέτως, θα είναι απομονωμένες περιπτώσεις που αντιπροσωπεύουν την κλασματοποίηση μικρότερων ομάδων. Αυτή είναι η ελεύθερη βούληση και θα είναι πάντα σ’ εσάς.

Φανταστείτε την ίδια την Ανθρώπινη φύση ν’ αρχίσει να αλλάζει αναμένοντας στην ουσία αγαθοεργά πράγματα να είναι πάντα η απάντηση. Φανταστείτε κουλτούρες αρκετά σοφές να επιλύουν θέματα μεταξύ τους, με βάση την κοινότητα και την συμπόνια, δημιουργώντας σενάρια επικερδή για όλους. Φανταστείτε έναν πολιτισμό που δεν έλκεται πλέον από το δράμα και τον θάνατο, αλλά οι ταινίες και τα βιβλία με τις περισσότερες πωλήσεις αντικατοπτρίζουν μια νέα ωριμότητα ιστοριών, όπου οι ήρωες είναι πάντα εκείνοι που σκέπτονται με τρόπους που δημιουργούν λύσεις. Αυτό θα είναι ο ρυθμιστής του παιχνιδιού.

Θα έρθει μέρα που η Ανθρώπινη φύση θα είναι μια συναίνεση με «συνοχή της καρδιάς» ως πυρήνα και όχι το δράμα, την ισχύ ή τη δύναμη. Θα εμφανιστεί ένα νέο είδος Ανθρώπου, αγαπητοί μου, και θα είστε εκεί για να το δείτε όλο και να συμμετέχετε. Τώρα, αυτά είναι τα καλύτερα νέα που μπορείτε να ακούσετε.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

Mετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης 

Πηγή: Κρύων Ελλάς

 

Newsletter εγγραφή

 

Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Κρύων Ελλάς (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας