Για να είναι κάθε μέρα η “Ημέρα των Ερωτευμένων”!

0
454

Η Γιορτή των Ερωτευμένων σήμερα, η Ημέρα του Έρωτα και είτε γιορτάζετε είτε όχι, είτε είστε σε σχέση είτε μόνοι σας ας δούμε πώς μπορείτε να αλλάξετε την ενέργεια σας και να συγχωρέσετε παλιά γεγονότα και πρόσωπα από το παρελθόν ώστε να μην χρειαστεί να ζήσετε την ίδια εμπειρία ξανά.

Η «Τεχνική των 4 βημάτων» της Μεθόδου Tipping βασίζεται στην ιδέα ότι εμείς οι ίδιοι έλκουμε τους ανθρώπους της ζωής μας και συν-δημιουργούμε τα γεγονότα ώστε να θυμηθούμε παλιές καταστάσεις που μας στεναχωρούν ακόμα, υποσυνείδητες περιοριστικές πεποιθήσεις και βαριά συναισθήματα για να τα απελευθερώσουμε και να έρθουμε στη δύναμη μας ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε συνειδητά πια τη ζωή που πραγματικά θέλουμε!

Εάν είστε σε σχέση, λέτε τις παρακάτω δηλώσεις και επαναλαμβάνετε τη διαδικασία ώστε να νιώσετε γαλήνη και αλλαγή στην ενέργεια σας.

  1. Κοίτα τι σχέση συν-δημιούργησα με αυτό το άτομο.
  2. Παρατηρώ την κριτική που κάνω και τα συναισθήματα μου και αγαπώ τον εαυτό μου με αυτές τις σκέψεις και αυτά τα συναισθήματα.
  3. Είμαι πρόθυμος/πρόθυμη να ανοιχτώ στην Αγάπη αποδεχόμενη τον/την σύντροφο μου ακριβώς όπως είναι.
  4. Επιλέγω την Αγάπη και τη Γαλήνη.

Εάν δεν έχετε σύντροφο, μπορείτε να κάνετε την παρακάτω διαδικασία η οποία ισχύει και για οποιαδήποτε κατάσταση. Επαναλαμβάνετε μέχρι να νιώσετε αλλαγή στην ενέργεια σας.

  1. Κοίτα τι δημιούργησα
  2. Παρατηρώ την κριτική που κάνω και τα συναισθήματα μου και αγαπώ τον εαυτό μου με αυτές τις σκέψεις και αυτά τα συναισθήματα.
  3. Είμαι πρόθυμος/πρόθυμη να δω την τελειότητα της κατάστασης.
  4. Επιλέγω τη Γαλήνη.

* Θυμηθείτε: Όταν λέμε «κοίτα τι δημιούργησα» δεν εννοούμε ότι εμείς φταίμε για αυτό που συμβαίνει, δεν δίνουμε αρνητική χροιά στη δήλωση! Είναι πολύ σημαντικό να μην αρχίστε την αρνητική αυτοκριτική! Αυτό που εννοούμε είναι ότι είμαστε τόσο δυνατοί ώστε μπορούμε και δημιουργούμε καταστάσεις στη ζωή μας που μας βοηθούν να θεραπευτούμε και να εξελιχθούμε.

 

Newsletter εγγραφή

ις

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας